• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen acil cevap!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba ben temmuz da klomen kullanmaya başladım 28 temmuz da da çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonra ki 11.gün test yaptım çok hayali bir çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi ya da gebelik var mı çizgiyi görebilenler den cevap bekliyorum ..

Eklentiler

• IMG_20170807_113738.jpg
    IMG_20170807_113738.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 99
canım kuruduğu için tamamiyle silik oldu telefon kamerası ile anlaşılmıyor :( çekmeye çalıştım ama en net fotoğrafı bu

Evet bende gördüm hafif çizgi. Cnm inşallah gebesindir. Yarın ya da yarındansonra tekrar yap.

Telefon kaynakli olabilir goremedim insallah 2 gun sonra daha net cikar :)

Telefon kaynakli olabilir goremedim insallah 2 gun sonra daha net cikar :)

inşaAllah canım yarın sabah tekrarlayacağım umarım biraz daha koyulaşır aslında çizgiden eminim ama çatlatma iğnesi hcg hormonu yayıyor vücuda onun etkisi henüz çekmedi ise yaptığımız testler pozitif çıkabiliyor bu durumdan korkuyorum biryerde okudum doktor 8 güne iğnenin etkisi kalmaz demiş ama bünyeden bünyeye değişir mi acaba

inşaAllah canım yarın sabah tekrarlayacağım umarım biraz daha koyulaşır aslında çizgiden eminim ama çatlatma iğnesi hcg hormonu yayıyor vücuda onun etkisi henüz çekmedi ise yaptığımız testler pozitif çıkabiliyor bu durumdan korkuyorum biryerde okudum doktor 8 güne iğnenin etkisi kalmaz demiş ama bünyeden bünyeye değişir mi acaba
O zaman yarin yapma 3 gun daha sabret cunku var sanip olmamasi daha cok uzer seni eger varsa zaten sevineceksin sabir :)

Sonuç hayırlı haber mi arkadaşm inşallah ??

Bu sabah idrar testini yineledim silik cizgi biraz daha görünür oldu hatta herkes gördü ikinci çizgiyi ama cesaret edip kan tahlili yaptiramiyorum burada ki arkadaşlar hala iğnenin etkisinin geçerli olabileceğini söylediler 6 gün var reglime ama boşuna sevinmekten korkuyorum birde bugün adet olacakmışım gibi hissettim

Bakın bu ikinci testim anlaşılıyor mu sizce arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20170808_065846.JPG
    IMG_20170808_065846.JPG
    39,2 KB · Görüntüleme: 57
Ay inşallah ya inşallah şimdi havalara ucamiyorum sanki doktor ilacın etkisi dicekmis gibi hissediyorum ama netlesirse kendimi tahmin edemiyorum :)

Back