Gebeliğe Hazırlık lucrin depot 3.75 iğne (tüp bebek transfer öncesi)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Merhaba arkadaşlar 3.defa tüp bebek yaptıracağız adet oldum 2.günü gittim lucrin depot 3.75 diye bir iğne istediler aldım göbekten yaptılar.
Daha önceki tüp bebek denemelerinde böyle bir şey yapmamışlardı 2.adet günü hemen tedaviye başlanmıştı ama şimdi dedi ki taaa 14 gün sonra gel o güne kadar folik asit kullan başka bir şey kullanma hiç yaşadınız mı bunu?

Daha önce 14.gün kontrole gidip 17.gün transfer olmuştum

Kızlar merhaba bilgisi olan varsa soruma cevap alabilirsem cok mutlu olurum ben 22 temmuzda opu oldum daha sonra 4 agustosta regl oldum reglimin 4.Gunu doktorum ginera hapı verdi obu basladim 21gun surucek 27 agustosta en gec reglin gelir dedi sonrada transfer baslicaktik ne yazikki reglim 10 gun once geldi ilaci kullanirken ve normal regl gibide degildi leke seklinde pembemsi kahverengimsi doktorum regl olarak saymadi maalesef tekrar bana ilac ve igne verdi cyclo progynova ve lucrin igne hapima bugun basladim 4 eylulde ignemi alip muayeneye gelmemi soyledi ignemi olcam büyük ihtimalle bu arada hapinda 16.Gunu oluyor cok endiseliyim bir kac yerde lucrin igneden sobra regl gelmedigini okudum lütfen bu konuda bilgisi olan varsa beni aydinlatabilirmi igneyi olduktan kac gun sonra regl olurum sizce😑

Merhaba arkadaşlar 3.defa tüp bebek yaptıracağız adet oldum 2.günü gittim lucrin depot 3.75 diye bir iğne istediler aldım göbekten yaptılar.
Daha önceki tüp bebek denemelerinde böyle bir şey yapmamışlardı 2.adet günü hemen tedaviye başlanmıştı ama şimdi dedi ki taaa 14 gün sonra gel o güne kadar folik asit kullan başka bir şey kullanma hiç yaşadınız mı bunu?

Başka kimseler yok mu?

Başka kimseler yok mu?
merhaba ben de ilk tüp bebek tedavisine başladım bana da doktorum verdi bu iğneyi ama benimki 3 doz yapılacak ilk adetin 3. günü yapıldım ikinciyi dr bir ay sonra yaptım sonra bir dozum kaldı son dozdan bi hafta sonra da normal yüp bebek iğnelerine başlayacağım. bu ilaç gecici menapoza koyuyormuş iğneyi yaptırdıgımdan beri adet olmadım. hastanede de adeti durduruyor dediler ama ne amacla verdi onu tam olarak ben de bilmiyorum ama cok duydum tüp bebek oncesi vu iğneyi kullananaı

merhaba ben de ilk tüp bebek tedavisine başladım bana da doktorum verdi bu iğneyi ama benimki 3 doz yapılacak ilk adetin 3. günü yapıldım ikinciyi dr bir ay sonra yaptım sonra bir dozum kaldı son dozdan bi hafta sonra da normal yüp bebek iğnelerine başlayacağım. bu ilaç gecici menapoza koyuyormuş iğneyi yaptırdıgımdan beri adet olmadım. hastanede de adeti durduruyor dediler ama ne amacla verdi onu tam olarak ben de bilmiyorum ama cok duydum tüp bebek oncesi vu iğneyi kullananaı
Benim bu ay transfer olacak daha önceden dönmüş embriyolarım var. Siz embriyo dondurdunuz mu transfer mi olacak şimdi?

Merhaba iğneden 2 hafta sonra göbeğimin altında misket büyüklüğünde kitle Oldu sizde böyle bir durum oldu mu? Orası birazda acıyor

İyi günler bende bu soruya şimdi yanıt arıyorum bugün regl ikinci gün banada lucrin depot 3.75 igne tek bugün yapacaksın 14 gün sonra kontrol geleceksin dediler dondurulmuş embiriyo transferi olacağım bende bide dediğin gibi folik asit devam siz olduz mu transver benide bilgilendirirseniz sevinirim

İyi günler bende bu soruya şimdi yanıt arıyorum bugün regl ikinci gün banada lucrin depot 3.75 igne tek bugün yapacaksın 14 gün sonra kontrol geleceksin dediler dondurulmuş embiriyo transferi olacağım bende bide dediğin gibi folik asit devam siz olduz mu transver benide bilgilendirirseniz sevinirim
Yok daha olmadim

Bana dediler ki kullanırken regl gibi kanamam olabilir endişelenme transferiniz olursanız süreç hakkında bilgi verirmisiniz bende 2. Denemem daha önce böyle değildi süreç benimde kafam karıştı
Siz daha önce nerde yaptırdınız şimdi nerde?
Benim 3.deneme olacak tüp bebekte

İlk 2 defası smyrna da oldu başarısız oldular. Bu defa Tavmergene geçtim süreçleri farklı tamamen

Endişe etme diyor bana eşim smyrna art gibi olsaydı o zaman endişe etmen lazımdı diyor onlar başarılı olamadı neticeee

Siz daha önce nerde yaptırdınız şimdi nerde?
Benim 3.deneme olacak tüp bebekte

İlk 2 defası smyrna da oldu başarısız oldular. Bu defa Tavmergene geçtim süreçleri farklı tamamen

Endişe etme diyor bana eşim smyrna art gibi olsaydı o zaman endişe etmen lazımdı diyor onlar başarılı olamadı neticeee
Ege üniversite hastanesinde olacağım daha öncede orda oldum.ama başarısız dı şimdi tedavi protokolünü değiştirdiler inşallah olumlu sonuçlar alırız

Merhaba bende ege ünide tedavi görüyorum bugün adetimin 2. Günü banada lucrin verdiler karnımdan vuruldum 4 ekimde kontrol dediler süreÇ nasıl oluyor benim 3. Tüp denemem hiç böyle olmamıştı anlamadım ben

Merhaba bende ege ünide tedavi görüyorum bugün adetimin 2. Günü banada lucrin verdiler karnımdan vuruldum 4 ekimde kontrol dediler süreÇ nasıl oluyor benim 3. Tüp denemem hiç böyle olmamıştı anlamadım ben
Bende aynıyım benimde 29 unda kontrol(kan +ultrasyon) Transver ne zaman olacak bende onu merak ediyorum

X