Evet arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayim ismim Berna :) size kendi çalıştığım firmayı sordum çünkü bu firma benim hayatıma dokundu değişimlere neden oldu olmaz dediğim şeyler oldu ve ben cok zor bi durumda başladım bu işe varımızı yoğumuzu kaybetmeye başlamıştık eşimle 4 ayda 15 bin lira paramiz gitti telefonlarimizi satmak zorunda kaldik çalışmamı eşim ona rağmen istemiyordu bişey yapmam lazımdı bende bu şirket ile karşılaştım. ve eşim izin vermediği halde kayıt oldum ilk uye olurken kendinize ürün aliyosunuz bende stresten çıkan sivilcelerim icin bi ürün aldım ve kargom geldikten sonra anladimki gerçekten çok ciddi bi firmada ben çalışmaya başladım ve bu işten gerçekten çok kazanicam :) normalde bi katalog işi değil bu herkez öyle görür ben ürün satmayi hic hedeflemedim ama ilk ayimdan nakitte 400 tl para kazandım ailemin aldığı ürünlerden nakit cebime giren kâr marjdi bu an benim için paha bicilemezdi :) birde ayin 15
'inde ne görürüm hesabimada prim yatmış :) bu zevk bambaşka bişeydi benim için :) şimdi bunu size neden anlattığıma gelelim samimi olarak söylüyorum çok zordayken başladım ve başladığımda ilk ayimda kazanmaya başladım eminim kimsenin hayatı 4×4 lük değildir bende işimin birilerinin hayatına dokunmasina vesile olmak isterim :) ben yapamam edemem demeyin gerçekten hiç bisey yapmıyorsunuz. Herşey kendiliğinden oluşuyor zaten :)
'inde ne görürüm hesabimada prim yatmış :) bu zevk bambaşka bişeydi benim için :) şimdi bunu size neden anlattığıma gelelim samimi olarak söylüyorum çok zordayken başladım ve başladığımda ilk ayimda kazanmaya başladım eminim kimsenin hayatı 4×4 lük değildir bende işimin birilerinin hayatına dokunmasina vesile olmak isterim :) ben yapamam edemem demeyin gerçekten hiç bisey yapmıyorsunuz. Herşey kendiliğinden oluşuyor zaten :)