• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğin sararması

o fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile

ben olsam hiç uğraşmazdım böyle şeylerle .parasına yazık bu pahalılıkta
Sana göre öyle, konu sahibine göre öyle değil demek ki. Herkes her şeye aynı oranda değer vermek zorunda değil

Kuru temizleme ile gecer sanirsam, ama fotografci renkle oynarim derse, hangi yontem daha hesapliysa onu yapin.

Not: ne gerek var tekrar resim cektirmeye vs diye ahkam kesmeyecegim. Oyle istiyorsaniz, aklinizda kalacagina yapin. Siz cozum soruyorsunuz, millet gerek yok ki yaziyor, hay Allahim ya

Katılıyorum ya dunyanin en bos isi. Studyoda birkac poz cekildim anam babam usulü 😄 o kadar. Donup bakmadim bile onlara da

Belki de özensizce yapildiği için donup bakmiyorsunuz. Siz onem vermiyorsunuz diye bu işin normali siz olmuyorsunuz ki.
Hep bu yillarda kalmayacagiz, cikarip bakilacak zaman gelir, siz bakmazsiniz ayri.
Bizim çekimimiz çok güzel oldu yine olsa yine yapardik.

Konu sahibi kuru temizlemede şansinizi deneyin derim. Tamamen cikmazsa bile fotograflar elden geçerken fotografci renkleri düzeltir fotografta beyaz gorunmesini saglayabilir.

Kuru temizlemeye verin
Biraz açılır rengi
Olmazsa gelinlik kiralarsınız
Ya da beyaz elbise tarzı bir şey alır onla da foto çekinirsiniz gelinlikle de
Nasıl olsa orada değişme imkanınız mevcut.

benim yorumumdan size ne? hayırdır size mi yazdım

bi konu açılıyorsa isteyen kendi yorumunu yazar bayan çok bilmiş. hadi başka kapıya benden sana malzeme çıkmaz
Bir konu da, konu dışı, sizi ilgilendirmeyen bir şeye burnunuzu sokarsanız ben de yorum yaparım 😌

Back