• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LR ürünlerinin kalitesi

melie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
26
25
88
Değerli arkadaşlar aranız da Lr Aloe Vera ürünlerini kullanan ya da kullanmak isteyen fakat karar veremeyen, üye olup ek gelir sağlamak isteyenler varsa bu konu hakkında bilgilerimi sizinle paylaşabilirim.

Bıktırdılar yemın edıyorum

Değerli arkadaşlar aranız da Lr Aloe Vera ürünlerini kullanan ya da kullanmak isteyen fakat karar veremeyen, üye olup ek gelir sağlamak isteyenler varsa bu konu hakkında bilgilerimi sizinle paylaşabilirim.

kaç yıl önce üye olup ilk mesajın bu olması çok ilginç

"Bir derdim var"a kadar girdi mi bu lr?? :sus:
Yazan arkadaşlara katılıyorum gerçekten bıktırdılar

İki hafta önce saçımı boyattım ve kuaförüme tavsiye edebileceği bir kavanoz maskesi olup olmadığını sordum o da lr yeni üye olmuş sağolsun bi punduna getirip beni de üye yaptı. İndirimli alışveriş yapabileyim diye 5tane ürün girmiş, ürünler geldi ama içeriklerine baktığımda market ürünlerinden bir farkını göremedim. Yok dedikleri şeylerde vardı içerikte. İnternette biraz araştırınca çok fazla şikayet okudum. Kavanoz maskesi dışındaki ürünleri kullanmayı düşünmüyorum ama o da aşırı ağır kokuyor.

Bir bitin tukenin artik gina geldi hepinizden.

Ahah bir de direkt ben temsilciyim uye yapacak birilerini ariyorum demiyor da bilgilerini paylasacakmis. Biz de anlamayacaktik. Bir sen akillisin degil mi?

Bu firma da bu satış yöntemi ile kendi kendine batacak demedi demeyin.
Her yerde temsilcisini ve üye yapma çabasını gördükçe tövbe ki alasım varsa da yakınından geçmiyorum.

aynen bende de ters etki yapıyor.. bir de dövecek gibi neden kazanmıyorsun, neden sen de zengin olmuyorsun diyorlar da ben bir altın madeni bulsam 684547468 kişiyi ortak etmem yani..

Elbette ki bu urunler mucize urunler degil.Market urunlerinden farkli degil diyorsunuz ama burada soyle bir olay var.Marketten aldiginiz hicbir urun icin size para vermiyorlar.LR aktif olarsk calistiginizda insanlara inanilmaz guzel kazanclar sagliyor.Lr sayesinde kendine guvenini kazanmis bir suru kadin oldu ve daha da olacaktir.
Bura da yazmislar yine mi,yok biktirdilar diye.Biktiranlar icin demiyorum ama LR de sansini denemeyenler icin asil kayip.
Yoksa herkes LR almak yapmak zorunda degil.Yapanlar basarili oluyor,onyargili olanlar degil.

bi ben mi duymadım bu lr'ı? ne menem bir şeydir bu da bıktırmış böyle?? kozmetikle ne kadar alakasız olduğum böylece ortaya çıktı..

Back