Lütfeeen sesimi duyan yok muuu?????

DESRAB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
22
0
36
İstanbul
Aşılama yaptıracağım 15 gün içinde. Kullanılacak iğnelerin bir kısmını sgk karşılıyormuş, bunun için ne yapmam lazım. ?????

doğum kontrol için aşılamayı mı kastediyorsun? doktorunla konuşmadın mı ücretlendirme ve sgk konularını? ben hiç anlamam gerçekten, yoksa yardımcı olurdum.

doğum kontrol için aşılamayı mı kastediyorsun? doktorunla konuşmadın mı ücretlendirme ve sgk konularını? ben hiç anlamam gerçekten, yoksa yardımcı olurdum.

hamile kalabilmek için aşılamadan bahsediyorum canım. özele gittiğim için ssk katılım payını falan bilgi olarak vermiyorlar. resmen ticarethane olmuş bunlar.....

Aşılama yaptıracağım 15 gün içinde. Kullanılacak iğnelerin bir kısmını sgk karşılıyormuş, bunun için ne yapmam lazım. ?????

canım giitğin merkez seni yönlendirir nerelerden aşılama için rapor çıkarta bileceğini bir çok devlet has bile veriyor şimidi aşılam raporu
ayrıca ünvrst has gitsen yada sgl ile anlaşmalı özel merkezler var oralar bunların hepsiyle kendileri ilğilenirler sen hiç yorulmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…