• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LR Health & Beauty System'i bilen var mi ?

Berna6141

LR Health & Beauty Systems iş ortağı
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
13
3
36
28
Evet arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayim ismim Berna :) size kendi çalıştığım firmayı sordum çünkü bu firma benim hayatıma dokundu değişimlere neden oldu olmaz dediğim şeyler oldu ve ben cok zor bi durumda başladım bu işe varımızı yoğumuzu kaybetmeye başlamıştık eşimle 4 ayda 15 bin lira paramiz gitti telefonlarimizi satmak zorunda kaldik çalışmamı eşim ona rağmen istemiyordu bişey yapmam lazımdı bende bu şirket ile karşılaştım. ve eşim izin vermediği halde kayıt oldum ilk uye olurken kendinize ürün aliyosunuz bende stresten çıkan sivilcelerim icin bi ürün aldım ve kargom geldikten sonra anladimki gerçekten çok ciddi bi firmada ben çalışmaya başladım ve bu işten gerçekten çok kazanicam :) normalde bi katalog işi değil bu herkez öyle görür ben ürün satmayi hic hedeflemedim ama ilk ayimdan nakitte 400 tl para kazandım ailemin aldığı ürünlerden nakit cebime giren kâr marjdi bu an benim için paha bicilemezdi :) birde ayin 15
'inde ne görürüm hesabimada prim yatmış :) bu zevk bambaşka bişeydi benim için :) şimdi bunu size neden anlattığıma gelelim samimi olarak söylüyorum çok zordayken başladım ve başladığımda ilk ayimda kazanmaya başladım eminim kimsenin hayatı 4×4 lük değildir bende işimin birilerinin hayatına dokunmasina vesile olmak isterim :) ben yapamam edemem demeyin gerçekten hiç bisey yapmıyorsunuz. Herşey kendiliğinden oluşuyor zaten :)

Bence reklam içerkli mesajlar ve konularda yasaklanmalı, size bol kazançlar ama yeri burası değil...

Evet arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayim ismim Berna :) size kendi çalıştığım firmayı sordum çünkü bu firma benim hayatıma dokundu değişimlere neden oldu olmaz dediğim şeyler oldu ve ben cok zor bi durumda başladım bu işe varımızı yoğumuzu kaybetmeye başlamıştık eşimle 4 ayda 15 bin lira paramiz gitti telefonlarimizi satmak zorunda kaldik çalışmamı eşim ona rağmen istemiyordu bişey yapmam lazımdı bende bu şirket ile karşılaştım. ve eşim izin vermediği halde kayıt oldum ilk uye olurken kendinize ürün aliyosunuz bende stresten çıkan sivilcelerim icin bi ürün aldım ve kargom geldikten sonra anladimki gerçekten çok ciddi bi firmada ben çalışmaya başladım ve bu işten gerçekten çok kazanicam :) normalde bi katalog işi değil bu herkez öyle görür ben ürün satmayi hic hedeflemedim ama ilk ayimdan nakitte 400 tl para kazandım ailemin aldığı ürünlerden nakit cebime giren kâr marjdi bu an benim için paha bicilemezdi :) birde ayin 15
'inde ne görürüm hesabimada prim yatmış :) bu zevk bambaşka bişeydi benim için :) şimdi bunu size neden anlattığıma gelelim samimi olarak söylüyorum çok zordayken başladım ve başladığımda ilk ayimda kazanmaya başladım eminim kimsenin hayatı 4×4 lük değildir bende işimin birilerinin hayatına dokunmasina vesile olmak isterim :) ben yapamam edemem demeyin gerçekten hiç bisey yapmıyorsunuz. Herşey kendiliğinden oluşuyor zaten :)
reklam reklam olmasin d insan bir soruyor tabi daha HERKES yerine HERKEZ yazan birini neden ise almislar.

Bir defasinda face te Allah kahretsin ellerim kirilsaydi da yazmasaydim da bir sorusordum bu lr sayfasinin altina.Resmen hayatim karardi.Aninda en az 150 200 lr ci ekleme talebi,mesajlar...Yapistilar.Nefret ettim.Goresim yok l ve r harflerini yanyana.

icimi dokmek istedim :D

Bir defasinda face te Allah kahretsin ellerim kirilsaydi da yazmasaydim da bir sorusordum bu lr sayfasinin altina.Resmen hayatim karardi.Aninda en az 150 200 lr ci ekleme talebi,mesajlar...Yapistilar.Nefret ettim.Goresim yok l ve r harflerini yanyana.

icimi dokmek istedim :KK70:

Bana da bir temsilci yapışmıştı rahatsızlığım ile ilgili. Ben doktor kontrolundeyim kardeşim istemiyorum dedikçe eşantiyon veriyordu. Her gün arıyordu ya da geliyordu kapıya şu şuna iyi geliyor diye. Öyle muhabbetim olan biri de değil, bi tanıdığımın tanıdığı. En son bir kez daha ararsan şikayet edicem seni dedim küstü...

Son düzenleme:
Satanlar olur olmadik heryerde gozumuze gozumuze sokuyor bilmemek mumkun mu? Facebookta gruplarda alakasiz iletilerin altina surekli yazip duruyorsunuz. Forumlarda da ayni sekilde. Urun satmanin da bir adabi usuli vardir. Ne kadar kaliteli olursa olsun yaptiklari bu saldirganca satis yontemi yuzunden asla almam.

• Beğen
Reactions: anu
network marketing gibi bişey mi acaba? mega holdings bir bunlar iki...

Arkadaşlar birincisi olumsuz yorumlarınızı gordum Einstein'in sözü gibi insanlarda ki önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan daha zor demiş sizde aynı onun gibisiniz. bi kaç olumsuzlukla karşılaştıysanız eğer bu sizin sorununuz herkezi bir zannetmeyin ben kendi hikayemi paylaştım

Network Marketing sistemi :)

Saadet zincirinin adi NM olmus. Zaten hepsinde klasiktir, bastan hersey kotuydu, dibe coktuydum, umudum kalmamisti, sonra falan filanla tanistim, hersey super, harika kazaniyorum, hayatim degisti. Final olarak da size de yardimim olsun istedim. Bunun anlami sizi uye yapiyim ki para kazanayim. Bi bitemediniz.

Saadet zincirinin adi NM olmus. Zaten hepsinde klasiktir, bastan hersey kotuydu, dibe coktuydum, umudum kalmamisti, sonra falan filanla tanistim, hersey super, harika kazaniyorum, hayatim degisti. Final olarak da size de yardimim olsun istedim. Bunun anlami sizi uye yapiyim ki para kazanayim. Bi bitemediniz.
Hanımefendi için demiyorum ama bir x marka var onun sistemde aynı, tanıtım, kullandım, sizde aramıza katılın, eşimin bir tanıdığı girmiş o x markanın üye kadrosuna, bir gece illa size gelelim bakın size birşey tanıtacağım dedi, ben hemen anladım, hatta ismini bile söyledim kesin şu x'den bahsedecek diye, hevesini kırmamak için 1 saat anlatmasına müsade ettik, bizi ikna edemeyeceğini anlayınca biraz üzüldü ama yapacak birşey yok.

Back