Gebeliğe Hazırlık lucrin depot 3.75 iğne (tüp bebek transfer öncesi)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz daha önce nerde yaptırdınız şimdi nerde?
Benim 3.deneme olacak tüp bebekte

İlk 2 defası smyrna da oldu başarısız oldular. Bu defa Tavmergene geçtim süreçleri farklı tamamen

Endişe etme diyor bana eşim smyrna art gibi olsaydı o zaman endişe etmen lazımdı diyor onlar başarılı olamadı neticeee
bende smyrna ada bi çatlatma bi aşılama olmuştum

Yanlış yorumlamıyorsam herkeste süreç farklı ilerliyor rahim kalınlığı ve benzeri şeyler etkili oluyor normal daha önce bahsettikleri tarihten sonra yaptılar bana
benim 2 denememde hep adetimin 14. günü oldu bu şuan 14 gün sonrasına kontrol verdi ve başka hiç ilaç vermedi şaşırdım bende

benim 2 denememde hep adetimin 14. günü oldu bu şuan 14 gün sonrasına kontrol verdi ve başka hiç ilaç vermedi şaşırdım bende
Bana da öyle ilk önce çok garip geldi sonra sordum eskiden öyle yapmadılar bunu ilk kez yapıyorlar unuttunuz mu beni dedim hatta, rahat olun sorun yok dediler

Evet gittim yazmayı unutmuşum herşey güzel dedi estrofem başladı tekrar kontrolle çağırdı ondan sonrada Bi sıkıntı olmazsa transfer için gelirsin dediler. Sizde durumlar nasıl gittiniz mi kontrole
tekrar ne zaman çağırdılar kontrole bende yarın gideceğim nasipse merak ediyorumda bu seferki süreç farklı 2. transferim 14. günde olmuştum şuan 14. gün kontrole çağırdılar sadece anlamadım sizin nasıl oldu

tekrar ne zaman çağırdılar kontrole bende yarın gideceğim nasipse merak ediyorumda bu seferki süreç farklı 2. transferim 14. günde olmuştum şuan 14. gün kontrole çağırdılar sadece anlamadım sizin nasıl oldu
Canım benim durumumda sizinle aynı 2 inci transferim ayın 11inde kontrol var sonra transfer için gün verecekler sanırım siz hangi hastanede yaptırıyorsunuz transferi

Merhaba arkadaşlar 3.defa tüp bebek yaptıracağız adet oldum 2.günü gittim lucrin depot 3.75 diye bir iğne istediler aldım göbekten yaptılar.
Daha önceki tüp bebek denemelerinde böyle bir şey yapmamışlardı 2.adet günü hemen tedaviye başlanmıştı ama şimdi dedi ki taaa 14 gün sonra gel o güne kadar folik asit kullan başka bir şey kullanma hiç yaşadınız mı bunu?

Daha önce 14.gün kontrole gidip 17.gün transfer olmuştum
Cnm lucrin iğneyi adetin ikinci günü mü oldu bana 21 .gün vurulmami istediler

Siz daha önce nerde yaptırdınız şimdi nerde?
Benim 3.deneme olacak tüp bebekte

İlk 2 defası smyrna da oldu başarısız oldular. Bu defa Tavmergene geçtim süreçleri farklı tamamen

Endişe etme diyor bana eşim smyrna art gibi olsaydı o zaman endişe etmen lazımdı diyor onlar başarılı olamadı neticeee
Merabaaa bende tamvergendeyimilk tup bebek tedavusu denemem suan lucrin igne atildim adetimin 3. Gunu 3 ocakda muaneye gidicemm yumurta dondurmustum 6 aralikda toplandu insallah transferimde olir bidaki ayy... bu igneyi atilipda yan etkisi flen yaptimi ben onu merak ediyorum...

X