Ben tam anlamıyla bahsedilen karabasanı hiç görmedim.
Yalnızca bir kere yaşadım ama hemen atlattım ezan sesiyle.
Anlatayım; Uyuyorum birden uyandım. Ama uyanamadım. Etraf kapkaranlık, ama uyanığım. Ama değilim.
Uyanmak istiyorum, gözlerimi açtım etraf kapkaranlık.
Yok uyanamıyorum. Delircektim o an. Ne rüyadayım ne uykuda. Gözlerim açık ama kapkaranlık her yer. Bi cisim bişey görmüyorum.
Sonra başladım ayetel kürsi yi okumaya. Ama okuyamıyorum ki. Yarım yamalak okuyorum ve okurken ağzımın kaydığını hissediyorum.
Hani bozuk filmlerde konuşurlar ya, böyle yavaşlatılmış gibi çıkar insanların sesi. La ilahe illa huvel hayyul kayyum diyeceğim.
Laaaaaaağğğğğğğğ ilaaaahhhhheee illllllaaa haayyyy.... şeklinde çıkıyor. Tam o esnada ezanın sesini duydum. Ve gözlerimi açtım, odamı gördüm. Kendime geldiğimi anladım. Sabah ezanı olmasa belki de tam anlamıyla o karabasanı yaşardım.
Biri bana demişti ki, karabasan üstüne çökerse, ayak parmağını kıpırdatmaya çalış, kıpırdatırsın uyanırsın.
evet canim aynen banada oluyor, ayni seyleri yasamisiz..
bir keresinde bende tesadüfen ayagimi kipirdatmistim,
o zaman hemen uyanmistim..
ama o an aklima gelmesi lazim iste, ayni duanin geldigi gibi.. :26:
Ha birde, lucid ile mi ilgili bilmiyorum.
Ama aşırı hafiftir uykum. Odamın kapısının önünden biri geçsin, yavaşcacık da olsa onu duyarım.
Evin bir ucunda konuşulanları duyarım.
Hatta üst katımızda , titreşim ile çalan telefon alarm ını duyarım.
Ve tam dalarak uyuyamadığım için asla uykumu alamam.
Asla dinlenmiş uyanmam.
8 saat uyuyorsam, onun 1-2 saati kendimi hatırlamıyorumdur.
Onun dışında hep kendimi bilerek uyuyorum
Ha birde, lucid ile mi ilgili bilmiyorum.
Ama aşırı hafiftir uykum. Odamın kapısının önünden biri geçsin, yavaşcacık da olsa onu duyarım.
Asla dinlenmiş uyanmam.
kız onlar nası ruyalar :18:Bende bi kere öyle bişi görmüştüm. Rüyamda kaybolmuştum karışık yollar vardı hangisine gitsem diye kararsız kalıp korkuyordum :18: sonra beyaz bi ışık gördüm cadde gibi bi yerde arabalar geçiyordu oraya koşarken uyanmıştım :44:
Bazen bi yerden düşerken düştüğümü hissediyorum. Tam yere yaklaştığımda da uyanıyorum :/
Bir keresinde de ameliyat olduğumu görmüştüm. Ben uyanığım ama ameliyat masasındayım ve doktorlar ameliyat ediyorlar beni
sonra hastayı kaybediyoruz dedi bi ses hepsi telaşlanmaya başladı ve uyandım. Uyandığımda nefesimi tutuyodum
İlginç yaa..
senın kadar olmasada benımde boyle tatlım sabaha karsıdan sonra hele,yanımda konussalar bıle hem onları duyuyorum hem uyumaya devam edıyorum ve uyanınca basımda bır ağırlık oluyor, ve ben bilinçaltı ruyaları cok goruyorum. mesela aldatılmaktan korkarım hep ve ruyamda sureklı aldatıldıgımı yakalıyorum felan ama ruyamda oldugumun bılıncındeyım ama yınede acı cekıyorum felan deişikHa birde, lucid ile mi ilgili bilmiyorum.
Asla dinlenmiş uyanmam.