Lutfeenn bakinn

Bilmiyom kuzu ya sabh kalktım şok oldum pembemsi bi çizgi çok net gözüküyor da telde gözükmüyor anca o kadr
sen goruyosan varde insallah kuzum dedgm gibi flashi patlar belki oyle cikar ben oyle yapiyodm.yarin sabahta yapsan olur carsa daha belirgin cikar canim insallah vardr senin adina cok sevindm

sen goruyosan varde insallah kuzum dedgm gibi flashi patlar belki oyle cikar ben oyle yapiyodm.yarin sabahta yapsan olur carsa daha belirgin cikar canim insallah vardr senin adina cok sevindm
Ya insallh kuzum yarın yaparm belki bekledikten sonra çıktı ya flashi ada yaptım kuzum fazla belli değil fener ışığıyla çok belli

Ya insallh kuzum yarın yaparm belki bekledikten sonra çıktı ya flashi ada yaptım kuzum fazla belli değil fener ışığıyla çok belli
o ikinci cizgi birinciye cok mu yakin biraz uzak olmasi gerkmiyo mu.o markanin tetskeri mi oyle acaba bi cizgi gorebiliyrm ama birinciye cok yakin gibi adi ne markanin

o ikinci cizgi birinciye cok mu yakin biraz uzak olmasi gerkmiyo mu.o markanin tetskeri mi oyle acaba bi cizgi gorebiliyrm ama birinciye cok yakin gibi adi ne markanin
Albi kuzum aslında böle bişey war olması gereken yerde smdi farkettim testin arka tarafindan ışığı tuttuğumda işaret war onun orda hmn

Hevesinizi kırmak istemem ama idrar lekesi bence o kuruyunca oluşmuş.
Çünkü çizgiler o kadar yakın olmuyor.

Albi kuzum aslında böle bişey war olması gereken yerde smdi farkettim testin arka tarafindan ışığı tuttuğumda işaret war onun orda hmn
gorunuyo cizgi ilk bastada gorsum yakinlar birbirine diye acaba mi dedim.sen sabah ilk idararla yao insallah cikar canim.hatta ben meraktan simdi bile yapardim.cunki sabirsizim evlendgmden beri tek bir kez yaptim sabah ciksa sabah aksam farketniyo bana gore ama emin olmak icin sen sbah yap beni dinleme ben sabirsizm:)))

Hmm ama hiç böle olmamıştı o yüzden heyecan yaptım pembemsi çizgi 5 saat bekledi hani bariz belli ama suphedeyim

Hmm ama hiç böle olmamıştı o yüzden heyecan yaptım pembemsi çizgi 5 saat bekledi hani bariz belli ama suphedeyim

Bnde çok sabırsızım can eşim dün kızdı zaten bi daha test faln alma diyee

Bnde çok sabırsızım can eşim dün kızdı zaten bi daha test faln alma diyee
ben sundan eminim canim cok nadir durumlar olmadikca orda cizginin golgesi dahi çıkmıyo.insallah vardr canim sabah mutlaka yaz burya varsa.yoksada uzulme elbet olcak.bende benim adami yemistm boyle bak cizgi var sen gormuyosn hatta kusmustum bana deli muamelesi yapiyo diye kziiyodu almiycam test diye ama o gene hamileymsm cok erken davrabmisim.nasio kuzum gec olsu. saglikli olsun ben kimyasaldn sonra hep boyle dua ediyrm

Bnde öle kuzum düştükten sonra insan çok korkuyor aynısı olur die bni görseydin elime teli almış testi ewine çevire çizgi warmi die bakıyorum eşime gosteriyom dalga geçer gbi he hee war diyo deli oldum warya sabh gösterdim smdi gerçekten war diyo

:))) aynisni yapmıştım bende canim yutturcaktm o testi kocise insan sinir oluyo hakkaten.insallah sabah guzel haberlerni aliriz canimm icini ferah tut kac gun var adete bu arafa gecti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…