• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lSaçımı yeni boyattım ama rengi çok açıldı..Tekrar işlem yaptırırsam saçım yanar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende öğrenciyim meraklıyım boyaya süse püse :) aynen bende sanmıyorum dökülmez. dökülseydi sürdüklerinde yanar yada dökülürdü. saçın boyalarla çok yıpranıyor. benimde başıma geldi açıcılar falan... keçe gibi oluyodu saçım schwarzkopf gliss şampuan var onu kremleriyle kullan saçın yumuşacık oluyor ilk yıkamada etkisini gösteriyor. birazcık bakım yap böyle saçına hiç birşey olmak. saçınbiraz dinlenip rahatlasın ondan sonra boya yoksa söylediğin gibi saçın çok hassassa bişey olabilir.

yarın saçımı boyamam lazım tahmin etmedim bu renk olacağını bu yüzden koyuya boyayıp bir daha asla saçımla uğraşmak istemiyorum büyük bir ders oldu tavsiyen için teşekkürler :)

maffoldum yazmışsın ya bende bir şey oldu yazdım
sadece boya ise dökülmez senin dediğin kadar dökülmez çokda azalmaz merak etme
ama boya akıcaktır ozaman saçların ne renk olur bilmem

oriel var işte ilk defa uygulattım zaten o yüzden korkuyorum boyanın akmasına gerek kalmayacak çünkü boyatmak zorundayım..

Dökülme olmaz korkma olsa emin ol ben kel kalmıştım bir ay içide 2 defa açıcı 4 katda boya yedi dökülmedi yıprandı ama napalım o kadarda oluyor sonradan bakımla toparlıyor kendini merak etme sanada bişey olmaz

teşekkür ederim içim rahatladı en azından saçları yıpransın o değil yeterki dökülmesinler :S

canım kuaför senin saçına fındık kabuğu boyarken oryalde koymuştur
siyah renk saç sadece boya ile açılmazki

cnm zaten öne orıelle açtı ustune fındık kabuğu boyadı saçımın zemını otunca röfle attracamda haftaya falan ama 2 boyamadada tutmadı bgnkü tuttu ama yine çok açık kahve oldu saçımda çok yıprandı..avatardakı resmım varya rihannanın aynı o renk oldu şmdı

selam arkadaşım ben salı günü saçımı sıyahtan açtrdım önce fındık kabuğu boyandı saçlrım turuncu oldu ertesi gün yani dün açık kahveye boyandı ama yine turuncu oldu ve bugun bronz kahveye boyandı tam 3 gün üst üste saçlarımın uçları mahfoldu :( hatta sadece uçları değil yarın yıkayınca görecem nasıl olduğnu..yani eğer boyamadıysan üstüne biraz daha beklet saçını ben 3gndr bunalımlardayım...

umarım saçların istediğin gibi olur ben eğer üniversitede olmuş olsaydım bekletebilirdim ama lisede böyle bir şansım yok malesef kapatmak durumundayım koyu kızıla boyatsam akıp tekrar bu renk olacak en iyisi koyu kestane..

umarım saçların istediğin gibi olur ben eğer üniversitede olmuş olsaydım bekletebilirdim ama lisede böyle bir şansım yok malesef kapatmak durumundayım koyu kızıla boyatsam akıp tekrar bu renk olacak en iyisi koyu kestane..

haklısın çnkü ben evde olmama rağmen bende bekleyemedım 1 gün bile gttım 3 gündür boyatıorum saçlarım çok bakımlıydı her hafta yağlar gliss şampuan bakım kremı falan 3 senelık emekler gttı çöpe şmsı birde haftaya röfle attracam yani krepe balyaj off ya yine bakımlar başlayacak..sende kestane boya bıraz dınlendır saçını işallah istedğin gbi olur cnm.

inş. canım ama şunu anladım ki saçla çok uğraşmamak gerekiyor fönlü olduğu halde gıcır gıcır saçlarım.. 2 sene öncesine kadar gür ve belimdeydi saçlarım harikalardı kendi hatam bundan sonra asla boyamıycam

ya koyu kızıl a bir şey demiyorlar ama benim derdim o değil lütfen çok kötüyüm bu saatten sonra saçım dökülürmü :S

canım,saçına ne olduysa olacağı kadar olmuştur zaten..dökülmesini de ancak zamanla görürsün..şimdi ne desek boş..saçlarını görmedik..
sen küllü bir renk al ve boya, arkadaşlarımızın dediği gibi..kestane daha da kızıl yapar ..

Son düzenleme:
inş. canım ama şunu anladım ki saçla çok uğraşmamak gerekiyor fönlü olduğu halde gıcır gıcır saçlarım.. 2 sene öncesine kadar gür ve belimdeydi saçlarım harikalardı kendi hatam bundan sonra asla boyamıycam

evet anlamışsın..yarın git boyat koyu renge,adamada para falan vereyim deme üstüne..
2-3 sene de saçlarını kurcalama.. renk açma, röfle filan..:20:

okulunla ilgilen boşver, önünde çok uzun zaman var saçınla oynayacağın..:34:

canım,saçına ne olduysa olacağı kadar olmuştur zaten..dökülmesini de ancak zamanla görürsün..şimdi ne desek boş..saçlarını görmedik..
sen küllü bir renk al ve boya, arkadaşlarımızın dediği gibi..kestane daha da kızıl yapar ..

çok kötü değil şu an ama yıkanınca anlarım heralde baya açık bir kızıl.. zamanlamı dökülme yapar :S offf saçlarım yıpransın sorun değil de dökülmesin ya avuç avuç geçen sene döküldü zaten kel kalırım yoksa

evet anlamışsın..yarın git boyat koyu renge,adamada para falan vereyim deme üstüne..
2-3 sene de saçlarını kurcalama.. renk açma, röfle filan..:20:

okulunla ilgilen boşver, önünde çok uzun zaman var saçınla oynayacağın..:34:

yok asla uğraşmam otururum derslerime çalışırım bu yaşta boyamayı bırak üniversitede bile boyatmam ben :(

çok kötü değil şu an ama yıkanınca anlarım heralde baya açık bir kızıl.. zamanlamı dökülme yapar :S offf saçlarım yıpransın sorun değil de dökülmesin ya avuç avuç geçen sene döküldü zaten kel kalırım yoksa

artık saçınla oynama canım..rengini düzelt ve eğer yanık yerleri varsa kestir ve de bakım yap...

yaşın çok küçük daha..ileride saçlarını boyayacağın çok zamanın olacak..
yaşının ve saçlarının doğal halinin keyfini çıkart..
ve artık canını sıkma..olmuş bitmiş..bundan sonrası önemli..

haklısınız.. sadece bol bol bakım yapıcam artık bir de dökülmemesi için dua edicem malesef

saçlarımı 4 numaraya boyattırdım siyah gibi oldu saçlarımda sertlik var tabiki yıpranmada ama elime gelmiyor hiç bir şekilde ıslakkende olmadı bundan sonra heralde olmaz değilmi?

ya saç dibimden tuttuğumda bir kaç tel elime geliyor ne olucak böylee :S offf

Back