• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lucrin kullanırken adet gören var mı? :(

lacri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
214
54
48
ben 1 ay önce çikolata kistinden laparoskopi oldum 2 tane ve buyuk oldugu ıcın ılac denemedı dr. amelıyatta bırını tamamen aldılar bırının bı kısmı yapısma oldugu ıcın kalmıs
bu kistin adet kanamasıyla büyüdüğünü ve adet görmezsem kuruyacagını söyledı o yüzden 3 aylık lucrin depot yazdı bende başladım ama yine adet gördüm :(
dr normal dedi olabilir dedi ama hani adet gördükçe büyürdü o yüzden yapay menepoza sokucaz demişti. nasıl olcak şimdii küçülmücek aksine büyücek diye korkuyorum
lütfen kullananlar yazsın...

çok geçmiş olsun..bende 3 ay önce laparoskopiyle aldırdım çikolata kistlerimi lucrin tedavisi görüyorum 6 aylık ama senin dediğin gibi hiç adet olmadım ben. ama netten baya bi araştrımıştım adet olanlar olmuş bi problem olmaz korkma çünkü bu iğne zaten o odakları tedavi ettiği için adet görmüş olman ilacın etkisini değiştirmiycektir bence

cevapladığın için cok tesekkur ederim.
bana doktorum bu kist adet kanamasıyla büyüyo bi iğne verıcem adet görmeyeceksin o sayede odaklar kuruyacak demişti. o yüzden bende endişeleniyorum burdan başka bi arkadaşla konustum oda lucrın kullanırken adet görmüş daha sonrada kisti tekrarlamış, belkide onunla alakası yok ama işte insan korkuyo.. umarım senin dedğin gibi alakası yoktur. içimi ferahlatmaya çalışıcam..

cevapladığın için cok tesekkur ederim.
bana doktorum bu kist adet kanamasıyla büyüyo bi iğne verıcem adet görmeyeceksin o sayede odaklar kuruyacak demişti. o yüzden bende endişeleniyorum burdan başka bi arkadaşla konustum oda lucrın kullanırken adet görmüş daha sonrada kisti tekrarlamış, belkide onunla alakası yok ama işte insan korkuyo.. umarım senin dedğin gibi alakası yoktur. içimi ferahlatmaya çalışıcam..[/QUO
bende bu kist olayını senin gibi kafama çok takmıştım.. tekrarmı olucak, yinemi başa dönücez gibi, ama rahat bıraktım artık kendimi psikolojik olarak düşünmemeye çalışıyorum. lucrin odakları kurutucak, adet görmüş olman bu durumu çok fazla etkilemez diye düşünüyorum. doktorun da zaten normal demiş. inşş bir daha nüksetmez canım. ama bundan sonra daha dikkat kontrolleri aksatmamak şart:49:

ben 1 ay önce çikolata kistinden laparoskopi oldum 2 tane ve buyuk oldugu ıcın ılac denemedı dr. amelıyatta bırını tamamen aldılar bırının bı kısmı yapısma oldugu ıcın kalmıs
bu kistin adet kanamasıyla büyüdüğünü ve adet görmezsem kuruyacagını söyledı o yüzden 3 aylık lucrin depot yazdı bende başladım ama yine adet gördüm :(
dr normal dedi olabilir dedi ama hani adet gördükçe büyürdü o yüzden yapay menepoza sokucaz demişti. nasıl olcak şimdii küçülmücek aksine büyücek diye korkuyorum
lütfen kullananlar yazsın...

Merhaba, benimde cikolata kist ameliyatimdan sonra lucrin igne tedavisine basladim daha ilk igne vuruldu bugun olmamam gerekirken regl oldum. Sizi merak ettim kist tekrarlandi mi? Normal mi regl olmak ?

Sevgiler

Merhaba, benimde cikolata kist ameliyatimdan sonra lucrin igne tedavisine basladim daha ilk igne vuruldu bugun olmamam gerekirken regl oldum. Sizi merak ettim kist tekrarlandi mi? Normal mi regl olmak ?

Sevgiler

merhaba, alıntıladıgınız mesajım baya öncesine ait. benim hastalığımın seyri şöyle oldu. bahsettiğim gibi lucrin kullandım. kullanırken 1-2 kez adet gördüm)dr 6 doz kullan sonra kontrole gel dedi. suçlamak istemiyorum ama 6 ay benim için çok uzun bir süreymiş keşke daha erken kontrole gitseymişim. çünkü 6 ay sonunda lucrin kullanmama ragmen 2 kistimde yeniden büyümüştü :( çok moralim bozuldu, ben bekar olduğum için 2. bi müdahele de yapamadılar eğer yapsalar çocuk yapmam riske girermiş. neyse duruma cok canım sıkıldı ve doktorumu değiştirdim. ve visanne denilen ilaçla tanıştım bana çok iyi geldi. bi ay visanne ı tek kullandım sonra visanne+ginera kullandım. 8 ve 5 cm olan kistlerimin biri tamamen iyileşti biri uzun zamandr 2 cm civarında ve büyüme olmadı. visanne ı 3 aydır kullanmıyorum ara verdim. şuanki dr um adet görürsen kistin büyür diye bişe söylemek yanlıs olur dedi doğum kontrol hapı baskılıcak dedi. sanırım bana lucrin iyi gelmedi. ben bunları yaşadım umarım seninki tekrarlamaz. dr a gittiğinde visanne ı da bi danış istersen ben çok faydasını gördüm. normalde biraz pahalı ama sigorta karşılıyo yazdırabilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir. istediğin zaman mesaj atabilirsin. geçmiş olsun.

Merhaba :

Bende 10 mayista 3.kez kist ameliyati oldum .acik ameliyat yapildi.organlarimda yapismisti zor bir ameliyatti .6 ay lucrin igne verildi ilk igneyi vuruduldum
Ve adet oldum.dr banada normal dedi bugun 4,gun ve bitmedi.normal mi?

Merhaba ben de 2 gün önce 2. endometriozis ameliyatımı oldum 10 yılda tekrarladı maalesef. Lucrin 3m vurdular tek iğneyle 3 ay menopoz olacakmış ama doktorum arada kanamalar olabilir onları regl kanaması saymıyoruz ara kanama onlar dedi. Regl gibi olmuyormuş o kanamalar o nedenle kistleri büyütme gibi bi durum söz konusu olmaz kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu illetten kurtulmayı nasip etsin.

Back