• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfeenn bakinn

Eki Görüntüle 1949314
Arkadaşlar Bn bu testi gece 3 te yaptım yaptığımda bişey yoktu Çoook hafiff göremeyeceğim kadr iz wardi sabah kalktım pembelesmis siz goruyormusunz telde belli değil o yüzden efektlestrerek her halini attım nolur yardım edin bata 2 gün war
ben iz göremedim . ama resimlerden görünmüyor olabilir
sen görmüşsen sıkıntı yok.
ilk yaptığın zaman hafif de olsa çizgi belirmiş ise hamilesin.

bilmem ki canım idrar testi ile öğrensende yine vereceksin kan :)
Arkadaşlar hevesimi kırdı doğru o çizgi o kadar yakın olurmuki bide beklems test adet günüme kadr sabrediyim bari

Arkadaşlar hevesimi kırdı doğru o çizgi o kadar yakın olurmuki bide beklems test adet günüme kadr sabrediyim bari
hayırlısı canım üzme kendini rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin :) bekle bakalım .

ben iz göremedim . ama resimlerden görünmüyor olabilir
sen görmüşsen sıkıntı yok.
ilk yaptığın zaman hafif de olsa çizgi belirmiş ise hamilesin.
Canım ilk yaptgimda ışık tutunca parlayan bişey wardi boş bi çizgi bnde yok dedim o kadr yakın olmaz die umursamadım sabh kalktimki pembemsi olms hafif

:( Albi yapma canm yanls sonuc veriyo burda br arkadaşa hep silik çıkarmış kız gidiyo kanda 0 bnde yaptm geçen ay eşim alms negatf çıktı adete 3 4 gün vardı 1 gün geçince yaptm pozitf çıktı anlamadm en iyisi albi kullanmamak ;)

:KK43: Albi yapma canm yanls sonuc veriyo burda br arkadaşa hep silik çıkarmış kız gidiyo kanda 0 bnde yaptm geçen ay eşim alms negatf çıktı adete 3 4 gün vardı 1 gün geçince yaptm pozitf çıktı anlamadm en iyisi albi kullanmamak :KK66:
Bn hep bunu kullanıyorum diğer hamileligimde bunu kullandım canım bilmiyorum bütün testlerde yanls olma ihtimali war insallh bu pozitiftr

Bn hep bunu kullanıyorum diğer hamileligimde bunu kullandım canım bilmiyorum bütün testlerde yanls olma ihtimali war insallh bu pozitiftr
İnslh canm. Bnde daha öncede yaptm negatifti doğru sonuç verdi yani ama bnm aldiklarm mavi arkadasn yaptıkları pembeydi ..yarin ilk idrarla başka testle dene bakalm

Ben gordum ama cok cok acik renk testin kendi cizgi yeri olabilir. Adetin gectimi??

Denicem canım sağol yardımcı olduğun iÇin birde o ikinci çizgi belirmesi gerekn yerdemi
Biraz yakın aslında ama markadan kaynaklı olabilir inslh hamilesindir benm teste baktmda smdi epey açık arasi

Eki Görüntüle 1949314
Arkadaşlar Bn bu testi gece 3 te yaptım yaptığımda bişey yoktu Çoook hafiff göremeyeceğim kadr iz wardi sabah kalktım pembelesmis siz goruyormusunz telde belli değil o yüzden efektlestrerek her halini attım nolur yardım edin bata 2 gün war
kuzuuum hamile misin hadi insallah.cok silikler gozukmuyo fotoda flashi patlatip dene insallah vardr.iki gun sonra tekrarla belki yenidir.rabbim nasib eder insallah canim

kuzuuum hamile misin hadi insallah.cok silikler gozukmuyo fotoda flashi patlatip dene insallah vardr.iki gun sonra tekrarla belki yenidir.rabbim nasib eder insallah canim
Bilmiyom kuzu ya sabh kalktım şok oldum pembemsi bi çizgi çok net gözüküyor da telde gözükmüyor anca o kadr

Back