- Konu Sahibi hidennisko
-
arkadaşlar lpg diye bir cihaz var selülitli ve zayıflamak istediginiz bölgelere masaj uyguluyor ve inanılmaz inceltip selüliiti yok ediyor
ben kremlerin ise yaradığını düsünmüyorum bence önemli olan masaj ve kan dolaşımını hızlandırmak
biraz pahalı bir is lpg ama kesin cozüm:teytey:
lpg deneyen var mı aranızda
merhaba kızlar bende bu yontemı deneyecegım benım 10 kılo fazlalıgım var kılo verdırmesede ınce bır gorunum kazanmak ıcın gıdecegım sızce yararı olurmu bunun yanında yuruyus ve spor da yapıyorum.
kızlar aranızda gerçekten lpg'den iyi sonuç alan yok mu?? kafam çok karıştı. diyetisyenim bana lpg uyguluyor fakat bu yeni lpg diyor. onun için de benden ekstra para alıyor. aynı cihazlar mı acaba bunlar? boşuna para mı veriyorum ??
kızlar aranızda gerçekten lpg'den iyi sonuç alan yok mu?? kafam çok karıştı. diyetisyenim bana lpg uyguluyor fakat bu yeni lpg diyor. onun için de benden ekstra para alıyor. aynı cihazlar mı acaba bunlar? boşuna para mı veriyorum ??
Ben uygulatıyorum yeni nesil Lpg'yi ve gerçekten iyi sonuçlar aldım ve alıyorum. Bana da diyetisyenim önermişti. Yeni nesil lpg digital olduğu için daha pahalı ama baya etkili. Boşuna para vermiyorsun yani
merhaba,
uygulamayı nerede yaptırdığınızı ve ne kadar ödediğinizi öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?