Lush ürünleri

carpediem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
91
0
36
Adana
merhaba kızlar
aranızda lush ürünlerini kullanan var mı acaba? bu markadan kesinlikle almaya karar verdim ama o kadar çok ürün var ki,hangileriyle başlasam bilemedim. ankaradaki mağazasına gitmeye çalışıcam, o şekilde almayı düşünüyorum ama o kadar beklemek istemiyorum. adanada olduğum için internetten almayı planlıyorum.
çok beğendiğiniz ürünlerini anlatabilir misiniz lütfen??? tabii ki herkes de aynı etkiyi göstermez ama almadan önce tekrar karar vermek istiyorum...

carpediem, lush'ın bütün ürünlerini beğeniyorlar, kendi sitesindeki ürün yorumlarına bakabilirsin..
derinleme temizleme ürünü, günlük temizleme ürünü, toniği, maskesi, cildin kuruysa nemlendiricisi, veya nemlendiricili toniği yeterli olacaktır..temel ürünler bunlar zaten..sevgiler..

canım zaten lush'ı senin önerinle tanıdım=) 1 haftadır araştıryorum, herkes hepsinden memnun, ama o kadar çok ürün var ki, hangisiyle başlasam bilemiyorum. mağazasına hemen gidebilsem hiç sorun diil zatn. yazlık bi paketi var şu an indirimde olan. onu mu alsam acaba die düşünyrm. hem bi nevi tanışma paketi gibi olucak benim için.
buradakilere de bi danışmak istedm almadan önce

Çok haklısın..Dün siteye bir daha girdim, yok böyle bişi ya herkes memnun :S
Yaz bitmeden yazlık pakete başla istersen...Yada yaz için olmayanları denerdim ben olsam, çükü yaz bitti :) İstersen yaz için olmayan indirimli paket varsa onlara bak..
Maske, temizleme ürünü, tonik, nemlendirici..Bu dördünü içeren bi paket al bence...En önemlileri bunlar..Haa bu arada lip balmlarından almayı düşünüyorum, herkes çok beğenmiş..Lip balm lara da bak istersen :) Öptüm..

ben de dediğin gibi düşündüm cnm. o pakette almak istemediğim şeyler de var ayrıca, onun yerine şu an ihtiyaç duyduklarımı almaya karar verdim. zaten 2 aya kadar ankaradaki mağazasına gidip görerek, oradaki kişilerle konuşarak alıcam. lip balmını da kesinlikle düşünüyorum =)
beni lushla tanıştırdığın için çok tşk ederim tatlım =)

rica ederim aslında biliyomusun bende senin sayende tanıştım. Cosmogirl dergisinde hazal kaya nın lush ın ürünlerine bayıldığını okumuştum, siteye girip yorumlara, ürünlerin içindekilere baktım, gerisi malum .)))

lush'un ürünlerini bende kullanıyorum, çok güzel ürünleri var, cup cake maskesi, tea tree tonik,cool face vazgeçemediklerimden, honey ı washed the kids sabunu da bir harika:)

ben lush un şampuanını almıştım saçımı çok kurutmuştu bir de american dream diye muhteşem kokan tatlı tatlı bir saç kremini denedim ondan çok memnun kaldım..Karma diye bir de parfümünü almıştım ama onu hiç kullanamadım nedense ordayken çok tatlı portakalımsı kokuyordu sonra eve gelince bir ağır gelmeye başladı aynı öyle aldığım gibi duruyo hala..

lush çok harika bi marka.. her şeyi doğal %100 el yapımı.. ben sabunlarını krem paarfümlerini maskelerini aslında her şeyini çok seviyorum.. ama cilt bakım ürünleri çok güzel hemen işe yarıyo çünkü doğal. zaten tek bakış yetiyo anlamak için.

bi an önce almak istiyorum artık yaa... ama sanırım mağazasına gidip almak daha iyi olacak. kargoyla gönderimlerde ezilmeler olabiliyomuş...

kızlar sipariş ettiğim lush ürünleri dün elime ulaştı kullanır kullanmaz tabi mucizevi bi etki göremedim ama cildim inanılmaz farketti diyebilirim herbalism peeling breath of fresh air tonik impreailsm nemlendirici mirror mirror boyun ve dekolte nemlendirici ve antep fıstıklı sabunundan aldım sabunu henüz kullanmadım ama diğerleri muhteşemler kafama takılan tek şey tonik ve sabun hariç diğerlerinde paraben ( kanser yapıcı kimyasal ) türevleri olması doğal diyorlar ama neden paraben var birde mirror mirror olgun ciltler içinmiş yaşım 24 kullanmamda sakınca varmıdır acaba boyun cizgilerim artık çok rahatsız ediyorda

lush un deniz tuzlu vücut jelini kullanıyorum hemen durulanıyor ve diğer duş jelleri gibi yapış yapış bir his bırakmıyor

güle güle kullan canım peki bu ürünlerin fiyatları nedir acaba

lushtan 2 tane ürün aldım. tea tree water tonik ve Fresh Farmacy yüz temizleme sabunu aldım. 2. kullanışımdan itibaren etkisini gösterdi. gözeneklerim vardı, bayağı sıkılaştırdı ve kapattı. erkek arkadaşım bile fark etti değişikliği =)) çok memnun kaldım ikisinden de. ayrıca çok uzun gidiyor

Birden konuya atlama gereksimi duydum...

Bende bir çok ürünlerini kullanmıştım; "-dım" diyorum çünkü artık kullanmam...

Tamamen doğal ürün,cilt dostu sattıklarını her ne kadar iddia etselerde; içerik olarak hiç masum değil.

Hele hele yüzümüz gibi en hashas davranmamız gereken bölgemize nasıl "paraben" ve petrol türevi kimyasallar kullanabiliyor böyle bir marka;aklım almıyor...

Evet paraben çoğu üründe bulunur bu doğrudur. Ama hashas ve dermatolojik ürünlerde (Clinique, La Roche Posay, Nuxe, Vichy,Dermatologica vs...) gibi markalar bile paraben kullanmazken; bunlar "her şeyimiz doğal" dedikleri ürünlere nasıl bu tür kimyasal koyabiliyor...

Bunun gibi laflar, "el yapımı,doğal ürün vs." bu markanın bir tür pazarlama stratejisidir...

Gidin sorun bir Lush satıcısı kıza; "bu marka neden paraben kullanıyor" diye...

Hepsi ezberlenmiş tekerleme korosu gibi aynı şeyi söyleyecektir...

"Efendim, paraben bir tür koruyucu maddedir, bir çok kozmetikte vardır,o olmasa tazeliği olmaz..." gibilerinden oldukça uyduruk bir açıklama yapıyorlar...

Paraben'i hiç bir dermokozmetik marka kullanmıyor; hatta gitgide diğer Lancome,Estee Lauder gibi ürünlerde bu içeriği kaldırmaya hazırlanıyor.

Ama "biz doğalız" diye geçinen bir markanın bu tür içerik kullanmasını son derece kınıyorum...

Benim önerim;en azından cilt kremi,peeling gibi yüz ürünlerini kullanmamanız.

Tabi ki taktir sizin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…