• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen acil cozum Meme ucu çatlağı

Tas65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
307
162
53
33
Mrb 19 gunluk bebeğim var emziriyorum meme ucum çok fazla çatlamış artık emzirmek istemiyorum bana işkenceye dondu lütfen bitkisel ilaç çözümü olan varmı yardımcı olun bir çok şey denedim ama cozum bulamadım birde sizin fikrinizi alayım dedim...

Merhaba bebeğin doğru kavradığına emin misiniz?
Meme ucu yaraları yanlış kavramasından dolayı olur. Kahverengi kuranı veriyorsunuz ağzına di mi?
Bir de dil dudak bağı da Sebep olabilir

Merhaba bebeğin doğru kavradığına emin misiniz?
Meme ucu yaraları yanlış kavramasından dolayı olur. Kahverengi kuranı veriyorsunuz ağzına di mi?
Bir de dil dudak bağı da Sebep olabilir
Yami kavrıyor ama meme ucu ağzına büyük geliyor galina ve bazen ağzına çıkarmak istiyor o yüzden skiyor... onlarda tam yara yaptı diyebilirim

Tahinin üzerindeki yağdan ve doğal zeytinyagı sürebilirsin.Koruyucu gümüş kapak da öneririm ben kullandım.

Eğer imkanınız varsa açık bırakın biraz hava alsın.Ben gümüş kapak kullandım
Başlarda bebeğim damaklarıyla sıka sıka yara yapmıstı

benim de ilk çocuğumda hep yara olmuştu herşeyi denedim fayda etmedi en son göğüs kalkanı kullandım iki saat sonra bile etkisini gösterdi kesinlikle al hatta çevremde doğum yapanlara önerdim hepsi memnun kalıp kendi çevrelerine önerdiler.

bir de meme ucunu değil olduğu gibi yuvarlak kahverengi alanı bebeğin ağzına verin yanlış emzirme de sebep olabiliyor.

Mrb 19 gunluk bebeğim var emziriyorum meme ucum çok fazla çatlamış artık emzirmek istemiyorum bana işkenceye dondu lütfen bitkisel ilaç çözümü olan varmı yardımcı olun bir çok şey denedim ama cozum bulamadım birde sizin fikrinizi alayım dedim...
Denemediğim çare kalmayıp başka bir krem de kullanıp memnun kalmayıp,l....h meme ucu kremi kullanıp fayda gördüğüm konu marka ismi veriliyor mu bilmiyorum ama ..

benim de ilk çocuğumda hep yara olmuştu herşeyi denedim fayda etmedi en son göğüs kalkanı kullandım iki saat sonra bile etkisini gösterdi kesinlikle al hatta çevremde doğum yapanlara önerdim hepsi memnun kalıp kendi çevrelerine önerdiler.

bir de meme ucunu değil olduğu gibi yuvarlak kahverengi alanı bebeğin ağzına verin yanlış emzirme de sebep olabiliyor.
Hangi markanin kulandınız alayim artik olmuyor çünkü dayanamıyorum doğru emziriyorumda cocuk ters tutuyor bazen

Denemediğim çare kalmayıp başka bir krem de kullanıp memnun kalmayıp,l....h meme ucu kremi kullanıp fayda gördüğüm konu marka ismi veriliyor mu bilmiyorum ama ..
Evet verebiliyorsunuz ne kulllandinuz bende bir çok şey kullandim

Benim de öyle Bi sorunum olmuştu önce kendi sütünden hafif sık ve ucunu ıslatarak sütle bebişin ağzına öyle ver o zaman hem acımıyor hem iyileşiyor hemen

Merhaba,
Benimde ilk zamanlar cok kotu yara olmustu ne kullandiysam gecmedi. Emzirirken aglayarak emziriyordum. Ama su an bebegim iki aylik ve cok sukur iyilesti. Size tavsiyem gümüş kapak alin mutlaka cunku o kapak gogus ucuna anne sutu biriktiriyor ve inanin insani kendi sutunden baska hicbirsey fayda etmiuor o yaraya. Ben o kapagin yetmedigi bolgeye eger cocuk cok tahris etmisse lansinoh gogus kremi kullanıyordum onu silmeye de gerek yok direk emzirebilirsiniz. Bu ikisi sayesinde yaralardan kurtuldum cok sukur

Merhaba,
Benimde ilk zamanlar cok kotu yara olmustu ne kullandiysam gecmedi. Emzirirken aglayarak emziriyordum. Ama su an bebegim iki aylik ve cok sukur iyilesti. Size tavsiyem gümüş kapak alin mutlaka cunku o kapak gogus ucuna anne sutu biriktiriyor ve inanin insani kendi sutunden baska hicbirsey fayda etmiuor o yaraya. Ben o kapagin yetmedigi bolgeye eger cocuk cok tahris etmisse lansinoh gogus kremi kullanıyordum onu silmeye de gerek yok direk emzirebilirsiniz. Bu ikisi sayesinde yaralardan kurtuldum cok sukur
Çok sağolun alcan gümüş kapak

Ben bu dertten ilk oğlumda çok çektim çok, sizi çok iyi anlıyorum.Agzima bezler tıkayıp aglaya ağlaya emzirirdim herşeyi doğru yapıyordum ama bazı insanlarda bu çok oluyor kader bence.Kremler vss fayda etmedi göğüs kalkanı yine biraz işe yaramıştı inşallah tez zamanda geçer :(

Back