- 28 Şubat 2018
- 302
- 379
- 38
Benim olumsuz oldu 5.embriyisu
İnşallah başka dondurulmuşunuz vardır onlarla başarıya ulaşırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim olumsuz oldu 5.embriyisu
Maalesef yok hayırlısı olsunİnşallah başka dondurulmuşunuz vardır onlarla başarıya ulaşırsınız
merhaba 3 aylik gecici menapoza sokuldum ilk igneden bir hafta sonra kanamam oldu bu ay sonunda ikinci igneyi olcam ama kiste ne kadar faydasi olur bilmiyorumLucrin tedavisinden ne kadar sonra regl oldunuz
3.iğnemi 24 nisanda oldum hala adet olmadımmerhaba 3 aylik gecici menapoza sokuldum ilk igneden bir hafta sonra kanamam oldu bu ay sonunda ikinci igneyi olcam ama kiste ne kadar faydasi olur bilmiyorum
Yumurta toplama oldu sonra Lucrin üç ay yapıldı ve Ben Transfer oldum Negatif oldu bir hafta sonra regl oldum .. ikinci aya girdim ama üç gün geciktiLucrin tedavisinden ne kadar sonra regl oldunuz
kist icin mi lucrin yapildi sizede benimde yumurta toplamadan sonra lucrin olduYumurta toplama oldu sonra Lucrin üç ay yapıldı ve Ben Transfer oldum Negatif oldu bir hafta sonra regl oldum .. ikinci aya girdim ama üç gün gecikti
kist icin mi lucrin oldunuz acaba uzun bir sure olmus doktora gittiniz mi3.iğnemi 24 nisanda oldum hala adet olmadım
Kist için evet 18 mayısta gittiğimde adet olursun 10 gune kadar dedi ama olmadım.adet sokturucu de kullanmak istemiyorumkist icin mi lucrin oldunuz acaba uzun bir sure olmus doktora gittiniz mi
sokturucu bitkisel karisimlar deneyin bence kiste faydasi oldu mu lucrininKist için evet 18 mayısta gittiğimde adet olursun 10 gune kadar dedi ama olmadım.adet sokturucu de kullanmak istemiyorum
Kuculdugunu soyledi evetsokturucu bitkisel karisimlar deneyin bence kiste faydasi oldu mu lucrinin
Bnde 3 ay menopaza sokulmustim 1 yil once bndede ilm kanama olfu sonra gecti 3 ay adet gormedim o ara bayagi kistler kuculdu ardindan adet goremedim hemen . Adet söktürücü vermisti doktorum .pesinede tup bebege başlamıştımmerhaba 3 aylik gecici menapoza sokuldum ilk igneden bir hafta sonra kanamam oldu bu ay sonunda ikinci igneyi olcam ama kiste ne kadar faydasi olur bilmiyorum
Lucrini zaten kistlerin kuculmesi icin veriyorlar tam yok etmez ama kucultme uzerinde etkisi var bnm 4 cm lik kistim 2 cm ye dusmustu ama smdi gene buyudulersokturucu bitkisel karisimlar deneyin bence kiste faydasi oldu mu lucrinin
Evet endometriosis var çikolata kisti baskılamak içinkist icin mi lucrin yapildi sizede benimde yumurta toplamadan sonra lucrin oldu
benim baya büyükte doktorum ameliyata karşı 3 ay menapozda baskılayıp transfer yapcak bakalımLucrini zaten kistlerin kuculmesi icin veriyorlar tam yok etmez ama kucultme uzerinde etkisi var bnm 4 cm lik kistim 2 cm ye dusmustu ama smdi gene buyuduler
tesekkur ederim umarim ise yarar tutmadi mi sonra tup denemesiBnde 3 ay menopaza sokulmustim 1 yil once bndede ilm kanama olfu sonra gecti 3 ay adet gormedim o ara bayagi kistler kuculdu ardindan adet goremedim hemen . Adet söktürücü vermisti doktorum .pesinede tup bebege başlamıştım
Merhaba ben endometr.. ameliyetından sonra tam 9 ay lucrin iğne oldum ,iğneler bitti 2 ay sonra rengl oldum yani hemel olamadım bende sakince bekle:)Kist için evet 18 mayısta gittiğimde adet olursun 10 gune kadar dedi ama olmadım.adet sokturucu de kullanmak istemiyorum
ben 2 ay sonra rengl oldum ama 9 ay iğne o lmuştumLucrin tedavisinden ne kadar sonra regl oldunuz