LR kullananlar gelsin :)

LR nin diş macunu nasıl acaba kullanan yorum yazabilir mi?
Ben yaklaşık 6 aydır milrosilver dis macunu nu kullanıyorum günde 2 pakete yakın sigara içmek beraber sık sık dış temizlemek zorunda iken mikro kullanmaya başladığından bu yana bir iki ton renk açıldı ve artık diş hastanesine gidip beyazlatma işlemi yaptirmiyorum ağız kokusunu da engelliyor antibakteriyel olduğu için

Teşekkürler ben de denemek istiyorum cidden.

Mikro silver yüz seti gümüş iyonlari içerir ilk kullanımlar da cilt altındaki yüzeye çıkacak olan iltihabı kusturur sonrasında devam etmek gerekir ki en çok hata sivilce arttı diyerek bu aşamada bırakmaktır. Çok m3mnun kalan yakın arkadaşlarım var

İsmi neymiş? Birde nasıl sipariş edebilirim? Yakınımda temsilci yok da.
Aynı ürün fakat isim değiştiği için Recapin olarak satışı devam ediyor fakat içerik kullanım şekli aynı hangi şehirdesiniz yardimci olabilirim

"Recapin"miş yeni adı. Ben de başka bir temsilci buldum İzmir'deyim ondan öğrendim bu kadar şeyi yoksa bakım kürü demeye devam edecektim
İsterseniz size de yazdırabilirim . Farklı şehirdeyseniz kargoyu öder sanırım. Sormamı isterseniz haber edin.
Ben daha vermedim sipariş. Katalog gelmedi henüz elime dedi parfümleri de denemek istiyorum katalog gelince bakıp parfüm ile birlikte söyleyeceğim.

LR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
forever amerika lr almanya ürünleri.. genelde lr ürünleri tercih etme sebebi kişilerin (benim çevremdekiler yani ve coğu kişiden duydugum) almanların kozmetik ürünlerine fazlasıyla güvenmeleri ve hatta almanyadakiler asla abd ürünlerini kullanmak istemiyrmş abd malı denilince geri çekilirlermiş nedenini araştırmadım ama amcamlardanda bilirim alman ürünleri memnuniyetle kullanırlar her türlü ürünlerini (islami şartlara uyanları). alman kalitesini heryerde duydum o yüzden benden ürün soranlar alman markası diyince ooo tamadır dediklerini bilirim

LR nin diş macunu nasıl acaba kullanan yorum yazabilir mi?
microsilver ve aloe vera diş macunlarını kullandım ve devam ediyorum.ilk önce mikrosilver aldım eşim sigara kullandığı için dişlerinde beyazlama oldugunu farkettik vede ağız kokusu olmuyor asla buna garanti verebilirim özellikle sabah kalktıgımda diğer macunlarla fırçalayınca ağzımda kuruluk ve kan tadı olurdu(diş eti kanamam cok fazlaydı)ama micro silverde bu sorunlar tamamen kalktı..av diş macunu da güzel amaa şahsen microsilver daha güzel av macunda kanamaları azaltıyor dişi beyaztlatyr ama microsilver ondan bile güzel derim

Tüh ya ekim kampanyasından haberim yoktu.
İlk kampanyadan haberim nasıl olur acaba?

Merhaba arkadaşlar;İzmir de LR danışmanı olarak hizmet veriyorum.Tüm sorularınız için bana adresimden ulaşabilirsiniz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben farmasi çay ağacı serisi kullandım hiç memnun kalmadım hiç etki etmedi. Pko var bende hormonlar yüzünden sivilcelerden kurtulamiyorum. Hem büyük hem iz yapan sivilcelerden var maalesef. İlaç da kullandım çok sonuç anlamıyorum. Bu nasıl bir urun ki internette son zamanlarda girmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…