Cilt Bakımı Ürünleri Lr kozmetik kullanan var.mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende çok duyuyorum ama kullanmaya korkuyorum açıkçası birden bire ortalara çıktı...ve sürekli yok söyle kazandıyor yok böyle bilmem ne yapıyor...sonunada çok iyi ürün diyorlar...sanki bu bölümde reklam mış gibi geliyor

Bi arkadas yine bu sitede gzl falan dedi bnm sorunum leke mesela hangi ürün ii gelir cildime
MERHABA;
BEN lr yi bir yıl önce duymuştum ama bunu bana tavsiye een arkadaşa pek güvenemedim daha sonra bir ay önce cilt uzmanı olan bir arkadaşım tavsiye edince ürünü aldım çokda memnun kaldım, ve bir arkadşımada sipariş verdim oda aynı şekilde çok memnun kaldı... acil yardım paketi olan üç üründen oluşan bi set var doğu lekesi, çatlak, yanık lekesi. sivilce lekeleri egzma gibi vs şikayetlere gayet iyi geliyor iyi gelmesinin sebebi aloveradan oluşan tamamen bitkisel dermotestlerden geçen ürünler olmasıdır. isterseniz bu konuda sizede yardımcı olabilirim...

bende çok duyuyorum ama kullanmaya korkuyorum açıkçası birden bire ortalara çıktı...ve sürekli yok söyle kazandıyor yok böyle bilmem ne yapıyor...sonunada çok iyi ürün diyorlar...sanki bu bölümde reklam mış gibi geliyor
mrb:
evt çünkü bu ürünü kullananlar hem memnunlar hemde bu işden para kazanmak istiyolar reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
kandırıcı bir firma değil buna inanbilirsiniz ben ürünleri bir bir kendim kullandım ve bi çok arkadaşıma tavsiye ettim memnunlar isterseniz yardımcı olabilirim...

mrb:
evt çünkü bu ürünü kullananlar hem memnunlar hemde bu işden para kazanmak istiyolar reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
kandırıcı bir firma değil buna inanbilirsiniz ben ürünleri bir bir kendim kullandım ve bi çok arkadaşıma tavsiye ettim memnunlar isterseniz yardımcı olabilirim...

Nasıl yardımcı olacaksınız ?

Ben elden satışı olan markalara guvenmiyorum cilt urunlerini satan kişilerin mutlaka cilt uzmanı veya sağlıkçı olması gerekir. Cilt hakkında hicbir bilgisi olmayan cilt nedir diye sorsan cevap veremeyecek kadınlar urun satıyor hayret..
Markalar kadar cildiniz için uygun ürünü secmekte çok çok önemli kızlar
Ben eczane ürünü kullanıyorum.
İsmi BBF dermokozmetik .ayda 2 defada cilt bakımına gidiyorum yaşım 35 cildim 25 yaşında.

Merhabalar,
Ben de LR ürünlerini yeni kullanmaya başladım. Öncelikle şunu söylemek isterim. LR diğer elden satılan katalog ürünlerine benzemiyor. Bi kere şirket kendi sitesinde iş ortaklarını yani bu ürün satan kişileri bilgilendirmek için video ya da döküman şeklinde eğitimler barındırıyor. Ayrıca ürünlerle ilgili ve hangi ürünün hangi cilt tipi için kullanılabildiğini ya da hangi ürünlerde iyi gelmediğiyle ilgili kalın bir ürün rehberi var. Haklısınız ben de bu tür ürünleri satan insanların doğru bilgilerle insanlara ürün önermesi gerektiğini düşünüyorum. Ve maalesef ki herkes işini aynı ciddiyetle yapmayabiliyor. Bu da şirketin adını kötüye çıkarabiliyor. Ama LR Este Lauder Channel gibi dünyaca ünlü markaların girebildiği VKE dünya kozmetik derneğine üye olan tek doğrudan satış yapan şirket. Ve aslında adını yeni duymamıza rağmen 32 senelik bir Alman markası. Sadece Türkiye'de birkaç senedir yayıldı sanırım. Türkiye haricinde de 30 Avrupa ülkesinde aynı şekilde satış yapılıyor. Neyse yani LR ın diğer katalog ürünlerine benzemediğini biraz anlamışsınızdır umarım. Ayrıca hiçbir ürünü kullanmadan karar vermemek gerek bence.

lr ürünleri kulananlar kullanmayı bi bıraksın bakalım :) yüzde nasıl sivilce oluyor :) lr ürünleri şikayet var yazın google görseller orada

lr kötü yönleri sattıkları kremlerin oz degefleri ve ft yazar kremin altında kimyasal oranı çok yüksek buda yüzde iritasyon yaratır yani kremi bırakınca sivilce yapar lr makinası var şarj konusunda çok sorunlu yurt dışında 30 euro bizde 1000 tl den 500 tl düşürmüş en son yani birde iade sorunları olan firma olarak duydum arkadas yapıyordu illah etti satıgı kişiler yüzü hep sivilce olmuş kullanlar kimisi hastanelik olmuş bıraktı çalışmasını

Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okudum. Söylediklerinizle alakası yok LR ın. Bi kere cihaz yurt dışıyla aynı fiyatlarda Türkiye’de. Ayrıca iade sorunu da yoktur. Bizim cihazımız arızalandı hatta bizim hatamızdı. Gönderdik yenisini gönderdiler. Ürünleri de gayet kaliteli ve kimyasaldan arınmıştır. Tamamen bitkisel değildir evet. Ama piyasadaki birçok ürüne göre temizdir içeriği. Evet her ürün herkeste aynı sürede aynı etkiyi yapmaz. Çünkü herkesin cilt yapısı DNA sı farklı. Ben şimdiye kadar verdiğim ürünlerden şikayet almadım. Ki tanımadığım birçok kişiye de ürün verdim.

Back
X