aklım karmakarışık ve konularda hiçbişey bilmiyorum :2: sevgilim bir ay sonra ailesiyle beraber bize gelecek.
geçen gün tam aile fertleri birarada olamasa da tanışma oldu.ayrı şehirlerde olduğumuz için isteme ve söz birarada
düşünüyoruz ama nasıl yüzük takılmalı ne nasıl olmalı bilmiyorum. nişanda ayrı söz de ayrı takıldığını okudum
bildiklerimi de karıştırdım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
öncelikle hayırlı olsun canım hiç telaş yapma
söz nişan olayı ailelerin anlaşmasına bağlı bir durum.Bazıları sözde ayrı yüzük nişanda ayrı alyans alıyor .benimde kısmetse 30 temmuz da hem isteme söz bir arada olacak ben iki kez masraf olmasını istemediğimden sadece iyi bir alyans alacağım hem sözde hemde nişanımda aynı alyansı takmaya karar verdik
kayınvalidenle annen o konuları konuşur zaten sen böyle şeyleri düşünüp stres yapma hiç keyfini çıkarmaya bak
tekrardan hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin
aklım karmakarışık ve konularda hiçbişey bilmiyorum :2: sevgilim bir ay sonra ailesiyle beraber bize gelecek.
geçen gün tam aile fertleri birarada olamasa da tanışma oldu.ayrı şehirlerde olduğumuz için isteme ve söz birarada
düşünüyoruz ama nasıl yüzük takılmalı ne nasıl olmalı bilmiyorum. nişanda ayrı söz de ayrı takıldığını okudum
bildiklerimi de karıştırdım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
canım benimde 1 ay var yaklaşık aynı konumdayızbizde ayrı şehirlerdeyiz bana da sordu sevgilim, annesi ona sorduğu için bende ayrı yüzük istemedim alyanslarımızı şimdi takıcaz , nişan olduğunda yine aynı alyansa kurdele bağlayıp tekrar takıcaz ne gerek var demi ama
Benim bildiğimde sözde kıza tektaş takılıyor..Nişanda da alyansları takıyorlar canım..Benim söz nişan bi olduğu için alyansımıda tektaşımıda aynı gün taktılar.
ayrı ayrı alyansı gereksiz bulanlardanım... ben de tek alyans alıcam sözde takıcam.. nişanımda bidaha takı merasimi olmıcak
nişanda takı merasimi olsa bile aynı yüzükler tekrar takılsın ne olacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?