• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfeenn bakinn

Silik cizgi var gibi kuzum ama cok bekledigi icinde olmuş olabilir dedigin gibi 2 gün daha bekle oyle bidaha yap bakalım, Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun :KK200::KK73::KK36:

Silik cizgi var gibi kuzum ama cok bekledigi icinde olmuş olabilir dedigin gibi 2 gün daha bekle oyle bidaha yap bakalım, Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun :KK200::KK73::KK36:
Aminnnnnn kuzumm

Eki Görüntüle 1949314
Arkadaşlar Bn bu testi gece 3 te yaptım yaptığımda bişey yoktu Çoook hafiff göremeyeceğim kadr iz wardi sabah kalktım pembelesmis siz goruyormusunz telde belli değil o yüzden efektlestrerek her halini attım nolur yardım edin bata 2 gün war

testlerde genllikle ilk 10 dakikadan sonra beliren çizgileri dikkate almayınız yazıyor. Sizinkinde deböyle bir uyarı vardır büyük bir ihtimalle. Hevesinizi anlıyorum ama testi tekrar etmeniz daha sağlıklı sonuçlar verir. Hem de erken gebelik testi kullanın bence. Eşiniz akşam gelirken alsın eczaneden. Ama 5 dakika içindeki sonucu önemseyin.

testlerde genllikle ilk 10 dakikadan sonra beliren çizgileri dikkate almayınız yazıyor. Sizinkinde deböyle bir uyarı vardır büyük bir ihtimalle. Hevesinizi anlıyorum ama testi tekrar etmeniz daha sağlıklı sonuçlar verir. Hem de erken gebelik testi kullanın bence. Eşiniz akşam gelirken alsın eczaneden. Ama 5 dakika içindeki sonucu önemseyin.
Sabh yapicm tekrar canım sagolll

Sanki test hatali gibi geldi bana bu testte cizgi daha geride kaliyo 20170206_175303.png bole gördüm ben hep cizginin yerini seninki baya yakin gorulen siliklik cnm

Back