Louis vuitton , cashhimi ,dior, chanel ... orjinal çantalarım en olay konu:)

Sudangelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
137
5
33
İstanbul
Evet ürünlerim kesinlikle orjinal olup sırayla yükleyeceğim yediyüz lira'nın üzerindeki ürünler yüz yüze (kesinlikle elden)satılacaktır , resimlerin bir kısmı bana ait bir kısmını isteyen kişilere gönderebilirim , fazla yazıp pazarlık yapmayacağım satabileceğim en düşük fiyat bunlar lütfen pazarlık yapmayın , birde fiyatları hiç düşmeyecek yani satılmazsa'da en fazla ilan'dan kaldıracağım, alakanız için sağolun kızlar:):)

Ek1: dior cüzdan (defo vb. Kesinlikle yok 4 ay kullandım Paris dior faturası mevcuttur) fiyat : 900 lira

Ek2: louis vuitton speedy ( defo yok zaten bir klasik isteyene resimde atabilirim) fiyat: 690 lira

Ek3: chanel çanta Paris faturası mevcut , resim isterseniz gönderebilirim, fiyat: 4500 lira

Ek4:meşhur marc jocobs hiller bu rengi bir bende bir miley'de var satmaktan her an vazgeçebilirim kusursuz renk fiyat: 650 lira.

Ek5: cashhimi bir Türk markası bu modelin fiyatı düşmüyor kocaman bakın atlas bile ufacık duruyor ama bu ürün sıfır kendime alırken arkadaşımada almıştım ama veremedim etiket, ipek kılıf , kart mevcut hakiki baskılı egzotik deri içide süet bu alanın elinde kalır, bunu bilmeyen vardır diye link http://cashhimi.com/carmine-leather-297 fiyat: bunun sürpriz bir fiyatı var(size özel):)

Ek6: dior lady bag ( Paris faturalı) defo vb . Kesinlikle yok,
Fiyat:3900 lira

Ek7: bu çanta değil ama belki bir alıcısı çıkar, dericoncept marka özel bir deri ceket kılıfında duruyor bedeni biraz sıktı hiç giyemedim sıfır 36/38 hakiki deri fiyat: 270 lira

Eklentiler

• image.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 392
  • image.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 358
  • image.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 371
  • image.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 375
  • image.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 363
  • image.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 420
  • image.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 356
Canım hayırlı olsun ama bunları burada satabileceğini düşünmüyorum. Bir de şu var Dior Lady Bag alabilecek bir kadın zaten mağazada iki bin dolara satılan çantayı ikinci el 3 bin altıyüz liraya almaz. Aradaki üçyüz dörtyüz farkı da verir orjinalini alır. Kaldı ki ben bahsettiğin çantayı (Dior Lady Bag bej) Milano Fox Town'dan 700 dolara aldım. Orjinal ve faturalı dediğin gibi. Zor yani bunları buradan satman. Yine de hayırlı satışlar diliyorum.

Lady dior large boy 1700 Euro luk faturası mevcut, teşekkür ederim.

Edit: ürün en büyük boy'dur fotoğraf yanıltmış olabilir.

Son düzenleme:
Louis vuitton speedy yanındaki louis vuitton marka muhteşem şal hediyesiyle ayırtılmıştır.

Bu saat'te kardeşime ait isviçre basel manor'dan almıştık sadece gelirken takıldı fazlalıktan satılık
Fiyat: 400 lira

Eklentiler

• image.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 284
  • image.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 269
  • image.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 274
Özel tasarım diesel bug gözlük yurtdışında " en ucuz "sitede 370 dolar
Ben'de raybanın mavi aynalısı olunca bunu hevesimi dizginleyip kullanmadım o yüzden sıfır, satma konusunda çok çekimserim.
Fiyat: 530 lira

Eklentiler

• image.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 120
Kardeşimin Güney Kore'den 3. Defa getirdiği skin town 24 k gold serum ve krem bu ürün gerçekten bir acayip kokusu inanılmaz güzel sürüldüğü an yüzü inanılmaz bir aydınlık veriyor, serumda'da krem'dede altın parçacıklarını görmeniz çok kolay , özel içeriği 3 sayfa bisürü çiçek yağı mevcut , yeterince stoğum mevcut olduğu için bunları satmak istiyorum,
Açılmamış 7ml gold serum , 160 lira
Açılmış (karıştırıp açtım)6 ml gold serum, 110 lira
30 ml krem 220 lira

Eklentiler

• image.jpg
    948,9 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    942,1 KB · Görüntüleme: 124
  • image.jpg
    752,4 KB · Görüntüleme: 112
1-2 Cover gümüş olanı bir iki defa taktım gold olanı hiç
çok fazla saatim var. Ikiside isviçreden geldi .
Gümüş : 550
Altın: 580
Safir ve Çelik gerçekten şıklar ,gerçekten

Eklentiler

• image.jpg
    833,6 KB · Görüntüleme: 110
  • image.jpg
    768,1 KB · Görüntüleme: 127
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Swatch marka Çelik 360 lira limited edition ürün basel den alınmadır

Eklentiler

• image.jpg
    958,7 KB · Görüntüleme: 113
Weleda çok bilinen bir firma isviçreden gelen vücut kremi özellikle doğum sonrası çatlaklarını hedefliyor ama ben diz kapaklarımdaki lekeleri dahi tedavi ettiğini hissediyorum,
Yanlışlıkla açılan bir paketim fiyat 120 lira
Kullanılmayan yedeğim 130 lira

Yeni zelanda shoptan aldığım ben fonusunu bitiremediğim için bunu satmaya karar verdim manuka balı ile sabah şişmiş gözümü çok güzel rahatlatıyor uzun yıllar lamer göz kremime alternatif olabilir. Fiyat 75 lira paket dahil organik ve özel versiyonu benim kullandığımın pahalısı.

Eklentiler

• image.jpg
    962,9 KB · Görüntüleme: 125
  • image.jpg
    850,2 KB · Görüntüleme: 124
bunları alabildiğinize göre paraya ihtiyacınız yok, neden satma ihtiyacı duydunuz ki.

Esprit'in moda saatinin , özel üretim hakı rengi sıfır gibi pembe resim koydum fakat bu rengi Türkiye'de kesinlikle yok harika bir saat, fiyat 250 lira

Swiss military erkek : 320 lira

Hotiç deri bileklik kullanılmadı , hatta hatiç etiketi var, : 50 lira

Hermes behapi orjinal Bİleklik az kullandım , fiyat 650 lira

Eklentiler

• image.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpg
    922,1 KB · Görüntüleme: 132
  • image.jpg
    1.012,1 KB · Görüntüleme: 100
  • image.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…