• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi lütfe yardım arkadaşlar.. söz de nasıl yüzük takılmalı?nişan yüzüğü ayrımı oluyor?

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
aklım karmakarışık ve konularda hiçbişey bilmiyorum :2: sevgilim bir ay sonra ailesiyle beraber bize gelecek.
geçen gün tam aile fertleri birarada olamasa da tanışma oldu.ayrı şehirlerde olduğumuz için isteme ve söz birarada
düşünüyoruz ama nasıl yüzük takılmalı ne nasıl olmalı bilmiyorum. nişanda ayrı söz de ayrı takıldığını okudum
bildiklerimi de karıştırdım yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

aklım karmakarışık ve konularda hiçbişey bilmiyorum :2: sevgilim bir ay sonra ailesiyle beraber bize gelecek.
geçen gün tam aile fertleri birarada olamasa da tanışma oldu.ayrı şehirlerde olduğumuz için isteme ve söz birarada
düşünüyoruz ama nasıl yüzük takılmalı ne nasıl olmalı bilmiyorum. nişanda ayrı söz de ayrı takıldığını okudum

öncelikle hayırlı olsun canım hiç telaş yapma
söz nişan olayı ailelerin anlaşmasına bağlı bir durum.Bazıları sözde ayrı yüzük nişanda ayrı alyans alıyor .benimde kısmetse 30 temmuz da hem isteme söz bir arada olacak ben iki kez masraf olmasını istemediğimden sadece iyi bir alyans alacağım hem sözde hemde nişanımda aynı alyansı takmaya karar verdik :nazar:
kayınvalidenle annen o konuları konuşur zaten sen böyle şeyleri düşünüp stres yapma hiç keyfini çıkarmaya bak
tekrardan hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin:nazar:

sen nasıl istersin bilemem ama ben ince alyanslardan hoslanmam bu yüzden sözümdede nişanımdada aynı yüzügü taktım. bence tek taşda idealdir :)

öncelikle hayırlı olsun canım hiç telaş yapma
söz nişan olayı ailelerin anlaşmasına bağlı bir durum.Bazıları sözde ayrı yüzük nişanda ayrı alyans alıyor .benimde kısmetse 30 temmuz da hem isteme söz bir arada olacak ben iki kez masraf olmasını istemediğimden sadece iyi bir alyans alacağım hem sözde hemde nişanımda aynı alyansı takmaya karar verdik :nazar:
kayınvalidenle annen o konuları konuşur zaten sen böyle şeyleri düşünüp stres yapma hiç keyfini çıkarmaya bak
tekrardan hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin:nazar:

teşekkür ederim.. canım şimdiye kadar hiç teleşım stresim yoktu günler yaklaştıkça aklım karıştı haliyle.
söz de de nişanda da aynı yani doğru düzgün alyans takılsın istiyorum aslında yani sadece ben yüzük takmak istemiyorum:3:
ayrı ayrı ne gerek var bence

canım benimde 1 ay var yaklaşık aynı konumdayız :9: bizde ayrı şehirlerdeyiz bana da sordu sevgilim, annesi ona sorduğu için bende ayrı yüzük istemedim alyanslarımızı şimdi takıcaz , nişan olduğunda yine aynı alyansa kurdele bağlayıp tekrar takıcaz :1: ne gerek var demi ama

canım benimde 1 ay var yaklaşık aynı konumdayız :9: bizde ayrı şehirlerdeyiz bana da sordu sevgilim, annesi ona sorduğu için bende ayrı yüzük istemedim alyanslarımızı şimdi takıcaz , nişan olduğunda yine aynı alyansa kurdele bağlayıp tekrar takıcaz :1: ne gerek var demi ama

senin yine iyi sevgilin ,annen sormuş. benimki direkt bana bırakıyor sen bileceksin diyor.
bana bırakırsa kafama göre yaparım bende :66:

Benim bildiğimde sözde kıza tektaş takılıyor..Nişanda da alyansları takıyorlar canım..Benim söz nişan bi olduğu için alyansımıda tektaşımıda aynı gün taktılar.:21:

ayrı ayrı alyansı gereksiz bulanlardanım... ben de tek alyans alıcam sözde takıcam.. nişanımda bidaha takı merasimi olmıcak

Benim bildiğimde sözde kıza tektaş takılıyor..Nişanda da alyansları takıyorlar canım..Benim söz nişan bi olduğu için alyansımıda tektaşımıda aynı gün taktılar.:21:

anladım canım bizim nişan ayrı olacak ama ne zamn olacak belli değil işte.
ikisi birlikte en güzeli o da mantıklı valla

zor bu işler zor inşallah hayırlısıyla tatsızlık olmadan geçer gider :nazar:

ben açıkça müstakbel sözlümden pırlanta tektaş istedim :) o da seve seve, çok yakışır sana dedi. hatta geçen gün bir link yolladı internetten bakmaya başlamışbile. bana üst limitini de söyledi tamam dedim ben de o limite kadar beğenirim (zaten beğendiğim bir yüzük var ama limitin gayet altında bakalım beğenimi yeniden gözden geçiririm belki :P )

biz de istemeye qeldklernde söz takcaz sözde sadece bana tek taş takılacak nişanda da ikimize alyans takılacak tek taşla alyansı bir sewdiqim için o olmadan olmaz bana qöre :34: bi de ona ayrıyeten qümüş bi yüzük alıp ben takcam kendisine başı baqlı olduqu belli olsn nişana kadar die :1:

nişanda takı merasimi olsa bile aynı yüzükler tekrar takılsın ne olacak ki

bişey olcagından degil de ben takı merasimlerini sevmiyorum :34: aynı yuzugu de tekrar taktırmaya gerek yok die dusunuyorum

ama belki aynı yuzuk olmaz.. simdi alcagım alyans taslı olcak ben bide duz-klasik istiyorum.. nisanda onu taktırırım olmadı, bu taslı alyansımı da ozel gunlerde, yada davetlere falan giderken kullanıcam evlendkten sonra, normalde duz alyansı takmayı planlıyorum :44: tektasla beraber taslı alyans takınca parmagım disko topu gibi oluyo parıl parıl gunluk kullanıma uygun olmadı pek :50:

Son düzenleme:
Back