- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi mutluluk2015
Merhaba ben LR da profesyonel ürün kullanıcısı ve memnuniyetinden dolayı bu işe başlamış bir iş ortağıyım.Zeitgard 2 den bahsediyorsunuz.Ürün thermolifting cihazlarının bireysel ev kullanımına yönelik yapılmış halidir ve bu anlamda tek tir.42 dereceye kadar ısınır bu ısı etkisiyle gözenekleri açar jeli içeri alır 30 saniye uygulama ardından 5 dereceye düşürülerek gözeneklerin kapanmasını sağlar ve jel içerde hapsolur.bu sayede ince kırışıklıklarda anında gözle görülür düzelme sağlanır.Eğer kırışıklıklarınız yoğunsa cihazı ilk kullanmaya başladığınızda 1 ay hergün düzenli kullanım tavsiye edilir.Titreşimle uygulanması daha etkilidir.Cihaz yanındaki ürünleriyle kullanılır.cilt sarkmalarında da toparlayıcı özelliği vardır .Şu ana kadar uygulama yaptığım her arkadaşım vihaza aşık olmuş ve kullanımından çok memnunlar.LR ın aloe veralı ürünlerini kullananlar va mı içinizde ???? Yüzdeki kırışıklıkları açan ve anti aging etkisi yapan titreşimli bir aleti var. Adını hatırlayamadım şimdi. Bunu kullananlar varsa yorumlarını okumak isterim. Ben yeni aldım daişe yarayacak mı bilmiyorum
Ben de sivilcelerim için olan ürünlerden ve acil durum setinden çok memnunum. Sivilcelerin aktifliği geçti şimdi izleri yoketmek için msm jel kullanıyorum
NURCANOZ LEKELER İÇİN HAFTADA ÜÇ KEZ PEELİNG DE KULLANABİLİRSİNİZ DAHA ETKİLİ OLUR
BÜTÇENİZİ BİLEMEM :) VE YANLIŞ ANLAMAYIN İLLA ALIN DEMİYORUM SADECE DAHA ETKİLİ SONUÇ ALIRSINIZ DİYE BİLGİ VERMEK İSTEDİM BİRDE PEELİNGİ DİĞER ÜRÜNLERİ KADAR FİYATLI DEĞİL 31,5 LİRA SANIRIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BEN ÇOK MEMNUN OLARAK KULLANDIĞIM İÇİN BİLGİ VERMEK İSTEDİM SADECE :)onu da bir dahaki ay alayım bu ay çok alışverişim oldu :)