• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lSaçımı yeni boyattım ama rengi çok açıldı..Tekrar işlem yaptırırsam saçım yanar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
saçlarımı hürremin rengine kadar açtılar bugün koyu kızıl kahveydi kıpkırmızı boyadılar üstüne şu an çok acık haftasonu üzerine koyu kestane boyasam saçım yanarmı? lütfen çok kötüyüm

resim eklesen ona göre yorum yapardık çok mu açık kızıl oldu kızılı kapatmak zor ayrıca alttan kızıllıklar belli eder kendini ama birkaç defa boyadıktan sonra tam rengini alır bir hafta kadar dinlensin saçların ondan sonra boya bence zaten onlar açarken yanıcağı kadar yanıyor saç şimdi koyu tonlara boyican için yanmaz artık umarım şuan sık sık yıka iyice aksın kızılı ondan sonra boyarsın

saçlarımı hürremin rengine kadar açtılar bugün koyu kızıl kahveydi kıpkırmızı boyadılar üstüne şu an çok acık haftasonu üzerine koyu kestane boyasam saçım yanarmı? lütfen çok kötüyüm

yanmaz ama küllü versiyonlara gitmen lazım boyada....7.1.1 olabilir mesela....(5.1.1-5.1.5 de alternatif)

Son düzenleme:
Kızıllıkları kapatmak istiyorsan kestane boyaman hata olur zaten içinde kızıllık barındıran bir boyadır.Koyu küllü kumral istediğin sonucu sana verecektir

ben lise öğrenciyim koyu kızıl diye gittim açık kızıl oldu geçen sene saçlarımda yoğun dökülme işlemi geçirdim oryal den sonra saçım yıpranmıştı ama yinede kopma lastikleşme uzama gibi bir şey yok şu an yarına su bazlı boya ile koyultacaklarmış koyu kestane yaptırırsam akınca koyu kızıl olur heralde okula bu kafayla gidemem en önemli sorum şu saçlarım dökülse şimdiye kadar elimde kalırdı ve kel kalırdım değilmi bundan sonra bir şey olurmu?? kel kalırmıyım saçlarım azalırmı nolur kafayı yiyicem yardım edin :S

telaş etme boya yakmaz açtırmadıkça sorun yok.bence al bi koyu kızıl boya kendin

ya açtılar saçımı ve üstüne açık kızılımsı bir rengi boyadılar açtıkları gibi taradıklarında saçlarım çok kötü olduysa ellerinde kalırmıydı?? bu saatten sonra kel kalmam dimi ben ağlıyorum bunları yazarken önemli olan saçlarım azalmasın dökülmesin şu an saçımın rengi umrumda bile değil :S yarın ki işlemi düşünmüyorum ben bugün uyguladıkları işlemler saçımı dökermi

peki okulda kızıl boyaya izin var mı ki?sen kızıl boyattın..

ya koyu kızıl a bir şey demiyorlar ama benim derdim o değil lütfen çok kötüyüm bu saatten sonra saçım dökülürmü :S

orielle falan açtırmadıktan sonra veya röfle filan yaptırmadıktan sonra dökülme yanma olmaz artık..
olacağı kadar olmuştur..sen git ,arkadaşların tavsiye ettiği küllü renkler içeren koyu renk boya ile boya..

orielle açtırdım işte bugün yarında su bazlı boyayla koyuya boyayacaklar dökülmez değilmi saçlarım :s

yok,artık bişey olmaz..dökülsede orielin etkisi ile dökülecek saçlar dökülür, boyadan değil..
korkma..ama sende bu yaşta, saçlarınla oynayıp durma az biraz..
senin annen ben olsam, simsiyah boya alır boyardım saçını..

koyu kestane ye boyatıcam zaten akar saçlarım anca sonrada boyamıycam artık kel kalmam değilmi 17 yaşındayım daha geçen sene yoğun dökülme yaşadım boyadan değildi ama bu da tuz biber olmasın :S

bişey olmaz dedik ya..
annen ne diyor bu duruma pekala?:15:boya konusuna..

bende öğrenciyim meraklıyım boyaya süse püse :) aynen bende sanmıyorum dökülmez. dökülseydi sürdüklerinde yanar yada dökülürdü. saçın boyalarla çok yıpranıyor. benimde başıma geldi açıcılar falan... keçe gibi oluyodu saçım schwarzkopf gliss şampuan var onu kremleriyle kullan saçın yumuşacık oluyor ilk yıkamada etkisini gösteriyor. birazcık bakım yap böyle saçına hiç birşey olmak. saçınbiraz dinlenip rahatlasın ondan sonra boya yoksa söylediğin gibi saçın çok hassassa bişey olabilir.

maffoldum yazmışsın ya bende bir şey oldu yazdım
sadece boya ise dökülmez senin dediğin kadar dökülmez çokda azalmaz merak etme
ama boya akıcaktır ozaman saçların ne renk olur bilmem

Dökülme olmaz korkma olsa emin ol ben kel kalmıştım bir ay içide 2 defa açıcı 4 katda boya yedi dökülmedi yıprandı ama napalım o kadarda oluyor sonradan bakımla toparlıyor kendini merak etme sanada bişey olmaz

selam arkadaşım ben salı günü saçımı sıyahtan açtrdım önce fındık kabuğu boyandı saçlrım turuncu oldu ertesi gün yani dün açık kahveye boyandı ama yine turuncu oldu ve bugun bronz kahveye boyandı tam 3 gün üst üste saçlarımın uçları mahfoldu :( hatta sadece uçları değil yarın yıkayınca görecem nasıl olduğnu..yani eğer boyamadıysan üstüne biraz daha beklet saçını ben 3gndr bunalımlardayım...

canım kuaför senin saçına fındık kabuğu boyarken oryalde koymuştur
siyah renk saç sadece boya ile açılmazki

bişey olmaz dedik ya..
annen ne diyor bu duruma pekala?:15:boya konusuna..

o zaten delirdi ben koyu kızıl ile gittim adam pembemsi bildiğin açık kızıl ile yolladı beni rengide gösterdim üstelik boyayı saçımda tutarkende söyledim bu açık görünüyor diye yok istediğin gibi olacak dedi

Back