Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm cevap verdiğin için yalnız bana 3 aylık tek iğne verilecek hiç duydunmu böyle ? acaba bu şekilde kullanan varmıdır? Bişey oldumu?lucrini devlet karşılamıyor canım özel alman lazım fiyatıda 75 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.adetin 21.günü vurulmaya başlıcaksın adet oluyorsun zaten 10 gün içinde sonra devam ediyorsun taki transferden 1 kaç gün kalaya kadar benim bu şekilde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.iğneyi göbekten hergün aynı saatte vuruyorsun acı veren bir iğne değil hakkında hayırlısı olsun inş
merhaba, ben de yarın Lucrin'e başlıyorum. 14 gün boyunca koldan olacakmışım. senin de mi 14 günlüktü? iğne bittikten ne kadar süre sonra transfer yapıyorlar. Senin transfer yapıldı sanırım. Ne durumdasın?lucrini devlet karşılamıyor canım özel alman lazım fiyatıda 75 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.adetin 21.günü vurulmaya başlıcaksın adet oluyorsun zaten 10 gün içinde sonra devam ediyorsun taki transferden 1 kaç gün kalaya kadar benim bu şekilde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.iğneyi göbekten hergün aynı saatte vuruyorsun acı veren bir iğne değil hakkında hayırlısı olsun inş
ben kaç gün kullandığımı hiç hatırlamıyorum canım transferden 1 hafta önce falan bıraktım benim tutmadı malesef dondurulmuş embriyoydu ama inşallah senin hayırlı haberlerini alırızmerhaba, ben de yarın Lucrin'e başlıyorum. 14 gün boyunca koldan olacakmışım. senin de mi 14 günlüktü? iğne bittikten ne kadar süre sonra transfer yapıyorlar. Senin transfer yapıldı sanırım. Ne durumdasın?
Geçmiş olsun, açıkladığın için teşekkürler umarım tekrarlamaz kistin, benimde kistim var düşüğüm oldu o yüzden verdi doktor, eczaneye sordum ilacı, heyet yazması gerekiyor dendiği için sigortasız pahalıya aldım hemşire yaptı karışımı karıştırdı dediğin gibi. eğik yaptı umarım olması gerektiği gibi yapmıştır, transfer sürecinde kullanılcak bende merak ettim başka kullanan oldumu.Lucrin in 3 aylık iğnesini daha bugun aldim ve yaptirdim, 76 tl di fakat bu sigortanin karsilamis hali. Eczaci sigortasiz ucreti 482 tl, sigortayla 76 tl dedi. Zaten doktorum da ozellikle arastirmisti sigortanin karsilayip karsilamadigini. Ve igneyi mutlaka bir doktorun yapmasini, hemsireye dahi yaptirmamami bunun ozel bir igne oldugunu vurguladigindan kendisine yaptirdim. Ben gecen hafta kistler icin açık ameliyat oldum yumurtaliklarimdan, kistlerin tekrarlamamasi icin bi tedavi olarak uyguluyoruz igne yapildiktn sonra 15 gun icinde cok siddetli bi kanamam olacak ve 3-5 ay gecici menopoza girip adet gormeyecekmisim. Gordugum kadariyla ignenin hazirlanisi zor oldugundan bilmeyen bi kisiye emanet etmek istemedi ignenin ici toz halinde baska bir igneyle vidalayip sivilastiriyor ve cok hizli bi sekilde eski haline doneceginden hizlica hemen igneyi yapiyor. Karin bolgesinden enjekte edildi ve hic birsey hissetmiyorsunuz cok kolay ve rahatca bitti. Ama tedavi amaclari farkli oldugundan kullanim dozu, sıklığı vs degisebilir.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim bir sorum olacaktı bende yarın lucrin kullanmaya başlayacağım ama kutunun içinde yalnız bir adet ilaç çıktı ve 12 gün kullanmam lazım şişenin içindede çok az ilaç var bu ilaç yetiyormu yoksa tekrar almalımıyım hepsindemi bir adet çıkıyor böyleLucrin in 3 aylık iğnesini daha bugun aldim ve yaptirdim, 76 tl di fakat bu sigortanin karsilamis hali. Eczaci sigortasiz ucreti 482 tl, sigortayla 76 tl dedi. Zaten doktorum da ozellikle arastirmisti sigortanin karsilayip karsilamadigini. Ve igneyi mutlaka bir doktorun yapmasini, hemsireye dahi yaptirmamami bunun ozel bir igne oldugunu vurguladigindan kendisine yaptirdim. Ben gecen hafta kistler icin açık ameliyat oldum yumurtaliklarimdan, kistlerin tekrarlamamasi icin bi tedavi olarak uyguluyoruz igne yapildiktn sonra 15 gun icinde cok siddetli bi kanamam olacak ve 3-5 ay gecici menopoza girip adet gormeyecekmisim. Gordugum kadariyla ignenin hazirlanisi zor oldugundan bilmeyen bi kisiye emanet etmek istemedi ignenin ici toz halinde baska bir igneyle vidalayip sivilastiriyor ve cok hizli bi sekilde eski haline doneceginden hizlica hemen igneyi yapiyor. Karin bolgesinden enjekte edildi ve hic birsey hissetmiyorsunuz cok kolay ve rahatca bitti. Ama tedavi amaclari farkli oldugundan kullanim dozu, sıklığı vs degisebilir.
Merhaba senin kullandığın doz nedir? Lucrin depot aylık veya 3 aylık oluyor, birde tüp bebekte günlük kullanılan lucrin var hepsi farklı?Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim bir sorum olacaktı bende yarın lucrin kullanmaya başlayacağım ama kutunun içinde yalnız bir adet ilaç çıktı ve 12 gün kullanmam lazım şişenin içindede çok az ilaç var bu ilaç yetiyormu yoksa tekrar almalımıyım hepsindemi bir adet çıkıyor böyle
Hayır cnm tek doz farklı oluyor öyle 10 fln ayarlanmıyor seninki günlüktür, hayırlı olsun tedavin..Kızlar bende lucrine basladım bugun tüp bebek için 14 gün kullanılacak sanırım.acaba benmkide tere mi doz olarak sırıngayı 10 a kadar cek dedi hemsire hegun saat 6 da olcam
Canım benim dondurulmuş transferimden önce 20.gün lucrin depot kalçadan vurdular. Ama o ay kendiliğinden gebe kalmışım ve lucrin yüzünden boş gebelik oldu. Embriyo gelişemedi. 2 ay sonra gene lucrin depot gene 20.gün ve dondurulmuş transferim oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Şimdi ben bu lucrin depotu duyunca bi tuhaf oluyorum. Ama umarım sana şifa olur. Şimdiki tedavimde başka doktora gidiyorum ve lucrin kullanmadığını söyledi. Korkma ama ben bunları yaşadım tabi hepsi bahane Allah nasip etseydi olurdu.Dondurulmuş tedavisi için lucrin depot kullanıcakmışım 21. günü. bu ilacı aile hekimi yazabiliyormu? Süreç nasıl ilerliyor? Kendim karından mı vurucam? Adet olmadan tedavi nasıl olcak? Bebeğe etkisi olmazmı? Kullananlar yazabilirmi?
Geçmiş olsun cnm benimde olmadı şimdi tekrar deniyorum ve yine aynı yöntemle olcak, öyle olması şartmış kist olduğu için umarım güzel sonuçlanır..Canım benim dondurulmuş transferimden önce 20.gün lucrin depot kalçadan vurdular. Ama o ay kendiliğinden gebe kalmışım ve lucrin yüzünden boş gebelik oldu. Embriyo gelişemedi. 2 ay sonra gene lucrin depot gene 20.gün ve dondurulmuş transferim oldu ve kimyasalla sonuçlandı. Şimdi ben bu lucrin depotu duyunca bi tuhaf oluyorum. Ama umarım sana şifa olur. Şimdiki tedavimde başka doktora gidiyorum ve lucrin kullanmadığını söyledi. Korkma ama ben bunları yaşadım tabi hepsi bahane Allah nasip etseydi olurdu.
Selam, Belli olmaz cnm, testi yaptırınca bizede haber ver :) psikolojikte gelmiyor bazen adet. hayırlısı olsun hakkındaÖncelikle slm herkese benimde sormak istediğim bir konu var şöyle anlatayım bir ay öncesinde uzun protokol olacak olan tedaviye başladık
10 mayıs itibariyle adet gördüm 11mayusta doğum kontrol hapı yani ginera kullanmaya başladım.
adetin 20. Günü kontrole gel bakalım dediler bende yaklaşık 29 mayısa tekabül eden günde kontrolüme gittim .doktor artık ilacı bırak haziran 1 'i itibariyle lucrin başlayalım sabah akşam dedi bikac güne kalmaz adet görürsün adetin 2.Günü de gel yumyrtalarina bakalım dedi .
bu arada kontrol esnasında 27 mayıs itibarı başlayan kahverengi akıntının vardı doktor dk.hapının yapabileceğini söyledi muayene esnasında hatta hemsire dedi ki adetli misinneyse
ben lucrini yaklaşık 7hazuran sabahına kadar kullandımm ve bu zaman içinde adet te olmadım sabah ilk isim test yapmak oldu sonucuna göre doktoruma gidecektim ve sonuç negatif..
doktora gitttim durumu anlattım gel bi bakalım dedi ve ne görsün hem rahimde kalinlasma hemde sen yumurtlamissin dedi ben sokkkk dedim ne olacak şimdi
herşeyde vardır bir hayır iğneyi kesiyorsun dedi ve haziranin 16 sina gun verdi adet olmazsan gel bi söktürücü yazalım ...
şimdi ben ne haldeyim bilmiyorum doktora da gitmedim korktum pazartesi ilk isim test yapmak ve doktora gitmek olacak soruyorum kızlar sizce hamile olabilir miyimmm
Evet pisikolojikte olabiliyor canim hayırlısı herşeyin..Mutlaka haber veririmSelam, Belli olmaz cnm, testi yaptırınca bizede haber ver :) psikolojikte gelmiyor bazen adet. hayırlısı olsun hakkında
Benim başıma gelen olayı yaşıyorsun. Ama benimki lucrinden dolayı boş gebelik oldu. Çünkü lucrin yumurtaları baskılamak amaçlı kullanılan bir iğne. Ya hep ya hiç kuralı işliyor. Hamileysen eğer ya sağlıklı bir şekilde devam eder ya da gebelik bir şekilde sonlanıyor. Doktorum böyle demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsınÖncelikle slm herkese benimde sormak istediğim bir konu var şöyle anlatayım bir ay öncesinde uzun protokol olacak olan tedaviye başladık
10 mayıs itibariyle adet gördüm 11mayusta doğum kontrol hapı yani ginera kullanmaya başladım.
adetin 20. Günü kontrole gel bakalım dediler bende yaklaşık 29 mayısa tekabül eden günde kontrolüme gittim .doktor artık ilacı bırak haziran 1 'i itibariyle lucrin başlayalım sabah akşam dedi bikac güne kalmaz adet görürsün adetin 2.Günü de gel yumyrtalarina bakalım dedi .
bu arada kontrol esnasında 27 mayıs itibarı başlayan kahverengi akıntının vardı doktor dk.hapının yapabileceğini söyledi muayene esnasında hatta hemsire dedi ki adetli misinneyse
ben lucrini yaklaşık 7hazuran sabahına kadar kullandımm ve bu zaman içinde adet te olmadım sabah ilk isim test yapmak oldu sonucuna göre doktoruma gidecektim ve sonuç negatif..
doktora gitttim durumu anlattım gel bi bakalım dedi ve ne görsün hem rahimde kalinlasma hemde sen yumurtlamissin dedi ben sokkkk dedim ne olacak şimdi
herşeyde vardır bir hayır iğneyi kesiyorsun dedi ve haziranin 16 sina gun verdi adet olmazsan gel bi söktürücü yazalım ...
şimdi ben ne haldeyim bilmiyorum doktora da gitmedim korktum pazartesi ilk isim test yapmak ve doktora gitmek olacak soruyorum kızlar sizce hamile olabilir miyimmm
Benim başıma gelen olayı yaşıyorsun. Ama benimki lucrinden dolayı boş gebelik oldu. Çünkü lucrin yumurtaları baskılamak amaçlı kullanılan bir iğne. Ya hep ya hiç kuralı işliyor. Hamileysen eğer ya sağlıklı bir şekilde devam eder ya da gebelik bir şekilde sonlanıyor. Doktorum böyle demişti. İnşallah güzel sonuçlar alırsın[/QUOTE
Sen de mi o kdar ilaca rağmen yumurtladin canım valla ben anlamadım kendimi hala adet olmadım bugün doktora gittim.b hcg 1.20 progestron ise 10.30 çıktı 1hafta daha bekleyelim o zaman gel dedi