- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
İnşallah canimmmİnsAllahh hamilesindir cnm .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimmmİnsAllahh hamilesindir cnm .
Hastanedeydik esosummmm
TM kuzummHastanedeydik esosummmm
Testi gordum sanki var amaaa bekleee umutlanmaa daha erken
Aminnnnnn kuzummSilik cizgi var gibi kuzum ama cok bekledigi icinde olmuş olabilir dedigin gibi 2 gün daha bekle oyle bidaha yap bakalım, Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah hayırlı haberlerini okumak nasip olsun
Eki Görüntüle 1949314
Arkadaşlar Bn bu testi gece 3 te yaptım yaptığımda bişey yoktu Çoook hafiff göremeyeceğim kadr iz wardi sabah kalktım pembelesmis siz goruyormusunz telde belli değil o yüzden efektlestrerek her halini attım nolur yardım edin bata 2 gün war
Sabh yapicm tekrar canım sagollltestlerde genllikle ilk 10 dakikadan sonra beliren çizgileri dikkate almayınız yazıyor. Sizinkinde deböyle bir uyarı vardır büyük bir ihtimalle. Hevesinizi anlıyorum ama testi tekrar etmeniz daha sağlıklı sonuçlar verir. Hem de erken gebelik testi kullanın bence. Eşiniz akşam gelirken alsın eczaneden. Ama 5 dakika içindeki sonucu önemseyin.
Bu testi dün gece yaptım bu sabh yapsam çıkarmı warsaKuzumm gördüm çizgiyi ama 2 gün snra tekrar yap testi bakalım Esr02
canım bence adetin geçmeden yapma, bende o hatayı yaptım kimyasalmış sonra düştü çok üzüldüm...Bu testi dün gece yaptım bu sabh yapsam çıkarmı warsa
umutlan ama kötüyü de düşün sonra üzülmecanım bence adetin geçmeden yapma, bende o hatayı yaptım kimyasalmış sonra düştü çok üzüldüm...
BnMde kimyasalm oldu kuzum onda gecikince yapmstimcanım bence adetin geçmeden yapma, bende o hatayı yaptım kimyasalmış sonra düştü çok üzüldüm...
Ewt canim ya Nie böle anlamadimSanki test hatali gibi geldi bana bu testte cizgi daha geride kaliyoEki Görüntüle 1949481 bole gördüm ben hep cizginin yerini seninki baya yakin gorulen siliklik cnm
Doğru canm dediğin gbi yapiyorumumutlan ama kötüyü de düşün sonra üzülme
Yarin yapcm insallh çıkar cnmSilik bir cizgi var adetin gecikince tekrar yap.
Bazen hatali olabiliyolar ben cok test yaptim pozitif silik gosteriyodu ama hamile değildim yarin iyi bir markayla dene derimEwt canim ya Nie böle anlamadim
Sadece bu markayı bulabildim kuzum yakın eczanede bakalım sabh yapicm insallh wardrBazen hatali olabiliyolar ben cok test yaptim pozitif silik gosteriyodu ama hamile değildim yarin iyi bir markayla dene derim