Lusi ile Glutensiz Yaşam

merhaba lusi konunu gördüm hayırlı olsuna geliyim dedim :))
imzanda da yeşil alana geçiş yapmışsın cok tebrikler darısı bana inşallah
nası gidiyor glutensiz beslenme oturtabildin mi düzenini?

merhaba lusi konunu gördüm hayırlı olsuna geliyim dedim :))
imzanda da yeşil alana geçiş yapmışsın cok tebrikler darısı bana inşallah
nası gidiyor glutensiz beslenme oturtabildin mi düzenini?
Merhaba canım hoşgeldin
Düzen oturtmaya çalışıyorum savaşıyorum zira her güzel şeyin içinde gluten var
Sen nasılsın yeni takıma girmişsin sanırım hayırlı olsun güzel kilolar vereceksin inşallah çıpçıtır olacaksın azminin elinden ne kaçan ne uçan

Hoşbuldum canim
Sen basarirsin glutensiz guzel seler de vardir di mi zalım bebelerin nasi
Ben de iyiyim canım mezuniyet sonrasi yeni bir takimla yeni birbaslangic yapmak istedim
İnsallah daha yolum uzun saglicakla gitsin kilolar

günaydın günlük nasılsın ben geldim

Yaklaşık 6 aydır glutensiz beslenmeye çalışıyorum ve zaten buna mecburum. Glutenli gıdalar kaçırdığım zaman mide bulantısı baş ağrısı oluyor beni benden alıyor yaşam kalitem düşüyor.
ama bir faydası da var kilo almam kısmen yavaşlıyor. Diyet yapmıyor olduğum durumlarda abartsam da hızla gelmiyor kilolar
Ama şuanki niyetim şu lanet 5-6 kiloyu vermek
come on kedi come on lusi kedisi sen aslansın kaplansın

sadece 5 6 kilo mu
benim bildigim kedi 10 kilo da verir.
arkandayim aslanim.
ben de bi 3 4 kilo veriyim diyorum

sabah 10 gibi türk kahvesi ve 1 hurma yedim.
Aşırı sanatsal kahve fotografımı atayım da dış mihraklar çatır çatır çatlasın

Bu da öğlen yemeğim saat 13 gibi
Balık
Roka
Brokoli
Ispanak

Selam canım, seni yeniden buralarda görmek güzel

Hellöööög günlükçüm akşam yemeğim hayaller hayatlar içerikli oldu biraz

2 yumurta haşladım peynirli salata yaptım bi kupa da süt koydum özene bezene ki foto çekerim sayfama koyarım ımmh aman akşam kahvaltı şöyle olur aman yumurta da çok faydalı nasıl kalpli kalpli düşünceler uçuşuyor.
sonra masada makarna köfte patates yiyen benim zalım oğlan anne ben yumurta çok severim de dedi anlık duraksamamın ardından anneyim ben tabiki oğluşum dedim içimdeki buruk hüznü bastırmak istercesine
biraz verdim.
ama pusuda bekliyorum anne doydum yemeyeceğim demesini nasıl arzuluyorum nasıl dilimlenmiş kayısı kıvamındaki organik yumurtalarla keşisiyor analarına selam gönderiyor sağlık diliyorum tavukcağıza. Sonra yine Anneeeaa sesi bi daha verir misin ? Anneeeaa süt de çok severim de anneeaa pipet de verir misin anneeaa anneeaa.

Üç yıllık hayatında sanki ilk defa haşlanmış yumurta yiyen bir çocuğun mutluluk tablosuyla akşam yemeğimi sonlandırdım

ne analar var
katiyyen kendi payimi cocuklara vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…