Yüzüne botoks yaptırıp tutmuyor ya da 2 3 ayda eski haline dönüyor diyen arkadaşlar buraya kulak kesilsin

Ya birsey soyleyeyimmi guzellik algilari batsin uc kurus kenara ata ata kendime bir guzellik yapayim dedim soyledugin onume cikti. Bir arkadasim daha ayni sekilde aynen boyle anlatmisti. Cok uzuldum. Botoks sevdigim islem ne yalan soyleyeyim alnima kattigi o freah goeuntuyu seviyodum. Peki ne onerirsin ne yapayim canim ya
Şişeden ilacı çekerlerken de izleyin. Size gösterdikleri markanın şişesinden kullansınlar ilacı. Veya bazı devlet hastanelerinin cildiyeleri de yapıyor botoks. (Mesela göztepe ssk) Hem de daha ucuz ve dolambaçsız. Gidin randevu alın sistemden almanıza gerek olmuyor hemen yardımcı oluyor. Son olarak da ilacı kendiniz satın alıp 3-5 kişi doktora yaptırıyorsunuz. Hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor.

Yine de her şeyin dolandırıcılığı itinayla yapılıyor bu ülkede. Ben içlerindeyim ve ağzım açık kalıyor kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek işler döndürüyorlar

Şişeden ilacı çekerlerken de izleyin. Size gösterdikleri markanın şişesinden kullansınlar ilacı. Veya bazı devlet hastanelerinin cildiyeleri de yapıyor botoks. (Mesela göztepe ssk) Hem de daha ucuz ve dolambaçsız. Gidin randevu alın sistemden almanıza gerek olmuyor hemen yardımcı oluyor. Son olarak da ilacı kendiniz satın alıp 3-5 kişi doktora yaptırıyorsunuz. Hemen hemen aynı fiyatlara denk geliyor.

Yine de her şeyin dolandırıcılığı itinayla yapılıyor bu ülkede. Ben içlerindeyim ve ağzım açık kalıyor kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek işler döndürüyorlar

Merhaba canım
Göztepe Prof.Dr. Süleyman Yalçın Şehir hastanesinde hangi doktor botoks uygulaması yapıyor?
Botoksu kendimiz mi alıyoruz?
Doktora ücret veriyor muyuz?

Arkadaşlar bu mesajı tecrübelerime dayanarak belki birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum.

Bu çoklu şubesi olan kliniklerin çoğu zaten güvenilir değil. Çalışan doktorlar da doktor mu belli değil. Çoğu Türkiye’de geçerli diplomaya bile sahip değil. Benim yıllardır gittiğim bir klinik var mesela. Asla böyle bir problem yaşamadım. Flakonu da dolgu ürününü de benim gözümün önünde açıyorlar. Giden arkadaşlarımdan da hiç kötü bir yorum almadım. Müşterileri de sabit. Fiyatları da makul. Yani her klinik aynı değil.

Fabrika gibi çalışan yerlerden, piyasanın çok altında fiyat veren yerlerden uzak durmak gerekiyor. Çünkü fiyat saçma bir şekilde düştükçe kalite de inanılmaz bir şekilde düşüyor.

Gittiğiniz klinikte kesinlikle duvarda ruhsat ve diploma var mı, ruhsattaki kişi ile işlem yapan kişi aynı mı diye kontrol edin. Yoksa bir sorun yaşadığınızda muhattap bulamazsınız.

Dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta; eğer kliniği sosyal medyadan bulmuşsanız kliniğin tam adresi var mı yok mu kontrol etmelisiniz. Tam adresin olması sağlık bakanlığı tarafından denetlenmesini kolaylaştırır için insanlar adresi yanlış ya da eksik yazıyor. Bu da şikayetlerin araştırılmasını engelliyor. Yani anlayacağınız tam adres paylaşmayan yerler kaçak yerler oluyor.
sizinki neresi peki?

X