Kızlarr cumartesi nişanım var fotoğraf çekimlerim yıldız parkında olucaktı amaaaa hava yağmurlu 😭 ne yapıcam ne edicem bilmiyorum bana kapalı mekan önerin bişey söyleyin yardım edin yoksa sadece nişan anında çekilen fotoğraflarım olucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarr cumartesi nişanım var fotoğraf çekimlerim yıldız parkında olucaktı amaaaa hava yağmurlu 😭 ne yapıcam ne edicem bilmiyorum bana kapalı mekan önerin bişey söyleyin yardım edin yoksa sadece nişan anında çekilen fotoğraflarım olucak
Canım iyiki düğünün yok bu hafta. Nişanda illa dış çekim olmasına gerek yok. düğünde zaten dış çekim yaptırırsın. Bunun için üzme kendini. Benimde bu hafta cumartesi olucaktı nişanım. ama sonra 22 marta aldırmıstık ve hava süperdi. Veya dediğin gibi kapalı mekanda olur.
canım iyiki düğünün yok bu hafta. Nişanda illa dış çekim olmasına gerek yok. Düğünde zaten dış çekim yaptırırsın. Bunun için üzme kendini. Benimde bu hafta cumartesi olucaktı nişanım. Ama sonra 22 marta aldırmıstık ve hava süperdi. Veya dediğin gibi kapalı mekanda olur.
canım kuzenımın nişan fotoları rahmı kocta çekildi çok güzeldi ama paralı 350 tl oraya verıcegınıze baska yere verırsınız bende düğün fotoğrafçısında net karar vermedım ınsallah o gun musaıtlık bulurum yıldız parkında istiyorum bende kımle anlaştınız nişan için
Canım ben burdan buldum :) ücretsiz çekim yapan arkadaşlardan :) nişan için dış çekim düşünmüyodum burda gezinirken tesadüf buldum buluştuk anlaştık bende çektireyim dedim :) cumartesi günüde yağmur olursa mecburen rahmi koç müzesinde çektiricem diğer yerler 1000tl den aşağı değil çünkü alt tarafı nişan o kadar para verdiremem canımın içine :)