cevapladığın için cok tesekkur ederim.
bana doktorum bu kist adet kanamasıyla büyüyo bi iğne verıcem adet görmeyeceksin o sayede odaklar kuruyacak demişti. o yüzden bende endişeleniyorum burdan başka bi arkadaşla konustum oda lucrın kullanırken adet görmüş daha sonrada kisti tekrarlamış, belkide onunla alakası yok ama işte insan korkuyo.. umarım senin dedğin gibi alakası yoktur. içimi ferahlatmaya çalışıcam..[/QUO
bende bu kist olayını senin gibi kafama çok takmıştım.. tekrarmı olucak, yinemi başa dönücez gibi, ama rahat bıraktım artık kendimi psikolojik olarak düşünmemeye çalışıyorum. lucrin odakları kurutucak, adet görmüş olman bu durumu çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. doktorun da zaten normal demiş. inşş bir daha nüksetmez canım. ama bundan sonra daha dikkat kontrolleri aksatmamak şart
ben 1 ay önce çikolata kistinden laparoskopi oldum 2 tane ve buyuk oldugu ıcın ılac denemedı dr. amelıyatta bırını tamamen aldılar bırının bı kısmı yapısma oldugu ıcın kalmıs
bu kistin adet kanamasıyla büyüdüğünü ve adet görmezsem kuruyacagını söyledı o yüzden 3 aylık lucrin depot yazdı bende başladım ama yine adet gördüm
dr normal dedi olabilir dedi ama hani adet gördükçe büyürdü o yüzden yapay menepoza sokucaz demişti. nasıl olcak şimdii küçülmücek aksine büyücek diye korkuyorum
lütfen kullananlar yazsın...
Merhaba, benimde cikolata kist ameliyatimdan sonra lucrin igne tedavisine basladim daha ilk igne vuruldu bugun olmamam gerekirken regl oldum. Sizi merak ettim kist tekrarlandi mi? Normal mi regl olmak ?
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?