Cilt Bakımı Ürünleri Lr kozmetik kullanan var.mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben satış yapıyorum lr urunlerini cok sevıyorum burdada merak ettım kullncı yorumlarını ☺️☺️☺️

Bi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime

ben lr ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum. egzamamı tedavi etti lekelerım vardı leke problemımı cozdu hepsinin fotografları da var elimde

ben lr ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum. egzamamı tedavi etti lekelerım vardı leke problemımı cozdu hepsinin fotografları da var elimde
Bir iki tane foto eklermisiniz acaba?

Bende kullaniyorum makyaj urunlerini cevremdeki herkes kullaniyor hemen hemen arkadasimin varis problemini cozdu yine bi akrabamin semoroid dermotit di galiba yanlis yazmiorsam ve yanlis hatorlamiorsan hastaliginin adini yok etti cildi kirmizi kirmiziydi ....

ben oğluma kullanarak başladım..sonrasında kendim kullanarak devam ettim..öğretmenim çocuk falan üyeyim ama satış yapamadım..tavsiye ederek ilerledim işte de..arabayı hakettim.. sayfamda arkadaşlarıma uyguladığım tedavilerin sonuçları var..saç dökülmesi gözenek leke sivilce yanık izi konusunda bizzat arkadaşlarımın başarılı sonuç fotoları var...

Eklentiler

• 13734866_1255397244501219_7266225926782055266_o.webp
    13734866_1255397244501219_7266225926782055266_o.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 192
Ben de kullanıyorum özellikle roll on ve diş macunlarının çok memnunum
daha başka ürünlerini denediniz mi yoksa sadece bu iki ürünü mü denediniz. Ben göz çevresi için bir ürün arıyorum ve yağlı saçlara, dökülmeye iyi gelebilecek bir şampuan.

daha başka ürünlerini denediniz mi yoksa sadece bu iki ürünü mü denediniz. Ben göz çevresi için bir ürün arıyorum ve yağlı saçlara, dökülmeye iyi gelebilecek bir şampuan.
Ben bir cok ürününü kullanıyorum is ortağıyım dilerseniz yardımcı olurum

Göz çevresinde kırışıklık için mi ?yağ bezeleri yada morluklar için mi ?

Slm herkese lr kozmetik kullanip memnun kalan var mi?
Merhabalar

Ben kimyacıyım aslında hiç sorun olmayan cildimde kimyasallardan kaynaklı alerji olarak başlayan sorunlarım egzamaya dönüştü, cildimin koruyucu tabakası resmen yok olduğundan sürekli çatlayan, kuruyan pul pul dökülen cilt gibi problemlerle her geçen gün daha zorlaştı herşey, sonuçta işi gücü de bırakacak bir lüksüm olmuyor...Doktorların sürekli yazdığı kortizonlu kremleri de birkaç seferden çok hiç kullanmadım..Yaz tatilindeyken tanıştığım bir bayan bana LR ın aloe vera ürünlerinden söz etmişti. Öyle geçti gitti sohbet, artık sorunlarım iyice artınca aklıma geldi, araştırdım iyice sonra indirimli olarak ürünleri aldım, denedim. Doğal ürünleri ara ara denemiş fakat bir türlü tam sonuç alamamış birisi olarak bu sprey ve kremlere aşık oldum desem yalan olmaz. Hatta iş hayatımı bile kurtardıklarını söyleyebilirim. Ben çok memnunum ve yeni ürünlerini de denemeye devam ediyorum. Tavsiye edilir :)

Back
X