Ltfen yardm edin

pesss diyorum.hiçbirşey olmamış gibi davransın öyle mi?adam böyle mi dönecek karısına..ayol adam nasıl olsa karım bişi demiyor diyip her şeyi yapmaya devam eder..aksinin olması mümkün değil..örnek de yoktur..adam bir kadına yapılacak en kötü şeyi yapacak,kadında çocuk pışpışlar gibi adamı pışpışlayacak...bir de avutsun istersiniz...aldatılmanında bakımlılıkla alakası yok...

Arkadaşlar,çok şey öğrendim bu topikten.Öncelikle bazı aldatılan ve bunu sineye çekmiş görünenler,affedenler,aslında kendilerini yemekle meşguller.Mecburiyet karşısında kalmayı,yuva kurtarmak olarak gösterip avunmak tek işleri bu kimselerin.Ama var yaaa,oraya buraya dalarak kendilerini ve kurtardıkları o güzel (!!!!!!) yuvalarını gözümüze sokarak,kendi acizliklerini sıvamaya çalışıyorlar.
Affedin affedin,hepiniz affedin,aldatılın sineye çekin,ama kocanız kahvaltı getirsin yatağınıza,dayak yiyin,gözünüz morarsın ama siz ohhh ne güzel benim yuvam ayakta diyip milleti morartmaya çalışın,üstünüze kuma gelsin,kabul edin,mutlu mesut,gözünüzde at gözlükleriyle dolaşın ortalıkta.
Neymişşşş,yuvayı dişi kuş yaparmışşş.Pehhhh,yuvaya gel yuvaya,kuş yuıvası işte ,nolacak

İlginç...
Ben,Okypete'yi tanımam etmem..
Siz buradaki 6 mesajınızla kendisini bayaa iyi tanıyorsunuz sanırım..kaydirigubbakcemile3
Bizleri bu kadar bilgilendirdiğinize göre...
Reelde bir gareziniz mi yoksa eskilerden biri misiniz çıkaramadım..:uhm:
Neyse kolay gelsin..
Kırmızı bayaa yakışmış..
Sıra gride:gitme:

sende bu rahatlık olduktan sonra valla seni alan erkek yaşadı desene...

aaaaaaaaaaaa arkadaşlar biz neyle karşı karşıyayız bir fikri olan varmı?.bu ne yaa
kadın olayı (başedilmek) ten felan bahsediyor
resmen hakaret makinası bu

hakkaten merak ediyorum sen ne mezunusun ...ne iş yaparsın
sık sık...eğitim farkından bahsettiğine göre çok önemli biri olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…