Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Merhaba arkadaslar herkese gecmis olsun.
Bende endrometrioma
Hastastasayim 6 ay lucrin 3.75 kullanacagim.9 gun once ilk ignemi vuruldum ve bes gun sonra adet oldum
Dr vucut alisiyor dedi ama hala adetim bitmedi dorduncu gundeyim ve korkuyorum.acik ameliyat oldum organlarimda yapisma vardi ayni durumu yasayan varmo

merhaba bende lucrinle gecici menapoza girdim ilk ay 8 gunluk kanama oldu bende de doktor normal dedi ama bole olup kisti kuculen var mi acaba

merhaba 3 aylik gecici menapoza sokuldum ilk igneden bir hafta sonra kanamam oldu bu ay sonunda ikinci igneyi olcam ama kiste ne kadar faydasi olur bilmiyorum
Bnde 3 ay menopaza sokulmustim 1 yil once bndede ilm kanama olfu sonra gecti 3 ay adet gormedim o ara bayagi kistler kuculdu ardindan adet goremedim hemen . Adet söktürücü vermisti doktorum .pesinede tup bebege başlamıştım

Lucrini zaten kistlerin kuculmesi icin veriyorlar tam yok etmez ama kucultme uzerinde etkisi var bnm 4 cm lik kistim 2 cm ye dusmustu ama smdi gene buyuduler
benim baya büyükte doktorum ameliyata karşı 3 ay menapozda baskılayıp transfer yapcak bakalım

Bnde 3 ay menopaza sokulmustim 1 yil once bndede ilm kanama olfu sonra gecti 3 ay adet gormedim o ara bayagi kistler kuculdu ardindan adet goremedim hemen . Adet söktürücü vermisti doktorum .pesinede tup bebege başlamıştım
tesekkur ederim umarim ise yarar tutmadi mi sonra tup denemesi

X