• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lush Ürünleri kullananlar buraya

verda78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
13
0
36
İstanbul
Arkadaşlar lush markasıyla tanışalı bir kaç ay oldu godiva adındaki katı şampuanını ve herbalism adında peelingini kullandım gerçekten müthişti sizin kullandıklarınız varmı? varsa hangilerini kullandınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız?:51:

vücudum için rub rub yüzüm içinse ocean salt kullanıyorum peeling olarak, ikisinden de memnunum. bodybutterları da güzel
fresh pharmacy ve imperial kremi kuzenim kullandı, hiç memnun kalmadı, fresh pharmacyi ben de denedim hiç sevmedim. dirty duş jelini de beğenmedim.

ben de herbalism ve çay ağacı özlü toniğini kullanıyorum o kadar yumuşatıyo ki cildimi nemlendirici sürmeyi unutuyorum ihtiyaç hissetmeyince :)

Herbalism, çay ağacı özlü tonik, Vanishing Cream ve makyaj bazı kullandığım ürünler arasında yer alıyor.

Herbalism kesinlike harika bir ürün, çay ağacı özlü tonikten de çok memnun kaldım.
Ancak Vanishing Cream için aynını söyleyemeceğim ne yazık ki.
Yaklaşık bir aydır yüzümü temizledikten sonra düzenli olarak kullanıyorum, pek bir faydasını göremedim.
Bir de yeni çıkan makyaj ürünleri var, denemek için makyaj bazını aldım ve çok beğendim.
Bir kere diğer fondötenler gibi cildinizin üzerinde bir tabaka oluşturmuyor, yüzünüz çok daha doğal ve duru görünüyor.
Aynı zamanda makyajın sabitlenmesini de sağlıyor.
Diğer makyaj ürünlerini de denemeyi düşünüyorum.

Back