- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aha bakin sizi tanistirmaya calismisim. Gik yok ama ben gidince bulbul kesildiniz. Sorarim size.
yok yerim ben seni:) sor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha bakin sizi tanistirmaya calismisim. Gik yok ama ben gidince bulbul kesildiniz. Sorarim size.
Uzun zamandır mı ordasınızevet , bende luckyle ayni yerde yasiyorum :)
Uzun diyeyim , 10 sene oldu . ondan onceside var bu ulkede baya yasadim aslinda.Uzun zamandır mı ordasınız
Tam seni konuşmaya başlayacaktık geldinNeyse başka zaman devam ederiz
yok yerim ben seni:) sor bana
Uzun zamandır mı ordasınız
Uzun diyeyim , 10 sene oldu . ondan onceside var bu ulkede baya yasadim aslinda.
Uzun diyeyim , 10 sene oldu . ondan onceside var bu ulkede baya yasadim aslinda.
Ben yokum siz takilin. Arkamdan cok mukemmel oldugumu filan soyleyin. Ben hic bozmam sizi.
Tamam yer altinda bulusalim.
Buranin yerlisi olduk sayilir.
Sizde yabanci bir ulkede mi yasiyorsunuz
,
,
benim ailem izmir de ben izmirliyim . ailemden kimse yok burda . maalesef... iste luckyle tanistim ne tatli bir kiz ki iyiki tanistim .. onunla:)Yok ben Türkiye'deyim
Oralı olmuşsunuzAileniz yakında ise sorun yok yoksa zor olmalı
Daha oraya gelmedik bir sonraki sohbetlerimizde sadece senden bahsedeceğiz
Öyle olmuşAllah kolaylık versin
Başka şehirde bile yaşamak zor Ülke dışında olmak daha zordur
Insanin ulkesi gibisi yok ama burada da farkli guzellikler var. Insan secmekte zorlaniyor.
Ben yokum o zaman benden bahsedebilirsiniz. Zorla da dedikodumu yaptiririm :)
Yabancı bir ülkede kendi ülkenden,dilinden biriyle tanışmak ayrı bir güzeldirArkadaşlığınız daim olsunÖzelden de görüşüyorsunuz o zaman ne güzelbenim ailem izmir de ben izmirliyim . ailemden kimse yok burda . maalesef... iste luckyle tanistim ne tatli bir kiz ki iyiki tanistim .. onunla:)
Insanin ulkesi gibisi yok ama burada da farkli guzellikler var. Insan secmekte zorlaniyor.
Ben yokum o zaman benden bahsedebilirsiniz. Zorla da dedikodumu yaptiririm :)
benim ailem izmir de ben izmirliyim . ailemden kimse yok burda . maalesef... iste luckyle tanistim ne tatli bir kiz ki iyiki tanistim .. onunla:)
ne diyorsun kiz sen:) cok tatlisin iyiki tanismisim seninle
Yabancı bir ülkede kendi ülkenden,dilinden biriyle tanışmak ayrı bir güzeldirArkadaşlığınız daim olsunÖzelden de görüşüyorsunuz o zaman ne güzel
Tabi ki her yerin ayrı bir güzelliği varEvin nerde olursa orayı memleket biliyorsunBen ülkemdeyim ama yıllardır başka şehirdeyim çok uzak olmasa bile her zaman gitme imkanı olmuyor.Bir şekilde alışmak,yaşamak zorundayız
Tamam beratti seni anlatsın ben de fikir edineyim o daha iyi tanıyor seni
Aferin bak ne guzel yaziyorsun. :))
Evet beratti gercekten farkli. Kocasiyla konusmadigi kadar benimle yazisiyor her gun.
Burasi hic bir zaman memleketim olmadi ama Turkiye'nin medeniyet acisindan cok eksikleri var.
Yabancı bir ülkede kendi ülkenden,dilinden biriyle tanışmak ayrı bir güzeldirArkadaşlığınız daim olsunÖzelden de görüşüyorsunuz o zaman ne güzel
Tabi ki her yerin ayrı bir güzelliği varEvin nerde olursa orayı memleket biliyorsunBen ülkemdeyim ama yıllardır başka şehirdeyim çok uzak olmasa bile her zaman gitme imkanı olmuyor.Bir şekilde alışmak,yaşamak zorundayız
Tamam beratti seni anlatsın ben de fikir edineyim o daha iyi tanıyor seni
ben lucky yi anlatayim o zaman :) iyimser, yardimci , comert:) benim arkadasim sirdasim olabilacek kisi kisacasi ,,,
Ben de seni anlatayim mi. Evet demeden once iyi dusun bak, sonra pisman olma.
ben lucky yi anlatayim o zaman :) iyimser, yardimci , comert:) benim arkadasim sirdasim olabilacek kisi kisacasi ,,,
sen hala burda misin? ben yatmisindir diye dusunmustum .:)
,
Herşey karşılıklıdır eminim oda sizin için aynı şeyleri düşünüyordurÇok şanslısınız bu devirde arkadaş,sırdaş bulmak çok zor
Ben de seni anlatayim mi. Evet demeden once iyi dusun bak, sonra pisman olma.
Bunu evet olarak algiliyorum. :)
Aynen oyle bu devirde adam gibi arkadas bulmak cok zor. Her daim konusacagim bir insan kendisi ... ama kirli camasirlarini dokucem onun ortaya birazdan.