Lucky7 ' iN GeYiK YeRi :)

Sagol canim. Hosgeldin.:KK34: Bir sandalye de sana ayiralim o zaman. :)

Aceleden hosgeldin dememisim kiz sana. Hosgeldin. :KK34:

O zaman kargoda kayboldu. :44:

Ya nevreste benim arkadaslarim sifir gorunuyor , artik sifir beden olduklari icin mi bilemem:) Kazen i rahatsiz etmek istemiyorum bunun icin basi kalabalik. Acaba arkadaslarimi silip tekrar mi eklesem, bir de imzam da gorunmuyor. Teknik geyik gibi oldu ama bulmusken seni sorayim. :21:

Anlastik o zaman. :KK34:

Hoşbulduk canım:KK16:
Kesin öyle oldu:KK53:
Canım konular hakkında pek bilgim yok benim sadece kuşlarım kayıp:KK14::KK53:
Dün arkadaş listemde 55-56 kişi eksikti sonra düzeldi:44:Mesaj sayım azalmıştı oda düzeldi:26:İmzanı yeniden eklemeyi denedin mi:KK17:
İstersen sende yönetime bildir ama acele etme sıran geldiği zaman mutlaka düzeltilir:KK34:

Sagol canim. Hosgeldin.:KK34: Bir sandalye de sana ayiralim o zaman. :)

Aceleden hosgeldin dememisim kiz sana. Hosgeldin. :KK34:

O zaman kargoda kayboldu. :44:

Ya nevreste benim arkadaslarim sifir gorunuyor , artik sifir beden olduklari icin mi bilemem:) Kazen i rahatsiz etmek istemiyorum bunun icin basi kalabalik. Acaba arkadaslarimi silip tekrar mi eklesem, bir de imzam da gorunmuyor. Teknik geyik gibi oldu ama bulmusken seni sorayim. :21:

Anlastik o zaman. :KK34:

:KK61: :KK61: nasılsınz :KK61:

Hoşbulduk canım:KK16:
Kesin öyle oldu:KK53:
Canım konular hakkında pek bilgim yok benim sadece kuşlarım kayıp:KK14::KK53:
Dün arkadaş listemde 55-56 kişi eksikti sonra düzeldi:44:Mesaj sayım azalmıştı oda düzeldi:26:İmzanı yeniden eklemeyi denedin mi:KK17:
İstersen sende yönetime bildir ama acele etme sıran geldiği zaman mutlaka düzeltilir:KK34:

Eksik olsa iyi yine :)) Sifir ya sifir. Ezikliyor beni, hic arkadasin yok diyor. :KK1: Imzami yeniden ekledim tekrar tekrar olmadi. Ben goremiyorum. Sen benim imzami goruyor musun. Yoksa bir tek bana gorunmuyor. :KK53:

Kuslari hic soylemeyelim. Dort kustan 13 begeniye inmisti dun. :KK23:Sanirim o fazla olanlar da bizim kuslardan almislar. Eee ne yapacaksin saglik olsun. Bir kac gun gecsin de o zaman bildiririm acil degil sonucta.

Iyiyiz enerjikiz , sen. :)
vay bee alacağın olsun:63::63:

Saka kiz alinma darilirim. :KK1:

Eksik olsa iyi yine :)) Sifir ya sifir. Ezikliyor beni, hic arkadasin yok diyor. :KK1: Imzami yeniden ekledim tekrar tekrar olmadi. Ben goremiyorum. Sen benim imzami goruyor musun. Yoksa bir tek bana gorunmuyor. :KK53:

Kuslari hic soylemeyelim. Dort kustan 13 begeniye inmisti dun. :KK23:Sanirim o fazla olanlar da bizim kuslardan almislar. Eee ne yapacaksin saglik olsun. Bir kac gun gecsin de o zaman bildiririm acil degil sonucta.

Iyiyiz enerjikiz , sen. :)

Saka kiz alinma darilirim. :KK1:
baygın,sıkılmış ders çalışıyorum şuan :KK68: :KK1:

Ben seni arkadasa yonlendiricem o konuda. :KK34:

Edi oldun olali bizi tanimiyon artik Aus. :))

Sagol bekleriz seni de. Hosgeldin. :KK16:

Aşk olsun :KK17:

Kendi geyiğim yine inzivaya çekildi , o yüzden ortalarda yokum .

Gelirim gelmez miyim :KK8:

Aşk olsun :KK17:

Kendi geyiğim yine inzivaya çekildi , o yüzden ortalarda yokum .

Gelirim gelmez miyim :KK8:

Hadi hadi edi oldun diye ezikliyon bizi. :KK60:

Kendi geyik topigine bakmayan buraya hic gelmez ama alinti yaparim alirim boyunun olcusunu bak. :))

.....................................................................

Zaten kendimi bir baska ezik hissediyom dunden beri. :KK43:

$New Picture.jpg

Hadi hadi edi oldun diye ezikliyon bizi. :KK60:

Kendi geyik topigine bakmayan buraya hic gelmez ama alinti yaparim alirim boyunun olcusunu bak. :))

.....................................................................

Zaten kendimi bir baska ezik hissediyom dunden beri. :KK43:

Eki Görüntüle 1031352

işin kötü biz tekrar ekleyemiyoruz , sistemde listede var ama soldaki listede yok , bende de bir 60 kişi uçmuş , ama beni asıl ezik hissettiren kuşlarım . Halay çekiyorlardı şimdi vals için kavalyesi bile yok garibimin :KK1:

işin kötü biz tekrar ekleyemiyoruz , sistemde listede var ama soldaki listede yok , bende de bir 60 kişi uçmuş , ama beni asıl ezik hissettiren kuşlarım . Halay çekiyorlardı şimdi vals için kavalyesi bile yok garibimin :KK1:

Listemde gorunuyor ama bende gorunmuyor. Bir tane kalsaydi biri. Sifir ne yaw :))

Senin 6 -7 tane kusun vardi dimi, sondakiler koyu maviydi. Bende 4 tane vardi, 13 begeniye inmis zor be Aus, onlar birikmez artik. :KK53:

Son düzenleme:
X