Yok tutmadi tup bebek bnde cikilota kisti var 3 kez denedimhemdetesekkur ederim umarim ise yarar tutmadi mi sonra tup denemesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tutmadi tup bebek bnde cikilota kisti var 3 kez denedimhemdetesekkur ederim umarim ise yarar tutmadi mi sonra tup denemesi
benim ilk denemede tuttu iki taraflı çikolata kistine rağmen 6.haftada kalp atışı durdu maalesef tek iyi tarafı kiste rağmen tuttu en azından dedik şimdi 3 aylık menapozdan sonra duruma göre transfer olcak bakalımYok tutmadi tup bebek bnde cikilota kisti var 3 kez denedimhemde
doktor kistle alakası yok embryo gelişmediği için kalp atışı durdu o yüzden ameliyatsız bir daha deniyelim dedi normalde her doktor ameliyat diyordu şu an gittiğim çok karşı umarım seninde ağustosta tutar yani olcağı varsa aslında kist fln bahane bunu gördüm çünkü benim sağlı sollu kistlerimYa kist ne yapiyorki acaba tutunmayimi engeliyor . Bak senin ilk denemede tutmus ne guzel . Ama keske gerisi gelseydi olsun benim hic tutmadi 4 cuyu denicem agustosta iste bakalim eger bu da olmazsa bayagi ara vercem artik . Ama doktorum prp yontemini denicekmis once bnde smdilik onu araştırıyorum neymis ne degilmis diye . Gerisi artik ilahi takdiri
benimde menapoz sonrası transfer bakalım hepimize bol şansMerhaba kızlar ben de 2 gün önce çikolata kisti ameliyatı oldum 4 cm kist alındı. 10 yıl önce de olmuştum bu 2. ameliyatım lanet şey tekrarlıyor sürekli. Lucrin 3m vurdular tek iğneyle 3 ay menopozda kalacakmışım menopozun 75. günü tüp bebeğe başlayacağız çok heyecanlı ve endişeliyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun her şey gönlünüzce olsun.
Hayirlisi olsun cnm ya . Ins tutar emeklerimiz bosa gtmez .bnm hic tutmadi daha demekki kist bahane bnce nasip isi yadoktor kistle alakası yok embryo gelişmediği için kalp atışı durdu o yüzden ameliyatsız bir daha deniyelim dedi normalde her doktor ameliyat diyordu şu an gittiğim çok karşı umarım seninde ağustosta tutar yani olcağı varsa aslında kist fln bahane bunu gördüm çünkü benim sağlı sollu kistlerim
bencede olcağı varsa oluyor kistle normal yolla çok hamile kalan var ikinci iğneyi yeni oldum kist 5 cme düşmüş inşallah transfere kadar daha küçülür sürekli aynı doktora mı gittin değişiklik yaptın mıHayirlisi olsun cnm ya . Ins tutar emeklerimiz bosa gtmez .bnm hic tutmadi daha demekki kist bahane bnce nasip isi ya
Ben 2.ameliyatımı oldum amh 4,17di doktorum hiç zarar görmedi yumurtalıkların dedi. Bence doktora göre değişiyor başka cerrahta olursan yumurtalığını kaybedebilirsin demiştiBana hcbir doktor ameliyat demedi cnki rezervleri cok azaltio dediler
Oho kac doktora gttim. Tup bebegi bile degistim . Smdi baska doktora yaptrcambencede olcağı varsa oluyor kistle normal yolla çok hamile kalan var ikinci iğneyi yeni oldum kist 5 cme düşmüş inşallah transfere kadar daha küçülür sürekli aynı doktora mı gittin değişiklik yaptın mı
Anladim canim bn 4 doktor değiştim hcbiriside onrrmedi tabi bnmkilet 3 cm 5 cm uzerindekiler tehliklei demislerdo .bakalim ağustosta tup bebek yaptrcam iste tekrardan .ama bana bu sefer rahime PRP yontemini uygulucakBen 2.ameliyatımı oldum amh 4,17di doktorum hiç zarar görmedi yumurtalıkların dedi. Bence doktora göre değişiyor başka cerrahta olursan yumurtalığını kaybedebilirsin demişti
Bıktım ben bu kistlerden ağrısından sızısından. Ölümcül bir hastalık değil ama süründürüyor resmen. Senin kistin küçükmüş canım, benim de 3,8 cm idi ama sol tüpümün alınması gerekiyordu hidrosalpenks vardı bende. Ameliyat etmişken kistini de alalım dediler tüp bebek öncesi. Prp nasıl yapılıyor canım çok detaylı bilgim yok o konudaAnladim canim bn 4 doktor değiştim hcbiriside onrrmedi tabi bnmkilet 3 cm 5 cm uzerindekiler tehliklei demislerdo .bakalim ağustosta tup bebek yaptrcam iste tekrardan .ama bana bu sefer rahime PRP yontemini uygulucak
Vala bn 3 yildir ugrasiyorim kistlerle denemedigim gtmeidgim kullanmadigim ilac kalmadi hatta 56 kilodan 66 cktim hormon yemekten ..bu benim 5 ci denemem olcak galiba sayisini bile unuttim dusun.:) en son 3 ay once.oldum iste .Bıktım ben bu kistlerden ağrısından sızısından. Ölümcül bir hastalık değil ama süründürüyor resmen. Senin kistin küçükmüş canım, benim de 3,8 cm idi ama sol tüpümün alınması gerekiyordu hidrosalpenks vardı bende. Ameliyat etmişken kistini de alalım dediler tüp bebek öncesi. Prp nasıl yapılıyor canım çok detaylı bilgim yok o konuda
Fazla kilon yokmuş canım ben de 60 kiloyum :) henüz tüp bebeğe hazırlık aşamasındayım eylülde ilk opu var. Şimdiden o kadar çok para gitti ki vitaminler takviyeler dhea hapı ameliyat derken battık. Bi de tüp bebek nerden baksan 15 bin, napalım yeter ki gelsin yavrularımız. Kaç yaşındasın canım?Vala bn 3 yildir ugrasiyorim kistlerle denemedigim gtmeidgim kullanmadigim ilac kalmadi hatta 56 kilodan 66 cktim hormon yemekten ..bu benim 5 ci denemem olcak galiba sayisini bile unuttim dusun.:) en son 3 ay once.oldum iste .
Bu sefer doktor bana prp yapalim dedi. Bnmde ackcasi bi bilgim yoktu biraz arastrma yaptim.bnden kan alıp rahme enjekte etcekler ama o kani once labarotuarda incelicekler. 600 tl nabim yeyerki etkili olsunda .
Ama 3 aydir grrcekten yediğime ictiime dkkt ediyorum. Suanda 60 kiloya kadar düştüm .bi ay da soyle eski kiloma kavusurum ins .
Benim tup bebek hastane masraflari ilaclar 40 bim olmustur . :) napalim yeterki olsun .bn 30 yasindayim canim sen :)Fazla kilon yokmuş canım ben de 60 kiloyum :) henüz tüp bebeğe hazırlık aşamasındayım eylülde ilk opu var. Şimdiden o kadar çok para gitti ki vitaminler takviyeler dhea hapı ameliyat derken battık. Bi de tüp bebek nerden baksan 15 bin, napalım yeter ki gelsin yavrularımız. Kaç yaşındasın canım?
4,17 çok iyi benim 0,95 olunca doktorum hiç yanaşmadı sıfırlanabilir diye o kadar büyük olmasına rağmen menapoz iğnesiyle hemen ağrım kesildi çok şükür hem de küçültmüşBen 2.ameliyatımı oldum amh 4,17di doktorum hiç zarar görmedi yumurtalıkların dedi. Bence doktora göre değişiyor başka cerrahta olursan yumurtalığını kaybedebilirsin demişti
Benim de şimdiden ameliyat falan 20 bini buldu ama napalım sağlık olsun :) ben de 29 yaşındayım henüz 1 yıldır evliyim 1 yıldır da korunmamıştık ama olmadı maalesef zaten olmazmış hidrosalpenksten dolayı..Benim tup bebek hastane masraflari ilaclar 40 bim olmustur . :) napalim yeterki olsun .bn 30 yasindayim canim sen :)
2. Ameliyatı geçen hafta oldum muhtemelen amh düşmüştür 2ye falan. Ben de menopozdayım 1 haftadır, 3 ay menopozda kalıcam. Şu an kaç cm kistin canım4,17 çok iyi benim 0,95 olunca doktorum hiç yanaşmadı sıfırlanabilir diye o kadar büyük olmasına rağmen menapoz iğnesiyle hemen ağrım kesildi çok şükür hem de küçültmüş
çok geçmiş olsun ne bela şu kistler ya süründürüor resmen benim 8 ve 5 cmdi ikinci iğneden hemen sonra kontrole gittim 3,5 ve 5,5 olmuş doktor şimdilik ameliyattan yırttık eylül balında transfer yaparız dedi allah emeklerimizin karşılığını versin inş ya2. Ameliyatı geçen hafta oldum muhtemelen amh düşmüştür 2ye falan. Ben de menopozdayım 1 haftadır, 3 ay menopozda kalıcam. Şu an kaç cm kistin canım