Lucky7 ' iN GeYiK YeRi :)

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Uzun zamandir bu geyik topigini acmayi dusunuyordum . :KK6: Hastayim, randevularimi iptal ettim evdeyim kismet buguneymis. :KK23:

Bilenler bilir :), bir kac ay once Ingiltere subesini acmistik, bugunde Turkiye subesini aciyoruz. Hayirli, ugurlu olsun. :nazar:

Bol geyikler. :)

Uzun zamandir bu geyik topigini acmayi dusunuyordum . :KK6: Hastayim, randevularimi iptal ettim evdeyim kismet buguneymis. :KK23:

Bilenler bilir :), bir kac ay once Ingiltere subesini acmistik, bugunde Turkiye subesini aciyoruz. Hayirli, ugurlu olsun. :nazar:

Luckycim topigin hayirli ugurlu olsun canim:KK16: bu arada gecmis olsun , dikkat et kendine.. bende hastalaniyorum herhalde bugun butun vucudum kirik .

Ortak 1 gelmis, hosgelmis. :))

Sagol canim . :KK16: Sana da gecmis olsun. Bol bol C vitamini lazim bize.:KK53:

C vitamini aliyorum zaten bol bol canim, kahvaltiya davetliyim . gidip geleyim dinlenecegim biraz ... guzel sohbetler diliyorum topiginde canim gorusuruz:)

Lucky hayırlı olsun açıcam diyodun zaten :KK53::KK53:

Sagol lady. :KK16: Evet sizin topikte soyleyip reklamimi yapiyordum. :KK53:

C vitamini aliyorum zaten bol bol canim, kahvaltiya davetliyim . gidip geleyim dinlenecegim biraz ... guzel sohbetler diliyorum topiginde canim gorusuruz:)

Gez yerime de gez. :21: Afiyet olsun. Arada cikolatayi goturdum ama bogazim hala agriyor.:26: Yanarim yanarim, bugun mojito icmedigime yanarim. :KK53:

Hayırlı olsun yeni topiğiniz :KK9:

Reklamcı seni :KK20:

:KK9::KK9: hasta mı oldun geçmiş olsun :KK52:

Adamlari topla gel. Jag'in topigi sinek avlasin. :KK33:

Saka ya. Bir orda bir burda yazmaktan yoruldum. Boyle daha derli toplu oluyor benim icin. :21:

Sagol bogaz ve kulagim agriyor. :KK43:Hasta olmasam bu saatte burda isim olmaz herhalde. :)

Hayırlı olsun yeni topiğiniz

Sagol canim ve hosgeldin. :KK16: Tanismiyoruz ama tanisiriz. :KK9:

Son düzenleme:

Saka ya. Bir orda bir burda yazmaktan yoruldum. Boyle daha derli toplu oluyor benim icin. :21:

Sagol bogaz ve kulagim agriyor. :KK43:Hasta olmasam bu saatte burda isim olmaz herhalde. :)

Evet bnde bu sıralar bitek ordayım :KK9:

Diğer türlü nevrim dönüyo :111:

Ayyy gittin mi doktora niye ağrır ki :26:

Sagol canim ve hosgeldin. :KK16: Tanismiyoruz ama tanisiriz. :KK9:
hoşbulduk cnm :KK16:
tanışalım ben 21 yaşındayımm aöl okuyorum ve çalıyorumm bekarım :21:
sende kendini tanıt cnmm :KK34::KK19:

Evet bnde bu sıralar bitek ordayım :KK9:

Diğer türlü nevrim dönüyo :111:

Ayyy gittin mi doktora niye ağrır ki :26:

Ya iste bende bir oraya yaz bir buraya yaz. Alinti yapiliyor kaciriyorum , boyle duzenli oldu iyi oldu. :21:

Dun sinyallerini veriyordu ama doktorluk bir seyim yok. Zaten antibiyotik almayi da sevmem. Bir iki gun dinlenirsem gecer. Bugun jilian a baslayacaktim kaldi o da. :26:

hoşbulduk cnm :KK16:
tanışalım ben 21 yaşındayımm aöl okuyorum ve çalıyorumm bekarım :21:
sende kendini tanıt cnmm :KK34::KK19:

Yeni KK sistemine gore 23 yasindayim. :))

Okumuyorum okul bitti. :KK53: Normalde analistim , anormalde issizim :)) Baska birde yurt disindayim. :KK34:

Ya iste bende bir oraya yaz bir buraya yaz. Alinti yapiliyor kaciriyorum , boyle duzenli oldu iyi oldu. :21:

Dun sinyallerini veriyordu ama doktorluk bir seyim yok. Zaten antibiyotik almayi da sevmem. Bir iki gun dinlenirsem gecer. Bugun jilian a baslayacaktim kaldi o da. :26:

Yeni KK sistemine gore 23 yasindayim. :))

Okumuyorum okul bitti. :KK53: Normalde analistim , anormalde issizim :)) Baska birde yurt disindayim. :KK34:
:KK1: sistem değil asıl yaşınız ?

hangi ülke-şehir :KK6:
evli-bekar:KK76::KK34:

Merhaba:KK3:
Topic hayırlı olsun:KK16::KK16:
107879189.jpg

:KK1: sistem değil asıl yaşınız ?

hangi ülke-şehir :KK6:
evli-bekar:KK76::KK34:

Yavas yavas tanirsin beni. Acele etme. :KK34:
Merhaba:KK3:
Topic hayırlı olsun:KK16::KK16:

Sagol Nevrestecim. :KK16: Bosta gelmezsin bilirim ama hala bekliyorum icli kofteyi. Kargoda gecikme mi oldu acaba. :KK23:

......................................................................................

Bir kac telefon telefon gorusmesi yapip gelicem kizlar. :KK16:

Sagol Nevrestecim. :KK16: Bosta gelmezsin bilirim ama hala bekliyorum icli kofteyi. Kargoda gecikme mi oldu acaba. :KK23:

......................................................................................

Ben yolladım sana ulaşmadı mı:KK30:
Görüşürüz:KK3::KK3:

hmmm tmm cnm :KK34:

slm kızlar banada yer açınnn:KK76:
topik hayırlı olsun:KK16::KK16:

Sagol canim. Hosgeldin.:KK34: Bir sandalye de sana ayiralim o zaman. :)
Ben yolladım sana ulaşmadı mı:KK30:
Görüşürüz:KK3::KK3:

Aceleden hosgeldin dememisim kiz sana. Hosgeldin. :KK34:

O zaman kargoda kayboldu. :44:

Ya nevreste benim arkadaslarim sifir gorunuyor , artik sifir beden olduklari icin mi bilemem:) Kazen i rahatsiz etmek istemiyorum bunun icin basi kalabalik. Acaba arkadaslarimi silip tekrar mi eklesem, bir de imzam da gorunmuyor. Teknik geyik gibi oldu ama bulmusken seni sorayim. :21:

Anlastik o zaman. :KK34:

Sagol canim. Hosgeldin.:KK34: Bir sandalye de sana ayiralim o zaman. :)

Aceleden hosgeldin dememisim kiz sana. Hosgeldin. :KK34:

O zaman kargoda kayboldu. :44:

Ya nevreste benim arkadaslarim sifir gorunuyor , artik sifir beden olduklari icin mi bilemem:) Kazen i rahatsiz etmek istemiyorum bunun icin basi kalabalik. Acaba arkadaslarimi silip tekrar mi eklesem, bir de imzam da gorunmuyor. Teknik geyik gibi oldu ama bulmusken seni sorayim. :21:

Anlastik o zaman. :KK34:

hoş buldum canım teşekkür ederim:KK16::KK16:

X