• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon lumea mi dümdük lazer mi

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.124
128
32
Kizlar selamlar. Yoneticilerden lutfen rica ediyorum konum kisa bir surede olsa burada kalsin. Burada daha cok yorum aliyorum ve bitmek bilmeyen kil tüy sorununu dert edindim.

Hanimlar eylulde dogunun kücücuk bir ilcesine gidicem. Ailem egenin bir sehrinde ve bende suan onlarlayim. Memlekette Lazere baslamak istedim ancak aklima su takildi: Ben eylulde gitsem ocaga dek gelemeyecegim. Simdi bir seans alsam belki eylule dek bir daha cikar bir seans daha alirim ama ocaga dek ne yapacagim. Ocakta gelsem bir daha seans alsam hazirana dek gelmeyecegim. Hal böyle olunca bir kafam karisti isin acigi. Calistigim yerde lazer yapan bir yer yok. Mecbur ya ailemin oldugu sehirde alicam ya da philips lumea tarzi bir sey alicam. Sizce ne yapsam daha iyi olur ? Lumea hakkinda olumsuz yorumlar okudum kafam da karisti. Agdadan nefret ediyorum, azaltmadi da bosu bosuna canimi yaktim yillarca. Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz ?

Suan gunes cok yoğun bence lazere baslamak icin yanlış zaman ayrica yilda iki kereylede sonuc alamazsin gittigin yere yakın merkezde bi yer bulmaya bak bence. Ve yine eylulden sonra baslamani tavsiye ederim lekelenmemen için.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Peki lumea nasil sizce bilginiz var mi ?

Lumea kullanıyorum çok da memnunum...
Ay cok sevindim:KK9:. Benim ten rengim bugday teni dedikleri cinsten. Kil rengim de sari siyah arasi. Sizce bana uygun olur mu ? Bir de jiletlemek gerekiyor diye okudum da. Vucut jiletlenir ama kol icin ornegin jilet vurmasam makine yine de kil köklerine isler mi sizce ?

Ay cok sevindim:KK9:. Benim ten rengim bugday teni dedikleri cinsten. Kil rengim de sari siyah arasi. Sizce bana uygun olur mu ? Bir de jiletlemek gerekiyor diye okudum da. Vucut jiletlenir ama kol icin ornegin jilet vurmasam makine yine de kil köklerine isler mi sizce ?
Ben her yerimi jiletliyorum, ortalıkta tertemiz dolaşıyorum :-) hem de henüx çok yeni olduğu için az kullandım ama hemen azalttı.

Tum vücut düsünüyorum. Kolalti, genital ve bacak olarak. Hi bir de yarim da olsa kol var :)
Normal lazer yaptirin ,yaptiramadiginiz zaman jilet yaparsiniz zaten ilk yaptirdijtan sonra 20 gun icinde duzeltme yapiliyor bir rotus gibi dusunun sonra 2-3 ay gitmiyorsunuz ,
Yaz kis farketmez ,bende 1 yil icinde 3 seansla bitirdim

Ben her yerimi jiletliyorum, ortalıkta tertemiz dolaşıyorum :-) hem de henüx çok yeni olduğu için az kullandım ama hemen azalttı.
Cok sevindim ya :)) lumea almaya yakinim ben de. Bir de son olarak sey sorsam :) siz hangi modlei aldiniz acaba ve aci oluyor mu ozellikle genitalde :)

Normal lazer yaptirin ,yaptiramadiginiz zaman jilet yaparsiniz zaten ilk yaptirdijtan sonra 20 gun icinde duzeltme yapiliyor bir rotus gibi dusunun sonra 2-3 ay gitmiyorsunuz ,
Yaz kis farketmez ,bende 1 yil icinde 3 seansla bitirdim
A 3 seansta bitiyor mu cok sasirdim. Ben en az 7,8 seans suruyor diye biliyordum :) peki sizce ben ilk seansi temmuz sonu yaptirsam eylule dek tekrar cikar mi ? Tabii siz de bilemezsiniz ama belki kendinizden bir tahmin edebilirsiniz diye seyaptim :)

Ben dümdük lazer diyorum. O makinalardan ben de aldım bir iki kullanıp attım kenara.
1. Lazere giderseniz kalıcı olarak bitirir, ev tipi cihazlar iki üç ay kullanmazsanız tüyler geri çıkar.

2. Ev tipi lazer cihazları sabır gerektiriyor tüm vücut 2 saate yakın sürüyor her seferinde uğraşılmaz üstelik kalıcı çözüm bile değil.

Lumeayı bilmem ama lazer kesin sonuç.. şu dönem lazer için uygun değil güneşten dolayı ama sizin zaman olayıda lazere pek uygun değil gibi. 4-5 hafta aralıklarla 7 seans gittim tüm vücut.. yılda birkerede kontrol seansı yaptırıyorum kıl tüy olayı kökten çözüldü bende.

Ben dümdük lazer diyorum. O makinalardan ben de aldım bir iki kullanıp attım kenara.
1. Lazere giderseniz kalıcı olarak bitirir, ev tipi cihazlar iki üç ay kullanmazsanız tüyler geri çıkar.

2. Ev tipi lazer cihazları sabır gerektiriyor tüm vücut 2 saate yakın sürüyor her seferinde uğraşılmaz üstelik kalıcı çözüm bile değil.
Zamanlama cok karistirdi kafami. Bir kez gitsem eylulde bir daha cikar da gidebilir miyim sonra ocaga dek gidemeyecegim falan derken kafam cok karisti :/

panpa lazere yazıl gitsin.Lumeaydı bilmem neydi.Boşu boşuna para, zaman harcama.Bende yaptırıyorum lazer, çok rahatım.2 seans alırsın zaten eylule kadar.Zaten 1 seansın bile farkını alıyorsun.Napıyorsun.Tüyler zayıf çıkıyor zaten ve 2 jilet yapıyorsun.Bu da seni Ocağa kadar idare eder.Merak etme.Sana tavsiyem tedavi süresince sana saçma sapan pahalı kremler satmaya çalışacaklar.Sakın alma.Onun yerine Bepanten kullan.

Back