• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen acil cozum Meme ucu çatlağı

Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz ben hamileliğimde çatlaklarım için kullanmaya başlamıştım doğumdan sonra da meme ucuma uyguladım sana da tavsiye ederim

Ben bu dertten ilk oğlumda çok çektim çok, sizi çok iyi anlıyorum.Agzima bezler tıkayıp aglaya ağlaya emzirirdim herşeyi doğru yapıyordum ama bazı insanlarda bu çok oluyor kader bence.Kremler vss fayda etmedi göğüs kalkanı yine biraz işe yaramıştı inşallah tez zamanda geçer :KK43:
Inşallah rabbim duysun sizi
Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsiniz ben hamileliğimde çatlaklarım için kullanmaya başlamıştım doğumdan sonra da meme ucuma uyguladım sana da tavsiye ederim
Ilk defa duydum ama kesinlikle alaçam nasıl kullandınız

Hangi markanin kulandınız alayim artik olmuyor çünkü dayanamıyorum doğru emziriyorumda cocuk ters tutuyor bazen
marka hatırlamıyorum zaten önemli de değil. göğüs kalkanı her eczanede bulunur bazılarının dediği gümüş kapak ne bilmiyorum ama aynı işlevi görüyor anladığım kadarıyla.göğüs kalkanında paketten hem delikli hem deliksiz kap çıkıyor benim sütüm de aktığı için deliksiz olanlarından kullanıyordum hem hiç bi yere değmediği için hem de içine akan sütle baya iyileşmişti. bunu yaparken bi yandan da merhem sürmeyi ihmal etmeyin

marka hatırlamıyorum zaten önemli de değil. göğüs kalkanı her eczanede bulunur bazılarının dediği gümüş kapak ne bilmiyorum ama aynı işlevi görüyor anladığım kadarıyla.göğüs kalkanında paketten hem delikli hem deliksiz kap çıkıyor benim sütüm de aktığı için deliksiz olanlarından kullanıyordum hem hiç bi yere değmediği için hem de içine akan sütle baya iyileşmişti. bunu yaparken bi yandan da merhem sürmeyi ihmal etmeyin
Tm çok tsk ederim

Ben doktoruma hindistan cevizi yagini sormuştum kullanabilirsin demişti. Benim kişa geldigi icin donuyordu zaten surdugum zaman inanilmaz rahatlik sağliyordu.

Inşallah rabbim duysun sizi

Ilk defa duydum ama kesinlikle alaçam nasıl kullandınız
Emzirdikten sonra sürüyorum çok cıvık olmuyor zaten ölçülü kullandığınızda bir sonraki emzirme süresine de yağ kalmıyor zaten her yerden kolaylıkla bulabilirsiniz geçmiş olsun şimdiden

Sende de gögüsün alişip , hindistan cevizi yagini biraktiginda bebeginde gaz sorunu oldu mu ?

Geçmiş olsun. İlk bebeklerde oluyor sanirim bu sorun. Bizimde kanama oldu filan. Ayva cekirdeğini bekletip jöle haline getirip sürdük. Lansinoh krem dennedik ama çok fayda etmedi sanirim. Gümüş kapaklar baya faydali oldu. Sorununuz devam ederse gümüş kapak almanizi tavsiye ederim. Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin

Geçmiş olsun. İlk bebeklerde oluyor sanirim bu sorun. Bizimde kanama oldu filan. Ayva cekirdeğini bekletip jöle haline getirip sürdük. Lansinoh krem dennedik ama çok fayda etmedi sanirim. Gümüş kapaklar baya faydali oldu. Sorununuz devam ederse gümüş kapak almanizi tavsiye ederim. Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin
Amin sagolun sizinde

Back