Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Kızlar guzel bir gündü .Cok eğlendim :) uygun olduğumuzda Tekrarlıyalım.

Ahaha yorgunluktan topikleri karistirmisim. :)) Bende cok eglendim ozellikle hediye kisminda. En kisa zamanda tekrarliycaz tabikim. :21:

-----------------
Copy paste. :KK24:

Bonsoir,

Haberler bende. 4 lu bulustuk. Okey olsaydi okey oynayacaktik fakat yoktu, bir dahaki sefere. :))

Bir daha ki sefere bir kisi daha katilacak bes li olacagiz.:21:

Guzel bir sohbet oldu. ylnzeskiciye aldigimiz dogum gunu hediyesi dillere destandi. En kisa zamanda uzerinde gormek istiyoruz.

Yasasin kotuluk.

Hediye kısmı gercekten eğlenmeliydi :) bu arada bende hediye aldım. Tekrar teşekkürler Luky cim çakralarım şimdiden açıldı hediyen sayesinde:)

Ciddi mi kalp chakram acik? Iyi bisey herhalde . Fark ettigim tek bisey var senin Kalbin cok acik:) iyi ki seni tanidim:)

Cok pozitif bir insansin. Ne eglendik Primark ta ama. Yerinde olsam gotururdum fisine bile gerek yok. Iki gun oldu alali dersin ya da evde dik sekilli olsun. :KK34: Bir de malum hediyeyi cafe nin ortasinda cikarman ahaha . :KK23: Bir resmini cekmeliydim o an :)) Bende iyiki seni tanidim ama gec tanidim. :KK43:(

Cok pozitif bir insansin. Ne eglendik Primark ta ama. Yerinde olsam gotururdum fisine bile gerek yok. Iki gun oldu alali dersin ya da evde dik sekilli olsun. :KK34: Bir de malum hediyeyi cafe nin ortasinda cikarman ahaha . :KK23: Bir resmini cekmeliydim o an :)) Bende iyiki seni tanidim ama gec tanidim. :KK43:(

Gec olsun guc olmasin ... Derler ne fark eder.

Sabah , ayni yere gitmem gerekiyordu. Soylemistim sana bir arkadasimla. Bulusacagimi, yollar kapaliydi bugun cok cektim o yuzden ama hep aklimdaydiniz :)I

Sabah cok kotuydu cok soguktu ustune grev vardi bende taxi tutmak zorunda kaldim. Haftaya yine grev var hem de sevgililer gununde sanirim. :)

X