- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 25
Hadi ya çok kişi duydum bu kür sayesinde hamile kalan ve kisleri kaybolan dediğin gibi nasip ama yinede yemene icmene çok dikkat et kendi elimizde birazda her derdin dermanı vardır ölüm hariç yeterki inançlı ol umudunu kaybetme hem senin kimyasal da olsa gebeliğin gerçekleşmiş büyük ihtimal kaliteli embriyolar seçilmedi yada kalitesi sonradan düştü o yüzden kimyasal gebelik yaşadın ve bu sürekli olacağı anlamına gelmiyor Bizde eşimle iki aydır bebek istiyoruz ilk ay bende kimyasal gebelik yaşadım bu hepimizin başına geliyor . Hadi inşallah olursa haber ver yine bende merakla bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bakalim bi umut bekliyorum ama değerim düşük.bazi portallari okudum degeri 5 olup hamile.kalanlar varmis allah büyük rabbim ol derse kimse önüne geçemez ister değer 5 olsun ister 100 olsun.bekliyorum. bn soğan suyunuda çok denedim kistlerim için ama gene bi faydasını göremedim .hatta bitkisel kürler denedim oda olmadi.biraz da nasip kısmet isleri bunlar ya.kafam şuan okadar boş ki bi yandan uzuluom bi yandan rabbimin vardır bi bildiği diyorum.surekli bu siteye girip bakıyorum mucize olanlar varmi diye ama ne bilim
Son düzenleme: