Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok duydumda hiç kullanan yok etrafımdaSlm herkese lr kozmetik kullanip memnun kalan var mi?
Ben satış yapıyorum lr urunlerini cok sevıyorum burdada merak ettım kullncı yorumlarını![]()
Bir iki tane foto eklermisiniz acaba?ben lr ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum. egzamamı tedavi etti lekelerım vardı leke problemımı cozdu hepsinin fotografları da var elimde
Ozelinize atıyorumBir iki tane foto eklermisiniz acaba?
Bi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime
daha başka ürünlerini denediniz mi yoksa sadece bu iki ürünü mü denediniz. Ben göz çevresi için bir ürün arıyorum ve yağlı saçlara, dökülmeye iyi gelebilecek bir şampuan.Ben de kullanıyorum özellikle roll on ve diş macunlarının çok memnunum
Ben bir cok ürününü kullanıyorum is ortağıyım dilerseniz yardımcı olurumdaha başka ürünlerini denediniz mi yoksa sadece bu iki ürünü mü denediniz. Ben göz çevresi için bir ürün arıyorum ve yağlı saçlara, dökülmeye iyi gelebilecek bir şampuan.
Evet çoğu ürününü kullaniyorum üyeliğini yapıyorum ben memnunum tavsiye ederimSlm herkese lr kozmetik kullanip memnun kalan var mi?
Ne lekesi ? Güneş mi Doğum mu sivilce mi eğer sivilceyse hala sivilceniz akneniz var mı ? Bunlar hep önemliBi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime
Göz çevresinde kırışıklık için mi ?yağ bezeleri yada morluklar için mi ?daha başka ürünlerini denediniz mi yoksa sadece bu iki ürünü mü denediniz. Ben göz çevresi için bir ürün arıyorum ve yağlı saçlara, dökülmeye iyi gelebilecek bir şampuan.
MerhabalarSlm herkese lr kozmetik kullanip memnun kalan var mi?