Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızın babasıyla koca prens neden birörnek giyinmiş,ben orasında kaldım :))
güppgüzelim adam çirkin giyinmiş öyle
bi de dikkat ediyorum da bu statüde evlenenler genelde böyle mütevazi gelinlikleri tercih ediyolar. E gerçek prenses bunu giyiyosa kabarık prenses gelinliği kim giyiyo???
kızın babasıyla koca prens neden birörnek giyinmiş,ben orasında kaldım :))
bi de dikkat ediyorum da bu statüde evlenenler genelde böyle mütevazi gelinlikleri tercih ediyolar. E gerçek prenses bunu giyiyosa kabarık prenses gelinliği kim giyiyo???
Bizimkiler giyior kabarık prensesikızın babasıyla koca prens neden birörnek giyinmiş,ben orasında kaldım :))
Mütevazi bir gelinlik mi? Bu gelinlik üzerinden işçilik ve kumaş gösterisi yapılmış resmen. Gösteriş için tek kriter kabarık olması mı yani? "prenses etek" diye bilinen bir gelinlik 1 günde yarım metre dantel ve max. 30 metre tülden dikilir. Bu gelinliği dikmesi, özellikle alttaki dantel üzerine farklı, daha kalın yapıdaki dantelin simetrik olarak bu gelinliğe dağıtılması ve dikilmesi nereden bakarsanız haftalar almıştır. Duvağında bile "prenses gelinliklerimizden" fazla işçilik var. Malzeme desen, bu gelinliğin kumaşının maliyeti bizimkilerin satış fiyatının 3 katından fazladır.