merhabalar dr hanım dün dr a gittim ve adet gecikmesi olduğunu anlattım ve hormon testi istedi ama sadece LH ın yüksek olduğunu söyledi ve ESTROFEM 28 TABLET VE PRİMOLUT -N 5 MG yazdı bu ilaçları 5 gün kullanmamı söyledi . benim sorum test sonucu yazsam yardımcı olurmusunuz ? ve bu ilaçlar adet olmama yardımcı olur mu herhangi başka muayene yapmadı lütfen yardımcı olun değerlerim
TSH :1.31
FREE T3 :3.20
FREE T4 :0.60
LH : 29.18
FSH :5.08
ESTRADİOL :30
PROLAKTİN :18.69
TOTAL B-HCG :0.48
merhabalar dr hanım dün dr a gittim ve adet gecikmesi olduğunu anlattım ve hormon testi istedi ama sadece lh ın yüksek olduğunu söyledi ve estrofem 28 tablet ve primolut -n 5 mg yazdı bu ilaçları 5 gün kullanmamı söyledi . Benim sorum test sonucu yazsam yardımcı olurmusunuz ? Ve bu ilaçlar adet olmama yardımcı olur mu herhangi başka muayene yapmadı lütfen yardımcı olun değerlerim
tsh :1.31
free t3 :3.20
free t4 :0.60
lh : 29.18
fsh :5.08
estradiol :30
prolaktin :18.69
total b-hcg :0.48
selam sonuçlarınıza bakarak polikistik yumurtalık olabilir mi diye düşündürüyor ancak bunu söyleyebilmek için sizin adet düzenlerinizin durumu ve ultrason bulgularınız da önemli. Bir arada değerlendirilmesi gerekir. Doktorunuz sonuçlarınızla size durumunuzla ilgili ayrıntılı bilgi verecektir.
selam sonuçlarınıza bakarak polikistik yumurtalık olabilir mi diye düşündürüyor ancak bunu söyleyebilmek için sizin adet düzenlerinizin durumu ve ultrason bulgularınız da önemli. Bir arada değerlendirilmesi gerekir. Doktorunuz sonuçlarınızla size durumunuzla ilgili ayrıntılı bilgi verecektir.[/QU
tşk ederim ama dr hiç ilgilenmedi ultrasona falan da yollamadı sadece ilaç verdi yolladı her hangi birşey söylemedi adetin olunca tekrar gel hormon testi isteyelim dedi içim rahat etmedi o yüzdende size sormak istedim dr hanım peki bu ilaçlarla adetim düzene girer mi yoksa başka bir uzmana mı görüneyim ?
selam sonuçlarınıza bakarak polikistik yumurtalık olabilir mi diye düşündürüyor ancak bunu söyleyebilmek için sizin adet düzenlerinizin durumu ve ultrason bulgularınız da önemli. Bir arada değerlendirilmesi gerekir. Doktorunuz sonuçlarınızla size durumunuzla ilgili ayrıntılı bilgi verecektir.[/QU
tşk ederim ama dr hiç ilgilenmedi ultrasona falan da yollamadı sadece ilaç verdi yolladı her hangi birşey söylemedi adetin olunca tekrar gel hormon testi isteyelim dedi içim rahat etmedi o yüzdende size sormak istedim dr hanım peki bu ilaçlarla adetim düzene girer mi yoksa başka bir uzmana mı görüneyim ?
slm dr hanım ilaçları kullanıyorum adet olduğumda hormon testi için gitmem gerekiyor bu esnada dr değiştireceğim yine açıklayıcı bilgi verilmezse ne yapmalıyım .......
slm dr hanım ilaçları kullanıyorum adet olduğumda hormon testi için gitmem gerekiyor bu esnada dr değiştireceğim yine açıklayıcı bilgi verilmezse ne yapmalıyım .......
slm doktor hanım dün dr a gittim adetin 3. günü tekrar test yapıldı sonuçlara bakamadı ama ameliyatı çıktı acaba siz değerdirebilir misiniz her hangi başka muayene olmadı yine
tsh : 1.41
free t3 : 3,80
free t4 :0,81
LH : 12,35
fsh :3,97
estradiol : 44
prolaktin : 25,99
total b -hcg :0,21
bu değerlere göre adet düzensizliğinin sebebi belli olur mu acaba ?
önceki değerlerim sayfanın başında yazıyor dr hanım ilginize çok teşekkür ederim...
slm doktor hanım dün dr a gittim adetin 3. günü tekrar test yapıldı sonuçlara bakamadı ama ameliyatı çıktı acaba siz değerdirebilir misiniz her hangi başka muayene olmadı yine
tsh : 1.41
free t3 : 3,80
free t4 :0,81
LH : 12,35
fsh :3,97
estradiol : 44
prolaktin : 25,99
total b -hcg :0,21
bu değerlere göre adet düzensizliğinin sebebi belli olur mu acaba ?
önceki değerlerim sayfanın başında yazıyor dr hanım ilginize çok teşekkür ederim...
selam tekrar evet lh değerinizdeki yükseklik bize bu durumun altında polikstik over ve insülin direnci olasılığını çağrıştırıyor. adet düzeni için doğum kontrol hapı ya diane ya yasmin sececektir. cocuk isteminiz varmıydı bilmiyorum eğer öyle bir durumdaysanız da yumurtlama takiplerinin başlatılması gerekir. sevgiler.