- 12 Aralık 2016
- 12
- 5
- 86
- 27
- Konu Sahibi K Kevser k
-
Merhba kevser hnmİyi günler ben 19 yasinda sle lupus hastasıyım ve 4 aydır ilaç kullanmiyordum bugün 6 haftalik gebeyim. doktora gittiğim halde hiç bir ilaç vermedi yeni tahliller yaptırdı çünkü geçmiş bilgilerim başka sehir ve başka doktorda ,sonuçlar çıkana kadar bir ilaç vermedi . Hastalıgim kronik bebeğime zarar gelir mi . Bilgisi olanlar bilgi versin lütfen çok endiseliyim
Merhba kevser hnm
sle hastaligi kac senedir var acabaİyi günler gülsüm hanim
Teşhisi 2 senedir koyuldu ama daha onceden varmışSle h
sle hastaligi kac senedir var acaba
Teşhisi 2 senedir koyuldu ama daha onceden varmış
Merak etmeyin. bebeginizde bu hastalik olmaz. Ama doktor cok onemli. Hamilelikte riskler var. Mesela surekli dusuk yapma ve bebekte kalp atagi olusma ihtimali. Gibi. Eger iyi bi doktora giderseniz. Kontrollerinizi iyi yapar ve riskleri ortadan kaldirabilirsinuzEwet bu hastalik kronik bisey. Muhtemelen anneanne yada babannedeď varmistor. Sizin cocugunuza gecmiyo. Ama torununuza geciyo.
Hımm anladım peki bebeğiniz gebelik sonunda normal mi yoksa sezaryan ile mi dünyaya geldiMerak etmeyin. bebeginizde bu hastalik olmaz. Ama doktor cok onemli. Hamilelikte riskler var. Mesela surekli dusuk yapma ve bebekte kalp atagi olusma ihtimali. Gibi. Eger iyi bi doktora giderseniz. Kontrollerinizi iyi yapar ve riskleri ortadan kaldirabilirsinuz
Ilac kullanmamaniz sizin icin su anda iyi. Demekki hastaliginiz aktif degil. Ama kontrollerinizi iyi yaptirin. Ben hamile kalmadan birakmistim 2013den beri kullanmiyorum. Cocuk emzirdigim icin. Arka arkaya oldu bebeklerim cunku. Ama sanirim artik baslicaz. Lokositim 2600e kadar dusmusMerak etmeyin. bebeginizde bu hastalik olmaz. Ama doktor cok onemli. Hamilelikte riskler var. Mesela surekli dusuk yapma ve bebekte kalp atagi olusma ihtimali. Gibi. Eger iyi bi doktora giderseniz. Kontrollerinizi iyi yapar ve riskleri ortadan kaldirabilirsinuz
Ben çok ayrıntılı bilmiyorum ama plt diye bir değer var o düşüyor lökosit ilk defa duydum ,Ilac kullanmamaniz sizin icin su anda iyi. Demekki hastaliginiz aktif degil. Ama kontrollerinizi iyi yaptirin. Ben hamile kalmadan birakmistim 2013den beri kullanmiyorum. Cocuk emzirdigim icin. Arka arkaya oldu bebeklerim cunku. Ama sanirim artik baslicaz. Lokositim 2600e kadar dusmus
Ben normal dogum cok istedim. Ama doktorum kesinlikle olmaz dedi. Yoksa hastaligin aktiflesebilir dedi. Sezeryan oldum. Ve iki dogumumda 37 haftalik dogum yaptim. Cunku kordon bebegi beslemeye basladi. Premeture haftasini gectikten sonra bebegi aldilar. Ama merak etmeyin cocuklarimin ikiside cok saglikli dogdu.Hımm anladım peki bebeğiniz gebelik sonunda normal mi yoksa sezaryan ile mi dünyaya geldi
Iste bu yuzden doktor cok onemli.Ben normal dogum cok istedim. Ama doktorum kesinlikle olmaz dedi. Yoksa hastaligin aktiflesebilir dedi. Sezeryan oldum. Ve iki dogumumda 37 haftalik dogum yaptim. Cunku kordon bebegi beslemeye basladi. Premeture haftasini gectikten sonra bebegi aldilar. Ama merak etmeyin cocuklarimin ikiside cok saglikli dogdu.
Bu hastalikta en cok benim bildigim kadariyla. Lokosit. Crp. Ve sedimentasyon hizina bakiliyo. Bunlar onemli diye biliyorumBen çok ayrıntılı bilmiyorum ama plt diye bir değer var o düşüyor lökosit ilk defa duydum ,
Birde su var dusuk kilolu bebek dogma riski var. Mesela benim ilk kizim. 2300gr dogdu. Ikinci 3000gr olduBu hastalikta en cok benim bildigim kadariyla. Lokosit. Crp. Ve sedimentasyon hizina bakiliyo. Bunlar onemli diye biliyorum
bende plt diye bi deger hic duymadimBen çok ayrıntılı bilmiyorum ama plt diye bir değer var o düşüyor lökosit ilk defa duydum ,
Bu hastalikta en cok benim bildigim kadariyla. Lokosit. Crp. Ve sedimentasyon hizina bakiliyo. Bunlar onemli diye biliyorum
bende plt diye bi deger hic duymadim
Iki bebegimin arasinda 19 ay var benimH
Anladım sezaryen olduktan sonra ikinci çocuğunuz ne zaman oldu
Ben normal dogum cok istedim. Ama doktorum kesinlikle olmaz dedi. Yoksa hastaligin aktiflesebilir dedi. Sezeryan oldum. Ve iki dogumumda 37 haftalik dogum yaptim. Cunku kordon bebegi beslemeye basladi. Premeture haftasini gectikten sonra bebegi aldilar. Ama merak etmeyin cocuklarimin ikiside cok saglikli dogdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?