- Konu Sahibi krizantem2169
-
bende aradigim seyi sonunda sizin sayenizde buldum cok tesekkurler ceylan83 :sm_cool:kızlar size süper bi fikir hemde akma dağılma olayıda yok
ben yıllardır onu yapıyorum
bildiğiniz 2b resim kalemleri varya faber castelin bilmemneyin
onunla boyayın kaşlarınızı başta belki zorlanırsınız sürerken ama sürünce fevkalede duruyor aklınızda bulunsun denemek isteyenler yalnız çok sert sürmeyin derinizi acıtmayınn
kızlar size süper bi fikir hemde akma dağılma olayıda yok
onunla boyayın kaşlarınızı başta belki zorlanırsınız sürerken ama sürünce fevkalede duruyor aklınızda bulunsun denemek isteyenler yalnız çok sert sürmeyin derinizi acıtmayınn
cnm bu 2B dediğin kalemler ressamların kara kalem çalışması yaptığı kalemlerden bahsediyorsun sanırım? ben birgün kuaföre kaşımı aldırmaya gtmiştım kaşımı aldıktan snra kalemle aralarını doldurdu ben kalemi cok begendım markasını sordum dedıkı kırtasıyede satılan kara kalem olarak gecen resım kalemı dedi çok güzeldi dagılmıyor hiç ve dogal duruyorr ama o kalemın tonları varmıdır? acık koyu gbikızlar size süper bi fikir hemde akma dağılma olayıda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?