- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA;Bi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime
mrb ben kullanıyorum ve bi çok arkadaşıma tavsiye ettim gayet memnunlar isterseniz sizede yardımcı olabilirim...Slm herkese lr kozmetik kullanip memnun kalan var mi?
mrb:bende çok duyuyorum ama kullanmaya korkuyorum açıkçası birden bire ortalara çıktı...ve sürekli yok söyle kazandıyor yok böyle bilmem ne yapıyor...sonunada çok iyi ürün diyorlar...sanki bu bölümde reklam mış gibi geliyor
mrb:
evt çünkü bu ürünü kullananlar hem memnunlar hemde bu işden para kazanmak istiyolar reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
kandırıcı bir firma değil buna inanbilirsiniz ben ürünleri bir bir kendim kullandım ve bi çok arkadaşıma tavsiye ettim memnunlar isterseniz yardımcı olabilirim...
Özelinize bilgi atacağım.Bi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime
Bnde makinesini istyrumEvet çoğu ürününü kullaniyorum üyeliğini yapıyorum ben memnunum tavsiye ederim
Yardımcı olabilirim isterseniz. Hangi cihazı istiyordunuz?Bnde makinesini istyrum
1 i istyrum..Yardımcı olabilirim isterseniz. Hangi cihazı istiyordunuz?
Reklam, satış, alt kadro oluşturmak, referans numarası, telefon vb iletişim bilgilerinizi paylaşımınız yasaktır.Yardımcı olabilirim isterseniz. Hangi cihazı istiyordunuz?