Lutfeenn bakinn

Silik cizgi var gibi kuzum ama cok bekledigi icinde olmuş olabilir dedigin gibi 2 gün daha bekle oyle bidaha yap bakalım, Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun

Silik cizgi var gibi kuzum ama cok bekledigi icinde olmuş olabilir dedigin gibi 2 gün daha bekle oyle bidaha yap bakalım, Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun
Aminnnnnn kuzumm

testlerde genllikle ilk 10 dakikadan sonra beliren çizgileri dikkate almayınız yazıyor. Sizinkinde deböyle bir uyarı vardır büyük bir ihtimalle. Hevesinizi anlıyorum ama testi tekrar etmeniz daha sağlıklı sonuçlar verir. Hem de erken gebelik testi kullanın bence. Eşiniz akşam gelirken alsın eczaneden. Ama 5 dakika içindeki sonucu önemseyin.

Sabh yapicm tekrar canım sagolll

Sanki test hatali gibi geldi bana bu testte cizgi daha geride kaliyo bole gördüm ben hep cizginin yerini seninki baya yakin gorulen siliklik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…