• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil bakın belirtileri neye işaret?

Aley0303

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
150
60
13
26
Merhaba hanımlar bende pcos var adetlerim düzensiz. Uygulama yoluyla yumurtlama günlerimi değerlendirdim ve yumurtlama günlerimide kasıklarımdan anladım. Şuan adetimin 36. Günündeyim test yapmadım ama ayın 14 de hasta olmam gerekti. Lekem çok geliyo göğüs uçlarımda hassasiyet var göğüslerime dokunamıyorum kasıklarım çok ağrıyo sizce ne yapim test yapıp ümitlenmek istemiyorum. Bu arada 1 buçuk yıldır deniyoruz çocuk için. Böyle bir durumda olan var mı? Yardım edin ne yapayım?

Yumurtlama günü oldugunu düşündüğün zamandan 12 14 gün geçtiyse yapabilirsin test

Yasak gecince yapabilirsin. Bunu öğrenmenin başka yolu yok. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bir de o uygulamalae yanıltıyor ovulasyon testiyle takip etmrk lazım ama pco olunca dogru sonuç vermeyebiliyormuş. Pandemi sona erince doktora gidin. Klomen başlanır.

Yasak gecince yapabilirsin. Bunu öğrenmenin başka yolu yok. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Bir de o uygulamalae yanıltıyor ovulasyon testiyle takip etmrk lazım ama pco olunca dogru sonuç vermeyebiliyormuş. Pandemi sona erince doktora gidin. Klomen başlanır.
Klomen içtim hiç bir etsiki olmadı, aynen bakalım geçsinde gidicem teşekkür ederim bu arada🙏🏼🙂

Back