- Konu Sahibi krizantem2169
-
Mrb.lancomenin kaş kalemi suya da dayanıklı mı acaba?Tşkkrler.kızlar benmde kaşarımda problem var kaşlarımın kavisli yerleri doguştan yok ve seyreklikte var. anlıycagınız bihter kaşı gibi. altındaki fazlalıkları aldıktn sonra kesinlikle kaş kalemi kullanıyorum ve kaş farından ziyade kaş kalemini tercih edin derim. kaş farı sürüldügünde ben burdayım ben burdayım diye bagırıyo resmen. hangi marka olursa olsn kaşa doğal bir vurgu vermiyor güneşe çıktıgında mat olsa bile parlıyor. daha önce tekin acardan lancome un kaş kalemini 40 liraya almıştım. kaşımın tam 1 koyu rengiydi ve çok güzel doğal görünüyordu. ama sürekli kullandıgım için ayda bir kalem almak zorunda kalıyordum. daha sonra tesadüfi flormar dan bir tane aldım ve daha önceki kullandıgım kalemdn daha yumusak dokulu oldugunu ve dha kullanıslı oldugunu farkettim. üstelik 4 yada 5 tl olması lazım. eger sürekli yanınızda bulunsun istiyorsanız flormarın kaş kalemlerini kesinlikle tavsiye ederim =) :80:
kızlar size süper bi fikir hemde akma dağılma olayıda yok
ben yıllardır onu yapıyorum
bildiğiniz 2b resim kalemleri varya faber castelin bilmemneyin
onunla boyayın kaşlarınızı başta belki zorlanırsınız sürerken ama sürünce fevkalede duruyor aklınızda bulunsun denemek isteyenler yalnız çok sert sürmeyin derinizi acıtmayınn
Ben flormar gibi bi kaç markanınkini kullandım ama hemen siliniyor. Şimdi pastelin kullanıyorum. Kullandıklarımın içinde en iyisi bana göre.koyu kaşla uyum sağlıyor.Fiyatıda 10 tl Eki Görüntüle 263969
onunla boyayın kaşlarınızı başta belki zorlanırsınız sürerken ama sürünce fevkalede duruyor aklınızda bulunsun denemek isteyenler yalnız çok sert sürmeyin derinizi acıtmayınn
kızlar adı üstünde "kurşun" kalem. kurşun vücuttan uzak tutulması gereken zararlı bir element. değil ki gözünüz veya kaşınız için kullanıyorsunuz.Naçizane tavsiyem kullanmayın derim. En azından önermeyin..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?