Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bir tek anneme anlatırım... anlatmayayım bari söylediğin iyi oldu canım, bilmiyordum...
uh o da güzel, ama uyanınca çok kötü oluyorum ben
bu konu çok derin, aslında konuşulacak, anlatılacak ve de merak ettiğim çok şey var ama ben burada susup sizi takibe devam edeyim :))
kızlar sızlerın 6. hisleri kuvvetlı.malum olmus derler genelde bu durumlarda
ay canım cok garıp duymamıstım bunu Allah korusun rüyasında kalp krızı gecırmıstır o adam kesın.
alakasız olacak ama bende şöyle bı şey duymuştum birisi uçak bileti alıyor ama o uçakla seyahat edemıyor yanı uçağı kacırıyor ve o uçak düşüyor ama uçağa bınecek olan kişide aynı zaman dilimlerinde uykusunda ölüyor
Ya ruya demisken, dun ben ruyamda gordum. Altin kolyem var 4-5 parcaya ayrildi. Bunun anlamini bilen var mi ? Altin benim bildigim iyi birsey ama parcalanmasi kotu.
Rüyalarını, uluorta, niyetlerini bilmediğin ve güvenmediğin insanlara anlatma canım :)
Çünkü rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkıyor bazen.
doğrudur rüyalar farklı bir alem.herkese anlatmamak lazım.hayra yormak lazım birde şey duymuştum akşam vaktinden sonra rüyayı anlatmak iyi değil diye.ilk neye yorulursa o çıkarda denilir.rüyalarımız hayır olsun inşALLAH.
Rüyalarını, uluorta, niyetlerini bilmediğin ve güvenmediğin insanlara anlatma canım :)
Çünkü rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkıyor bazen.
Ben birseye yoramadim. Eskiden cikiyordu ruyalarim, simdi cikmiyor. Merak ettim oyle sordum. Burdaki herkes guvenilir, yoksa oyle degil mi Sil alintini cabuk:)
Buradaki belli başlı tanınmış üyeleri çok seviyorum.
Ama aramızda eminim niyeti iyi olmayanlarda okuyordur burayı, ondan dedim canım.
Kötü yorumlar içinden, sonra kötü olur filan :)
Sayende goren gorecek leon. Ben sildim ruyami mesajdan. Senin yaptigin alinti gosteriyor ruyami. Basima artik ne gelirse senin yuzunden:))
Hahaha sildim alıntımı
Bu arada, leonela, leon dan gelme değil.
Çok sevdiğim bir pembe dizide birinin ismiydi. Çok hoşuma gitmişti :)
Çocukken çok pembe dizi izlerdim de
Ben hep kisaltirim nikleri. ATTRAENTE var ya ona da atre diyorum:) Kulaklari cinlasin. Neyse bugunu de kapattik. 12 olmadan yatayim ben. Yoksa yatamiyorum. Iyi geceler.
yan etki olarak yorgun oluyorsun.
uykun sırasında dinlenmen gerekir ama sen onun yerine düşündüğün için beynin yoruluyor.
benim tüm rüyalarımda bir şeyler yapabileceğimin bilincinde olarak hareket ederim, rüyayı değiştirmeye çalışır bir süre sonra bilinçaltımla kavga etmeye başlarım. dershanede ders anlatan canavarlar gibi
o yüzden saatlerce de uyusam dinlenmiş olmam hep yorgunumdur
bir süre sonra gerçek hayattan da aynı şeyleri beklersin olmadığı için devamlı uyku isteği falan filan.
böyle yan etkiler olur diye biliyorum. :)