• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lush ürünleri

arkadaşlar bende mağazaya girdim mis gibi kokular eşliğinde, satıcı kıza sordum bu sabunlar hem şeffaf hem nasıl doğal olur diye, kimysal yok el üretimi dedi, araştırdım, sabunu sls ile baz yapıyorlarmış, sen hem sls li ürün satacaksın hemde doğal diyec eksin, birde buna dünya para isteyeceksin iyi valla. onların 100 gr sabununa verilen parayla, 1 kilo doğal sabun alınır. koku konusu güzel ama, koku için o kadar çok para veremem doğrusu...

Ücreti yüksek ama kaliteli ve doğal gerçekten

doğal falan değil, bende ilk gittiğimde aldığım bir katalogları var, orada siyah yazanları kozmetik databaceye yazın, bangır bangır zararlı diyor, sabunları sls'li, parabenli, şimdi paraben ve sls doğal diyorsanız evet kesinlikle doğal hıhım:58:

Bende big adlı şampuanını kullanıyorum saçlarımı çok güzel parlatıyor ve konsantre olduğu için saçım uzun olmasına rağmen çok uzun süre gidiyor. Başka bir ürününü kullanmadım.

fazlak kozmetik kullanmam cildimde, o yuzden metilparaben icermesine o kadar takmiyorum... Bu arada cogu kisinin koruyuculara ve zararli maddelere karsi tutumunu da begendim. Ne kadar cok tepkili olursa tuketici o kadar duzelebilirler.
Neyse lush, uzun sure kokusuk magazalarinin genzimi yakmasi ve sadece sabun yaptiklarini sanmam yuzunden es gectigim bir magazalar zinciriydi. Fakar neden sonra bu forunlarda da okudum pek cok urunu oldugunu. Yabanci sayfalardan da takip ettim. Sonuc, cok cokkaliteli oldugu soylenemeyen, ama insani FECI sekilde mutlu eden ve dayanilmaz guzel kokulu urunler (daha cok yiyecek) yapan bir marka. Sirf kendimi simartmak icin denedim, AQUA MIRABILIS diye bir vucut peeling kalibi. Body butter Turkce nasil ceviririz? Vucut tereyagi komik oluyor. Her neyse, kokusu inanilmaz guzeldi. Buffy deneni alacaktim ama satici kiz bana bunu onerdi.

Dusta cilde surup kese yapiyorsunuz ve su ile duruluyorsunuz. Kokusu daha hafif sekilde vucutta kaliyor ve kese isini gayet iyi yapiyor. Bir yandan da nemlendiriyor. Mucize falan beklemeyin ama dedigim gibi sadece insani mutlu ettigi icin aldim, kokusu kurabiye gibi..

http://4.bp.blogspot.com/-GR4DjQVAU...lEe3_NDc4/s400/Aqua_Mirabilis_body_butter.jpg

Lush ürünleri çok güzel sivilce kurutucu çok iyi, banyo tuzları da çok güzel. sabun şeklinde vücut kremlerinin de simlisini tavsiye ediyorum.

Merhaba,

Ben cilt maskelerini kullanmistim ama pek memnun kalmamistim. Sabunları çok güzel kokuyor. Bide lemony flutter var tırnak etleri ve tırnak bakımı icin. Severek kullandığım bir ürün.

Birde yuvarlak ele alınan sampuanlardan almıştım, kepege karşı. Kepegi tam olarak yok etmemişti. Söz verildigi gibi uzun bir süre kullanamadan da bitti zaten.

Bende big adlı şampuanını kullanıyorum saçlarımı çok güzel parlatıyor ve konsantre olduğu için saçım uzun olmasına rağmen çok uzun süre gidiyor. Başka bir ürününü kullanmadım.

bu şampuan cidden harika. ama çok pahalı ya :5:

ayrıca lush hayvan deneyleri yapmıyor hatta bu deneylere karşı çalışmalar yapıyor. bu yüzden har daim alınasıdır, olmazsa olmazdır benim için :16:

içerisinde paraben var diyen arkadaşlar olmuş. inanın çok kesin bilgim yok ama buürünlerde marketlerden aldığınız şampuanların hiçbirinde olmayan SON KULLANMA TARİHİ var.

paraben miktarının kıyaslaması yapılabilir sanırım.

ürünleri güzel kesinlikle ama bana göre pahalı biraz... daha uygun fiyat koysalar daha iyi olur, bol bol alışveriş yaparız. hayvan deneyi yapmamaları çok güzel

Lush 9 to 5 ve breath of fresh air kullanıyorum çok memnunum iki üründen.fiyatlar biraz daha makul olsa keşke

images
forum üyelerinden kindarrr arkadaşımızın tavsiyesi ile aldım. çok çabuk kırılan tırnaklarım ve artık kesmek istemediğim tırnak etlerim vardı..banyo sonrası yumuşayan tırnak etlerine sürüyorum ve tırnaklarıma masaj yapıyorum..
tırnaklarım artık sert :16: ve kırılmıyor :16: etlerim de hiç çıkmadı henüz:1:

küçük ama bereketli ayrıca... eşime de uygulattırıyorum. elin görselliği benim için önemli ve kendisinin tırnak etleri tırnaklarının neredeyse yarısına kadar uzanıyordu.. bakalım onda etkisi nasıl olacak:8:artık vazgeçilmezim:12:

Çok güzel ürünleri var. Bu kış Mask of Magnaminty kullandım. Yeşil bi yüz maskesiydi. Ama çok iyi gelmişti cildime.
Siyah noktalarımı azaltıp gözeneklerimi sıkılaştırdığını fark etmiştim. Fiyatı da o kadar pahalı değildi aslında. 125 gr 25 lira civarı bişeydi.
R&B saç kreminide merak ediyordum ama 100g bir ürüne de gidip 62 lira veremem açıkçası. Sanırım benim için tek avantajlı ve alınabilir ürünü yüz maskesi oldu.:)

Özellikle rujlarının rengi çok tatlı hemde doğal, diğer ürünlerinin çoğuda harika kokuyor bence... Özellikle rujlarını tavsiye ederim.

Back