• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen ablalar yardım edin. Mantıklı düşünemiyorum artık :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi xgxb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xgxb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
49
0
86
İstanbul
sabırla beni dinlemenizi istiyorum çünkü bana vereceiniz nasihatlar çok değerli.....
ben üni. hazırlanıorum başarlılı bir öğrenciyim de birisini seviordum bana ne kadar acı çektirsede seviordum.Ben hayatımda ilk kez 14.07.2008 tarihinde bi işe girdim sırf samimi olduğum arkadaşım o işde çalışıor die sevgili olduğum çocukla çok problemler atlattık ve sonunda herşey yoluna girmeye başladı çalıştığım yerin sahibinin yeğenide sürekli çevremde benim dikaktimi çekmeye çalışıordu ama nerde yüzüne bile bakmıordum nese ister istemez knouşuordum hafta sonları geliordu sadece ... bi gece rüyama girdi patronunu yeğeni (gökhan) o rüyadan sonra ben de sevgilime karşı aşırı derecede souma oldu telefonalrına bile bakmıordum aradığı zaman. Gökahna karşı o kdr çok deiştim ki gözünün içine bakıordum çok etkilenmiştm rüyadan ve bi süre sonra çıktığım çocukdan ayrıldım gökhanla başladım herşey mükkemmel gidiordu sonunda aradığım buydu dedim dayısı yani patronu karşıydı ilişkimize bizi yanyana getirmemeeye çalışırodu bi şekilde ben paraya ihtiyacımdan dolayı girmedim gökhana dedim çıkıyım işden daha iyi olur dedim evet dedi emır almanı istemiorum dedi ve çıktım gökhanın dayısı(patron) ve yengesi beni istemiordu okuldan arkadaşlarım gelse normal erkek arkadaşlarım hemen diorlarmış (yakın arkadaşım sölüor bunları ) erkeklerle çok samimi die ben oraya gittiğimde de beni dolduruorlardu tabi şdmk bunun farkındayım o zamanlar deildim ikimizde dolduruşa gele gele ayrıldık senağlama ve patronn(dayısı) gökhanın eski sevgilisini işe aldı...hemen dedi kodular başladı tabi o sıralar ayrı deildik gökhanda bi deişmeler oldu sürekli kavga ediorduk ve gökahan bu kıza teklif etmiş bende kza sordum böle bişiy var mı dedim yok dedi ben evlenicem dedi ama nerde bana demesi bu.Çokdan çıkmışlar ben bunları sonradan öğreniorum ... kızın ne mal olduğunu anlamışsınızdır umarım. Evlenme arifesinde ... gökhanında buyuk suçu var ayran gönüllü çıktı senağlama artık insanları tanıyamaz oldum ..aradan belli bi zaman geçti ben çok kinliyim bunlara tabi yüzlerine bakmıordum 5 ay kadar bisüre sonra çok sevdiğim bi kız arkadşaım vardı dedim ona msn sini veriyim bi konuş bakalım napıor ne edior dedim o arkadşaım dediğim (kşr) da çıkmış onunla. Gökhan aradı bigun dedi bana böleyken böle dedi benden bilmeni istedim. Dedi o kıza yol verdim ben seni sevidğimi söledm o kıza dedi bende dedim ki nasıl olur mümkün deil nasıl çıakr fln şok oldum inanamadım artık kıza sordum özür dilior kendime engel olamadım dior dedim Allah işini bilir dedim o kızlada işim bitti gökhan bilmiordu o kızla benm arkadaş olduğumu sonradan şüphelenmiş kızda sölememiş bu nedenle kızla çıkmış azından laf almak için alır almazda beni aramış zaten arkadaşlarına dikkat et üzülmeni istemiorum ağlamanı istemiorum dedi ve..(inanmadım ama seviordum inanmak zorundaydım :1no2:).gökhanla barıştık hala daha dayısı yengesi istemior ama şubatta askere gidcek Tunceliye ben ona defalarca söledm beklerim seni şerefimle namusumla dedim bana dedi biliıorum belklersin ama ben kendime guvenemiorum dedi arkamdan birisini bırakmak istemiorum huyumu biliorum firar ederim özlerim dyanamam hayatımla oynarım dedi ve yine gitti (çok seviorum onu bunu bilior):1no2: aklımı çok karıştırıor ben çok kişi tanıdım yalan değil doğruyu bulana kdr çıktımda ama bölesine birisine ttutulmamıştım?? ayrıca benm ailemde istemior sizce napıyım askerden dönmesini bekliyimmi düzelirmi ??? yada sonum olmaz onunla diğim önümemi bakıyım:(???? kalbimle mantığım arasında kalıorum hangisini dinliyim????

canım yazını okudum sonuna kadar.ama birşeyi söylemeden geçemeyecegim.senin gibi bir üniversite ögrencisine harfleri yutarak yazmayı yakıştıramadım.hemde her seferinde yani.arada bir kaçsa tamam da...okuyana kadar sinirlerim bozuldu acıkçası...herneyse gelelim konuna.bu çocuktan sana ASSSSLLLAAAA hayır gelmez canım.bu benim görüşüm ama bu böyle yani.adam seni aldatıyor kişiliksizin teki ve sen haala onu düşünüyorsun.evlendiginde ne olacak peki?bu ayran gönüllü seni yine aldatır bence.hep şüpheyle yaşamak kadar kötü birşey yoktur bir evlilikte bencehem seni seviyor olsaydı giderken böyle sacma bir bahane uydurmazdı.yok arkamda birini bırakmak istemiyorum falan:kızgın: gerçekten seven bırakır mı yaa böyle birşey der mi yani sence?bir mantıklı düşün canım.sen onun yerine koy kendini uzaklara gidiyorsun geçici olarak sevdigin var çok seviyorsun.giderken dermisin ki arkamda birini bırakmak istemiyorum diye...iyi düşün derim.seni karamsarlıga itmek istemem ama durum belli bana göre.sana,senin ona verdigin degeri verseydi giderken böyle konusmazdı.hem aileler de onaylamıyor nasıl mutlu olacaksınız.yarın bigün en ufak bir pürüz olsa annene babana gidip aglayamazsın kendin ettin derler.canım lütfen.akıllı bir kızsın ki burada danışarak hareket etmek istiyorsun.benim fikrim bu.bence bekleme ve kendi yoluna bak.daha temiz bir insanla iyi bir yuva kurman dilegimle...

3 ay içinde olanlara bak :) dallas gibi bir ilişki..cocuga ayran gönüllü diyorsun ama sende basta sevgilin varken gökhana aşik olmuşsun..hemde sadece bir rüyayla değişmiş herşey..neyse konu bu degil..

cocuk pek tekin degil belliki..ayrilip 2-3 kizla cikip gene sana geliyor..belki gene gelecek..ama sen artik mantikli olmalisin..evlenmek için çocuk degil adam gerekir..adamda "ben arkamda birakamam,dayanamam" vs gibi sacma sözler etmez..cok seviyorsa ve dayanamayacaksa gelir adam gibi seni ailenden ister,iş resmiyete dönüşür böylece seni arkasinda birakmamiş olur..

he adam degilsede birak önce adam olsun..cocuklugunu bi yasasin,bitirsin..sende hayatina bak..universiteye hazirlanmak cok zorlu bir sürec..buna konsantre olmalisin..daha önünde zor bir sinava hazirlanmakla gecicek 1 senen,inşaAllah kazandigin universitede gecirecegin 4 senen var..sen hele bi bunlari hallet..sonra gerisi gelir zaten ;)

Derdinizi yazıyorsunuz tamamda, yahu lütfen türkçeyi düzgün kullanın bu birrr, ikincisi noktalama işaretlerini doğru yerde kullanın.
Açıkcası yazınızı okurken başım ağrıdı ve ben Gökhan'ın dışında hiçbir şey anlamadım. Ortada bir Gökhan var ama nedir necidir bilmiyorum.

Bence bu çocuktan sana hayır yok güzelim...yol ver gitsin :delphin:

Bırak askere mi gidiyor başka yere mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin,uğraşma hiç...:delphin:

Sağlam pabuç değil gibime geldi...gelmedi emin gibi bişeyim nerdeyse ...

Senin kız arkadaşınla çıkıyor...sonra seni arıyor diyor böyle böyle...üzülmeni istemem ayaklarına yatıyor..geç bunları geç :delphin:

Çocuk mu varmış karşısında sorsaydın .

Bu ara bir rüyadan bu kadar etkileneni de ilk defa gördüm heralde.Rüyanın ardından önceki sevgilinden ayrılmışın hemen gökhanla çıkmaya başlamışın.Sen rüyanda her gördüğünü yapıyosan böyle vay haline gamyoncuiremsu

Yarın öbür gün gökhandan önceki sevgilini görsen ona geri mi döneceksin yani..:delphin:

Rüyalara bu kadar kapılma derim ben...Her işte vardır bir hayır.Bilinçaltında varmış ya da o yüzden hemen gökhana döndü kalbin.

Bence seni işten çıkarırken de sağlam bi yalan uydurmuş he :delphin:

Yok emir alman hoşuna gitmiyormuş da felanmış da...Vay be ne uyanık tilkiymiş o da.İyi yapmış tezgahını.Bence planlanmış bişey bu da.Dayısı dedi bırak o kızı işten çıkarcam ben.O da demiştir yok dayı sen konuşma ben ayarlarım bişeyler,sonra da bu yalanı uydurmuştur...

Onu da geçtik...:delphin:

Eğer gönlü senden yana olsaydı askere giderken bekle beni derdi.Böyle mantıksız bir söz etmezdi.Yok askerliğimi yakarım,özlersem kaçar yanına gelirim ,kendime güvenim yok vs...Senden kurtulmaya uğraşıyor belli ki.

Evet kendine güveni olmadığı belli bu kadar ayran gönüllü olmak her yiğidin harcı değil gamyoncuiremsu

Bırak ne hali varsa görsün..Ne ara ne sor bence.

Ona da kendi gibi biri çatar elbet kaydirigubbakcemile4

bende yazını okuyamadım...
keşke daha okunaklı yazsaydın...

bende okuyamadım ama sanki bi başka kız varmışta oğlan onu diil bunu tercih etmiş galiba falan mı ne işte ya okuyabilsem yazardım.kötükedihüso

bence durum çok net,önceliği derslerine vermelisin.bunu bir nasihat olarak algılama,belki çewrendeki onlarca kişi sana bunu söylüyor ama doğru olan bu diye düşünüyorum.kaldı ki üniversite döneminde yeni arkadaşlıklar kurulacaktır.nasıl önceki sewgilini unuttuysan,şimdikini de unutursun.unutulmayı da hakedicek biri bence.eğer beklemeye dewam edersen sınawlara hazırlandığın bu süreç daha da zor geçecektir.kendini düşün önce we kendini hayatını planla,önemli olan bu kesinlikle.ben sewgiye,aşka saygı duyarım ama mantık her zaman bir adım önde olmalıdır.sıkıntı yapma,şu üniversiteyi bi kazan,bak hayat daha keyifli olucak..

Bi şey anladıysam arap olayım....

Tek anladığım Gökhan askere gidiyormuş, arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum, sonra özlerim, firar ederim, yakarım kendimi demiş.
Sen de bekleyeyim mi diyorsun...di mi?

Ya da ben uyduruyor da olabilirim...

bence de eğitimine daha fazla kafa yorsan iyi olur gibi.başarılı bir öğrenciyim diyosun.aşk sevgili vs. güzel şeydir de senin durumun dallas dizisi gibi birazcık ne dersin canım.çocuklukla gençlik dönemi karışımı bir dönem ve yaşadıkların da öyle bence.çok yorma kafanı böyle şeylere.sevgi sandığınız şey çoğu zaman sevgi olmuyor.heyecanı hoşlanmayı sevgi sanıp yaşadıklarınızı abartabiliyorsunuz.

ya bu gökhanın yalanı yatsıya kadar bile yanmaz....
bu numaralar hep palavra....

okuyamayanlar kusura bakmasın msn de yazdığım gibi yazdım ilk kez üyeyim her nese söyledikleriniz çok doğru işin açıkcası etkilendim de teşekkür ederim herşey için ...

düzelmez güzelim düzelmez..
benim de anladığım kadarıyla (ki yanlış anlamışsam düzelt)
gökhan seninle birlikteyken eski kız arkadaşına teklif etmiş ?:uhm:
bunu yapan insana ikinci kez şans vermek bence yanlış olur.

hadi bunu da geçelim
gökhan senin yakın arkadaşınla da çıkmış.
o kadar karışık mazisi olan bir ilişkiyi sürdürmeye zorlama benceyerimseniben

ha bide şu var
gökhan askere gidiyormuş o yüzden bitirmek istiyormuş
bırak bitirsin ya, hayırlısı.
beklemeye deyecek bi insan değil bence.
üniversitede fikirlerin de değişir canım, çevrende.. o yüzden içinde bulunduğun durumu çok zorlama şimdi. akışına bırak gitsin.:1hug:a.s.

canım bu çocuktan sana fayda gelmez ilerde çok daha fazla üzülürsün iyisimi bir an önce vazgeç bu çocuktan. okuluna eğitimine bak

Bende sana birseyler yazacaktim, ama arkadaslar öyle güzel yazmislarki. Bana söyleyecek söz kalmadi. Uzun ve yorucu bir yazi olmus. Cok karisik durumlar. Yinede sonuna kadar okudum.

Senin simdi kendini okuluna vermen lazim. Zamanla olgunlasip, dogru kararlar vereceksin.
Bana bu iliski cok cocuksu geldi. Zamana birakirsan dogru kisi cikacak karsina.

Ne gökhan mış gelen tutuluyo giden tutuluyo-tatlicadiarzu-

Bence bekleme kalbinede göm aşkını derslerine bak geleceğine bak...
Öyle birinden sana ne eş ne dost olur.
İnsan kendine güvenmiyosa demekki yaşamak için bir gayesi bir amacı yoktur.
Açıkcası senle evlenmeyide istemez bu...:kahve:

gözüm acıdı kafamçokkarıştı
bi rüyayla dünyan değişti :uhm: enteresan valla:kahve:
ne bekleyeceksin gökhan ı ya..ailen de istemiyormuş zaten
dayısı da istemiyor ee daha ne uzatıyorsun mantığını kullan tabi ki

kesinlikle bırak ve önüne bak başarılı bir kızmışsın okulu bitirdiğinde karşına neler çıkacak haberin yok ileriye bak derim boşver unutmaya çalış onu

Şimcik senin bir erkek arkadaşın vardı rüya gördün ondan soğudun seninle ilgilenen biriyle çıktın yani gökhanla, istenmeyen oldun aileler tarafından bu arada gökhanın ailesi eski sevgilisini aldı işe dedikodular başladı gökhan bu arada onunla çıktı senle ayrıldıktan sonra sonra senin arkadaşınla çıktı sonra sana geri döndü...
Şimdide bana güvenme kendime güvenmiyorum falan filan diyor.
Anladığım kadarıyla olay bundan ibaret...
Bu olaylar bana türk filmini anımsattı valla...:delphin:
Yok güzelim sen yol ver arkadaşına ondan hayır gelirmi sence kendin oku yazdıklarına bir bak görülmicek birşey değil....
Madem çok başarılısın derslerine bak daha önünde çok uzun bir süre var eminim seni hakeden gerçekten seveceğin ve sevileceğin biri çıkar karşına
Hakkında hayırlısı olsun....

canım bu çocuktan sana hayır gelmez yol yakınken hazır askerede gidiyor kendini derslerine ver bi onunla bi bununla valla karma karısık hem canım anladığım kadarıyla senin sağlam arkadaşında yok, Gökhanda çokmu yakışıklı herkes onla çıkıyor ne bulmuşlar merak ettim, bizden sana büyük tavsiyesi yaşında küçük eminm sen kendini derslerine ver ailenin sözünü dinle hiç Gökhanla falanda kafanı yorma

Back
X