Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuru temizleme ile gecer sanirsam, ama fotografci renkle oynarim derse, hangi yontem daha hesapliysa onu yapin.
Not: ne gerek var tekrar resim cektirmeye vs diye ahkam kesmeyecegim. Oyle istiyorsaniz, aklinizda kalacagina yapin. Siz cozum soruyorsunuz, millet gerek yok ki yaziyor, hay Allahim ya
Belki de özensizce yapildiği için donup bakmiyorsunuz. Siz onem vermiyorsunuz diye bu işin normali siz olmuyorsunuz ki.
Hep bu yillarda kalmayacagiz, cikarip bakilacak zaman gelir, siz bakmazsiniz ayri.
Bizim çekimimiz çok güzel oldu yine olsa yine yapardik.
Konu sahibi kuru temizlemede şansinizi deneyin derim. Tamamen cikmazsa bile fotograflar elden geçerken fotografci renkleri düzeltir fotografta beyaz gorunmesini saglayabilir.
Kuru temizlemeye verin
Biraz açılır rengi
Olmazsa gelinlik kiralarsınız
Ya da beyaz elbise tarzı bir şey alır onla da foto çekinirsiniz gelinlikle de
Nasıl olsa orada değişme imkanınız mevcut.
Ben de pek bu tarz şeylere önem vereceğimi sanmazdım. Ama evlendiğimde kesinlikle duvara asacağım, sehpaya vs çerçeveyle koyacağım güzel fotoğraflar olmalı diye düşünüyorum.